• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Annem bana hep Dedi adetim geçtikten 20 gün sonra kusmalarım başladı senin de öyle olur diyor sizde öyle mi oldu

[QUOTEbu zamana kadar00, post: 45402064, member: 680065"]Annem bana hep Dedi adetim geçtikten 20 gün sonra kusmalarım başladı senin de öyle olur diyor sizde öyle mi oldu[/QUOTE]
Benim buzamana kadar hic kusmam olmamisti ta ki bu aksama kadar.. O kişiye gore degisior iste

Kizlar hic kusmam olmamisti bu aksama kadar mahvoldum yya. Bide bbugünbulantim yok diye korkmaya baslamistim sitwyede yazmistimm..
birbirimize nazar mi degdirdik naptik ki :) bende şimdi kusmaktan geliyom 2 saattir yatıyorum tel tv unutayim diye oyalaniyom yok en sonunda çıktı biraz rahatladım leblebi aldım şimdi mideyi boş bırakmaya gelmiyo daha çok kuduruyo

23 ocak
33 günde bir
yani ne kese var ne başka bişi sadece hcg70
Benim de 25 Ocak.Ben 5+0 ım.Burda geç Döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar,belki ondan hcg öyle.Yükselecektir inşallah.Aramıza hoşgeldin,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza

Annem bana hep Dedi adetim geçtikten 20 gün sonra kusmalarım başladı senin de öyle olur diyor sizde öyle mi oldu
Evet canim benim ilk hamileligimde 6+5 te başladı şimdi 6+3 te genelde bebek canlaninca başlar diye duydum bende ama kocakarı bilgiside olabilir

Benim de 25 Ocak.Ben 5+0 ım.Burda geç Döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar,belki ondan hcg öyle.Yükselecektir inşallah.Aramıza hoşgeldin,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
hoşbulduk bu arada canım.bakalım hala belirsizlik yaşıyorum ve evet hamileyim diyemedim

hoşbulduk bu arada canım.bakalım hala belirsizlik yaşıyorum ve evet hamileyim diyemedim
2-3 günde bir kan ver istersen bakılsın hcg artışına.
adetimden 3 gün önce bakıldığında 40'dı.Sonra katladı arttı,geçen hafta Perşembe keseyi gördük.

2-3 günde bir kan ver istersen bakılsın hcg artışına.
adetimden 3 gün önce bakıldığında 40'dı.Sonra katladı arttı,geçen hafta Perşembe keseyi gördük.
adetten 3 gün gecti 70 çıktı
çarşamba yıne gitmeyi düşünüyorum kan vermeye
cuma da başka doktora gidecem
umarım artmıştır

leyl-i efruzdahast: 45402165 .!.:
birbirimize nazar mi degdirdik naptik ki :) bende şimdi kusmaktan geliyom 2 saattir yatıyorum tel tv unutayim diye oyalaniyom yok en sonunda çıktı biraz rahatladım leblebi aldım şimdi mideyi boş bırakmaya gelmiyo daha çok kuduruyo[/QUOsdTE]
Sende mi kusmayipta dahasonra kusanlardanmisin ¿?? Valla hic IIolmadi bu rennie sşurupictimbende

Benim bulantılarım birkaç gün önce artık hafifledi.zaten çok rahatsız edici olmadı hiç çok şükür.bitse de iştahlansak artık
Benimde bulanti azalıyor koku tiksinme tabi devam bugun az az iş yaptım yemek yaptım suan ev Toplu bulasik yok çamaşır lar yikandi katlandı yatma modundayim

Canım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttum:KK43:( lakin anladığım hala ufakta olsa bir umut var. Ve ben eğer kalbi atmazsa kürtaj olmak istemiyorum dediğim de ilaç ile deneyebilirz dedi. Bu konuda birazcık olsun rahatladım... Cünkü burda böyle birşey olsun iste iyorum:KK43:( rabbim hakkımızda hayırlsıını versin...
Allah hakkınızda hayırlı sini eylesin Inşallah ilaç la düş me kürtaj farkli değil ilaçla düştü gene kürtaj oluyorsun niye iki eziyeti yaşıyorsunuz ki düşük çok zordur ben ilkimde pazartesi idi cuma gel narkoz dedi yok madem yok hemen alın bu psikoloji ile durmam dedim uyanık kürtaj oldum düşük sonrasida kürtaj var

Arkadaşlar facebook'ta eylül ekim Kasım anneleri gurubu var ve bir ay öncesonrakilerine de destek oluyor birde bir dr un sayfası var dr sorulari gayet samimi cevaplıyor ve hafta hafta gebelik sayfasida güzel hamilelikte dualar neler yapilsa güzel olur gibi bilgiler var ve ben cok beğendim tavsiye ederim isteyen baksın

benim 1 haftadır 6+3 te başladı yani kusmadıgim gün yok canım ama sadece sabahlariydi dünden beri aksamlari sabahtan daha beter oluyorum şu an da çok bulaniyo ama el mahkum cekcez bebisler için yeter ki gelsinler kucaklarımiza cekemeyecegimiz şey yok Allahın izniyle

Back
X