- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
@leyl-i efruz Allah yardimcin olsun canimm ...ins dayanacak bebeğinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hepimizin bebeği sağ salim gelir evlerimize@leyl-i efruz Allah yardimcin olsun canimm ...ins dayanacak bebeğinde
sadece bilgilenme amacli soruyorum topuklu niye giymeyelim dusuk ya da erken dogumla ilgisi var mi?
Ben bir topuklu ayakkabı hastası olarak hamileligimi öğrendiğim ilk gün kaldırdım topuklulari spor ayakkabı giyiyorum. ama bacakları dar olunca ne gibi sorun olur merak ettim ? soğuk havalarda altıma termal Tayt giyiyorum o da baya bi sıkı sakıncalı mı?
Bende dikkat edeyim bari canım zaten genelde evdeyim esofman pijama takılıyorum ama dışarı gittiğimde sadece göbek kısmına dikkay ediyordum bundan sonra bacaklarım a da dikkat edeyimbilemiyorum, doktorum beni uyarmıştı.
hatta her gittiğimde pantolunumu bir mıncırırdı :) bu dar bunu giyme derdi hemen.
genelde kotla gördüğünde.
doktorum çok rahat birisi ve sadece bu iki konuda beni kısıtlamıştı ilk hamileliğimde.
geri kalan hayatını yaşa demişti, normal hayatına devam et demişti.
Bugün biraz daha iyiyim sabah erken kalkıp dısarda açık havada kahvaltı yaptım sonra hiç eve girmedim hep dışarıdaydım sanki o halsizlikten eser yoktu galiba evde oldukça daha kötüleşiyo insan ben çalışmadığım için sabah erken kalkmaya mecbur değilim sanirim biraz mecbur olmak gerekio çalisanlar bukadar halsizlik çekmiyolardır eminimAynen bende öyleyim. Yatmaktan sirtlarim agridi. Tüm gün bulanti hali. Yatiyom bulaniyo gezinmeye calisiyorum bulanti hic durmuyo. Ilacda kar etmiyo. Ki kizimda bu kadar olmamistim. Insallah tez zamanda biter lakin hakikaten cok sıkıldım aglayasim geliyo bu bitkinlik halimden dolayi
Hayirlu olsun canim hg[/QUOTE]Hah"emineyildiz, post: 45526416, member: 499121"]İyi akşamlar arkadaşlar ben de yeni katıldı bu gruba bugün öğrendim hamile olduğumu. Bana çok büyük supriz oldu.
Cnm zaten bu haftadan sonra başlıyor bulantılar. Benim de 3 gundur vardi.Ben bugün öğrendim hamile olduğumu zaten bulantilardan şüphelendim öyle test yaptım.ya kızlar, bulantım yok diye diye nazar ettim kendimi.iki gecedir başlıyor ağrıyla beraber..gece başlaması ilginç. öok sıkıntı ya valla. yarın da okul var ve 7 saat ders..dr.rapor vereyim demişti de ben iyiyim diye almamıştım. alsam mı diye düşünüyorum valla şimdi...
ya kızlar, bulantım yok diye diye nazar ettim kendimi.iki gecedir başlıyor ağrıyla beraber..gece başlaması ilginç. öok sıkıntı ya valla. yarın da okul var ve 7 saat ders..dr.rapor vereyim demişti de ben iyiyim diye almamıştım. alsam mı@laviusc kesinlikle rapor al bana bir ay verdi Drgitmiotum okula
Hoşgeldin canım aramızaİyi akşamlar arkadaşlar ben de yeni katıldı bu gruba bugün öğrendim hamile olduğumu. Bana çok büyük supriz oldu.
Bugün biraz daha iyiyim sabah erken kalkıp dısarda açık havada kahvaltı yaptım sonra hiç eve girmedim hep dışarıdaydım sanki o halsizlikten eser yoktu galiba evde oldukça daha kötüleşiyo insan ben çalışmadığım için sabah erken kalkmaya mecbur değilim sanirim biraz mecbur olmak gerekio çalisanlar bukadar halsizlik çekmiyolardır eminim
Kanama yyok başka hiç birşey yok bende ilk kez duydum böyle birşeyi ya sağolasın canım