• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amin canım Allah kimseye yasatmasin. sen bilirsin ne zaman gitmek istersen o zaman gidip gör keseyi :) ben çarşamba günü gitcem bi terslik yoktur inşallah sonra 11. Haftada anca çağırır ikili tarama testi için her şey yolundaysa ayda bir yeterli goruyo doktorlar
yoktur canım ınsallah :) Amın. Allah hepmımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

Merhaba,
Herkese şimdiden sağlıklı ve hayırlı hamilelik dilerim. Uzun zamandır kk da aktif değildim şimdi olabilecek en güzel sebeple yine buralardayım :anneadayı:

2011 nisan doğumlu bir oğlum var ve yine ekim annesi oluyorum.Sat 15 ocak ve tam 14 şubatta öğrendim hamileliğimi :KK200:

şimdilik iyi gidiyor,keseyi gördük henüz tam olarak kalp atışı duyamadık 1 hafta sonra gidince umarım duyarız..

İlkinde de bulantım olmamıştı şimdi de yok gibi bundan sonra da olmaz herhalde diyorum..Aradan 6yıla yakın zaman geçti insan unutuyor gerçekten ve bazen de hamile olduğumu unutuyorum size de oluyor mu?

Bir de 2.çocuk hamileliği yaşayanlara sorum var,büyük çocuğa ne zaman ve nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz?

ben 2 akşamdır tost yiyorum. patates haşlaması da yenebilir. bulantım bugün yok ama olursa patates yicem :)

patates haşlamasını ben de denedim canım evet o olabilir. sabahları tost yiyorum. aklıma bi şey gelmedi yine makarna yaptım az sonra yiyecem. ama kepekli aldım bu sefer. geçen gün de kuru fasulyeyi haşladım oyle sade yedim.

Allah sabırlar versin.. Çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş. :KK43:
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Kalp atışı duyan arkadaşlara hayırlı olsun..
Aylin bebisi görmek çok güzel değil mi :) ben de özledim mercimeğimi. :) sağlıkla doğsun inşallah canım.
Dün akşam kötü bir olay yaşadım. 7 yaşındaki yeğenim beyzbol topunu yanlışlıkla kulağıma attı. Acayip hızlıydı beynim döndü, kulağım bir süre duymadı. Biraz bekledim midem bulunmaya başlayınca acile gittik. Tabi röntgen falan çekemedi, bulantı için serum taktılar biraz müsade altında tutuldum sonra döndük eve. Hemşire de olmaması gereken kişiye olur diyor. Hakikaten öyle :KK43: neyse ki iyiyim. Kuzucum da çok üzüldü ağladı ama yapacak bişey yok. Görünmez kaza işte. :KK43:

çok geçmiş olsun. kendimizi çok esirgiyoz ondan herhalde. bugün okulda da bi çocuk tam üstüme zıplamak üzereydi seslendiler de durdurduk. nasıl bitecek bu 9 ay çok uzun ya :)

patates haşlamasını ben de denedim canım evet o olabilir. sabahları tost yiyorum. aklıma bi şey gelmedi yine makarna yaptım az sonra yiyecem. ama kepekli aldım bu sefer. geçen gün de kuru fasulyeyi haşladım oyle sade yedim.
ben de nohut yemeği yedim felaket yaktı midemi anlamadım niye. çorba da olabilir. yoğurt çorbası filan

Merhaba,
Herkese şimdiden sağlıklı ve hayırlı hamilelik dilerim. Uzun zamandır kk da aktif değildim şimdi olabilecek en güzel sebeple yine buralardayım :anneadayı:

2011 nisan doğumlu bir oğlum var ve yine ekim annesi oluyorum.Sat 15 ocak ve tam 14 şubatta öğrendim hamileliğimi :KK200:

şimdilik iyi gidiyor,keseyi gördük henüz tam olarak kalp atışı duyamadık 1 hafta sonra gidince umarım duyarız..

İlkinde de bulantım olmamıştı şimdi de yok gibi bundan sonra da olmaz herhalde diyorum..Aradan 6yıla yakın zaman geçti insan unutuyor gerçekten ve bazen de hamile olduğumu unutuyorum size de oluyor mu?

Bir de 2.çocuk hamileliği yaşayanlara sorum var,büyük çocuğa ne zaman ve nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz?

http://psikologsinemgulsahin.com/yeni-kardese-hazirlanmak/

istersen bi incele caım. hayırlı olsun

teşekkür ederim..hemen okudum bile. bir çoğu benim de düşündüğüm şeylerdi umarım pratikte de böyle olur :KK36:
ABLAMLAR HERHANGİ BİR HAZIRLIK YAPMADILAR SADECE ANLATTILAR VE ŞİMDİ KARDEŞİNİ ÖYLE ÇOK SEVİYOR Kİ KİMSEYE ELLETMİYOR BİLE BİRŞEY OLACAK DİYE KORKUYOR KARDEŞİNE

yaş farkı ne kadar?sanırım biraz o da önemli..bir de büyük olan kız mı? çünkü gördüğüm kadarıyla kızlar tam küçük anne oluyor,iletişimleri çok daha iyi

teşekkür ederim..hemen okudum bile. bir çoğu benim de düşündüğüm şeylerdi umarım pratikte de böyle olur :KK36:

yaş farkı ne kadar?sanırım biraz o da önemli..bir de büyük olan kız mı? çünkü gördüğüm kadarıyla kızlar tam küçük anne oluyor,iletişimleri çok daha iyi

aralrında 4 yaş var evet büyük olan kız :))

yarın progestan kullanamaya baslıcam. hafta sonuna getırdım kotu bırsey olursa evde olayım dıye. kullanan arkadaslara sorum şu: bunu kac gun kullanmak gerek. doktor bırsey demedi. cok kotu olursan mıktarını azalt dedı sadece. bı kullanıp bı bıraksak olurmu

yarın progestan kullanamaya baslıcam. hafta sonuna getırdım kotu bırsey olursa evde olayım dıye. kullanan arkadaslara sorum şu: bunu kac gun kullanmak gerek. doktor bırsey demedi. cok kotu olursan mıktarını azalt dedı sadece. bı kullanıp bı bıraksak olurmu

Ben vajinadan aliorum yan etkisi daha az oluomus ayrıca her zamanda koymuorum okula gideceğim günlerde kullaniorum

bana da dr. yazdı çünkü geçenlerde sol kasığımda tüm gün süren batma tarzı ağrılar olmuştu ama kanamam yok..sadece kese biraz aşağıda görünüyor dedi,dikkat et ağır iş ve ilişki yasak dedi sadece..
ağrın olduğu zamanlarda al dedi 3*1 yazdı..yani günde 3 tane..ama ben almadım bile ağrılarım da baya hafifledi..

Merhaba,

merhaba benim de sat 15 ocak ve 14 şubatta ogewndim benim de 15 aylık bir kızım var

Back
X