- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
Yaa emedır sahane bi ilaçtır. İzin var mı acabaa:/benimde coktu hemde cok doktorum emedur verdi cok iyi geldi neredeyse.tamamen kesildi doktoruna sor bi istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa emedır sahane bi ilaçtır. İzin var mı acabaa:/benimde coktu hemde cok doktorum emedur verdi cok iyi geldi neredeyse.tamamen kesildi doktoruna sor bi istersen
Güzel haberlerini bekliyorum canımilk çoklu alıntıyı beceremedim yine yazdım aynısını ızlar çok teşekkürler güzel yprumlarınız için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bebeğimizi sağsalim kucağımıza alırız. Ayrıca türkiye de ki dr aradım o da kanamanın neden olduğu u anlamadı ultrason resimlerini yolladı ben kanama göremedim ded:) o da garip:)) ki dr çok tecrübeli neyse kanamamın olmafığını söyledim ozmn sıkıntı değil bizim için önemli olan kalp atışı dedi. En son belki cihaz eskidir o yüzden duyulmamıştır haftaya git dedi ama ben 11nde gidicem. Ben inanıyorum ki artık stress cidden bebeği etkilşyor... Gerildikçe olumsuzhaberler alıyorum. Geçen hafta mutlu gitmiştim kanamaalanım küçüktü. Neyse hayırlısı olsun bakalım.
izin varmis metpamid emedur dedi emedur kesti bulantimi zofranda kullanmistmcilk hamileligimde emedur ic gecmezse zofran dedi emedur kesti gunde 2 kere al dedi ac karnınaYaa emedır sahane bi ilaçtır. İzin var mı acabaa:/
cnm ben7+1 de bebegi bile tam goremedim. Bugun 8 haftalik olduk 1 haftada ben bebegimi hem kalp atisini gordum canını sıkma sabret birazBütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Çok tatlıymis:)))Eki Görüntüle 1783595 buda minik bebegimin ilk resmi
Annesii !! Maşalllllaaahhh !!!Eki Görüntüle 1783595 buda minik bebegimin ilk resmi
Çok tatlıymis:)))
Allahım! Cok mutlusundur.allah daimetsin.Kızlar bende 6+6 hamileyim. Dün kalp atışını duyduk. Çok mutluyum.
Benim hiç bulantim yok. Yalnızca göğüslerim acıyor. Arada da kasik ağrısı.
Annesii !! Maşalllllaaahhh !!!
Duygulandım
Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin![]()
cidden fasulye:)) oglum top gibiydi hep buda fasulye acaba kiz mı diyorumAy hiç gülesim yoktu sen çok yaşa
Nerden gördün öyle tatlılığını minnacık fasulye :) :) :)
Masallahh canimmm o bi kiz bencee
Masallahh canimmm o bi kiz bencee
Buarada 7 1 bebegi gormemissiniz ben 6 4 keseyi gordum simdi 7 6 gitcem koekuyorum biras biras gec dollenme mi sizin kide ve benim yine uykudan basim fie fir donuyor
cokta faydali degil ultrason bebek icin olabildigince az girmek gerekiyomus benim doktorum oglumdada bundada kalp atis sesini 3 aylik olana kadar dinletmedi gosterdi ultrasondan sadece bebege o ses zarar veriyo dedi doktorumKızlar ya bi kaç bişi okudum ultrason zararlı diye ayyy fikri olan var mı ya ingiltere ve abd de gebelik sürecinde toplam sadece 3 kez ultrason a girmek varmış