• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bu gun doktora gitdim ultrason kağitlarina bakti bebeyin kalbinin duyulmasi gerekirmis bir suru olumsuz laf etdi canimi sikti artik o doktora gitmem 5 +5 gunluk bebeyin kalbi nasil atsin ya insallah 10 gun sonra baska doktora gidice hic sevmedim doktorumu

Ayy kızlar şimdi kalp sesini duymaktan geliyoruz . Allah ım Nasıl büyük bi mucize , minicik ama gümbür gümbür ses geliyor kalbinden :KK200::KK200:
Hadi gozun aydin darisi bizim gibi bekleyenlere kac haftalik hamilesin ben dun gitdim 5+5 dedi doktor ama klap atislarini duyamadik insallah birdaha gitdiyimde duyarim

Kizlar bu gun doktora gitdim ultrason kağitlarina bakti bebeyin kalbinin duyulmasi gerekirmis bir suru olumsuz laf etdi canimi sikti artik o doktora gitmem 5 +5 gunluk bebeyin kalbi nasil atsin ya insallah 10 gun sonra baska doktora gidice hic sevmedim doktorumu
Canim olumsuz insanlari cok takma ya gitme birdaha.
Ya kimisinin 8. Haftada atiyor ne sacmalik bu:KK67:

Kızlar Merhaba burda okuduğum. Kadarıyla beta hcg değerleri baya yüksek geldi bana benim geçen hafta cuma günü adet günümdu evde test yaptım hemen çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim 94.96 çıktı salı günü tekrar kan verdim 510 çıktı burda çoğunluk daha çok yükselmiş geldi bana inşallah bi sıkıntı yoktur çok korkuyorum değer düşük artmıcak diye bugün de adetim gecikeli 1hafta oldu

benımde ılk yaptıgım test gecen hafta cuma ve sılık cıkmıstı canım

verebılıyorsan kolay ne guzel canım ben 1 yıl dıyetısyen kontrolunde dıyet yaptım vermek ıcın :) oh masallah canım :)
o zaman bulantıya sevınmek lazım yanı :) Amın canım ınsallah
doktora henuz gıtmedım sadece kanda baktırdım ılk pazar gunu 314 cıktı salı gunu 935 e yukselmıstı. son adet tarıhım 15 ocak ama ben duzensız adet oluyorum o yuzden emın olamıyorum o_O
Benimde adetim düzensiz di canım kistlerden dolayı hep hapla adet oluyordum en son 8 ocak ta adet oldum sonra kullanmicam hap falan ister gel ister gelme dedim ve adetimin gelmesi gereken 1 subat eski düzene göre 24 günde bir oluyordum o gün gerçekten adetim geldi bildiğin kırmızı yani leke falan değil yarım Ped geldi bende sevindim şükür düzene girdi diye sonra gelmedi 2 hafta Son kan verdim 3300lerde ben şok :) sonra doktora dedim ben adet oldum ama diye olabilir bazı bayanlarda dedi . Haftaya falan gitsen keseyi gorursun en azından için rahat eder[/QUOTE]
ne guzel canım bızımde bır tanıdık hamılelık boyunca adet gordum normalde duzensızken hamılelıkte duzenlı olmus :) esım bu cumartesı gıdelım dıyo ama emın olamadım

Kızlar Merhaba burda okuduğum. Kadarıyla beta hcg değerleri baya yüksek geldi bana benim geçen hafta cuma günü adet günümdu evde test yaptım hemen çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim 94.96 çıktı salı günü tekrar kan verdim 510 çıktı burda çoğunluk daha çok yükselmiş geldi bana inşallah bi sıkıntı yoktur çok korkuyorum değer düşük artmıcak diye bugün de adetim gecikeli 1hafta oldu
merhaba canım bende bu hcg den bısey anlamadım sende benım gıbı gıtmedın sanırım doktora

benim bi tanıdığım 57 kilo almıştı üstelik tekil gebelik :) hani ikiz falan olsa bi derece dicen 100 kilo olmam ama 75 garanti gibime geliyo bide hareket yok mesajlarıma denk geldiysen 12. Haftadan sonra yatışa geccem ye yat ye yat alırım biraz fazla şimdi bile sabahtir temizlik yapayım diyorum kalkamadim :)
Amanin ne cok kilo almis,ben 28 kilo aldim kizlarda,dogumdan sonra 30 kilo verdim :) Kiloyu hic takma veriliyor sonra :)

evet canım doktora gıtmedım ondan yapmadım ınsallah gıdınce yaparım :) Amınn ınsallah hepımız kavusuruz :)
bı arkadasım 2 ay karın agrısı yasamıs bakalım benım ne kadar surecek hafıf oldugundan 2 ayda surse saglıklı olsunda :)
Sen yine sabirlisin canim ben idrarda öğrenir öğrenmez takvim yaptim hic bi günü kacirmamak icin:KK48: doğru saglikli olsunlarda herseye katlaniriz napalim artik

Haklısın canım ... normalde öyle çok telaş yapan bi insan değilim Allaha emanet diyorum ama biran korktum işte...
Canim hic korkma 9 ayda kussan bebis senin depolarindan alacagini aliyor.Annem 9 ay bulanti yasamis ve sogandan baska bir sey yiyemezdim diyor,ben 4.5 kilo dogmusum :D Ben gecen sene 80le hamile kalip 108le dogum yaptim,simdi 77 ile hamile kaldim.Kilolar gidiyo dogumdan sonra :)

Hadi gozun aydin darisi bizim gibi bekleyenlere kac haftalik hamilesin ben dun gitdim 5+5 dedi doktor ama klap atislarini duyamadik insallah birdaha gitdiyimde duyarim
benim gecen hafta duyulmadı 7 haftalikti doktor bi sorun yok haftaya duyariz dedi neden korkuttu ki doktorun

Back
X