• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sadece bilgilenme amacli soruyorum topuklu niye giymeyelim dusuk ya da erken dogumla ilgisi var mi?

doktorum beni uyarmıştı ama sebebini söylememişti.

bir arkadaşım da işi gereği tüm gün ayakta ve topuklu giymek zorundaydı, maalesef düşük yaptı, sebebi o olabilir de olmayabilir de, ama kendisi de topuklu giydiği için olduğunu düşünüyor.

Ben bir topuklu ayakkabı hastası olarak hamileligimi öğrendiğim ilk gün kaldırdım topuklulari spor ayakkabı giyiyorum. ama bacakları dar olunca ne gibi sorun olur merak ettim ? soğuk havalarda altıma termal Tayt giyiyorum o da baya bi sıkı sakıncalı mı?

bilemiyorum, doktorum beni uyarmıştı.
hatta her gittiğimde pantolunumu bir mıncırırdı :) bu dar bunu giyme derdi hemen.
genelde kotla gördüğünde.

doktorum çok rahat birisi ve sadece bu iki konuda beni kısıtlamıştı ilk hamileliğimde.
geri kalan hayatını yaşa demişti, normal hayatına devam et demişti.

Kızlar doktordan geliyorum gebelik kesesi çok gergin dedi ilaç verdi düşük tehliken var dedi

bilemiyorum, doktorum beni uyarmıştı.
hatta her gittiğimde pantolunumu bir mıncırırdı :) bu dar bunu giyme derdi hemen.
genelde kotla gördüğünde.

doktorum çok rahat birisi ve sadece bu iki konuda beni kısıtlamıştı ilk hamileliğimde.
geri kalan hayatını yaşa demişti, normal hayatına devam et demişti.
Bende dikkat edeyim bari canım zaten genelde evdeyim esofman pijama takılıyorum ama dışarı gittiğimde sadece göbek kısmına dikkay ediyordum bundan sonra bacaklarım a da dikkat edeyim

Aynen bende öyleyim. Yatmaktan sirtlarim agridi. Tüm gün bulanti hali. Yatiyom bulaniyo gezinmeye calisiyorum bulanti hic durmuyo. Ilacda kar etmiyo. Ki kizimda bu kadar olmamistim. Insallah tez zamanda biter lakin hakikaten cok sıkıldım aglayasim geliyo bu bitkinlik halimden dolayi
Bugün biraz daha iyiyim sabah erken kalkıp dısarda açık havada kahvaltı yaptım sonra hiç eve girmedim hep dışarıdaydım sanki o halsizlikten eser yoktu galiba evde oldukça daha kötüleşiyo insan ben çalışmadığım için sabah erken kalkmaya mecbur değilim sanirim biraz mecbur olmak gerekio çalisanlar bukadar halsizlik çekmiyolardır eminim

Hah"emineyildiz, post: 45526416, member: 499121"]İyi akşamlar arkadaşlar ben de yeni katıldı bu gruba bugün öğrendim hamile olduğumu. Bana çok büyük supriz oldu.[/QUOTE]
Hayirlu olsun canim hg

ya kızlar, bulantım yok diye diye nazar ettim kendimi.iki gecedir başlıyor ağrıyla beraber..gece başlaması ilginç. öok sıkıntı ya valla. yarın da okul var ve 7 saat ders..dr.rapor vereyim demişti de ben iyiyim diye almamıştım. alsam mı diye düşünüyorum valla şimdi...

ya kızlar, bulantım yok diye diye nazar ettim kendimi.iki gecedir başlıyor ağrıyla beraber..gece başlaması ilginç. öok sıkıntı ya valla. yarın da okul var ve 7 saat ders..dr.rapor vereyim demişti de ben iyiyim diye almamıştım. alsam mı diye düşünüyorum valla şimdi...
Cnm zaten bu haftadan sonra başlıyor bulantılar. Benim de 3 gundur vardi.Ben bugün öğrendim hamile olduğumu zaten bulantilardan şüphelendim öyle test yaptım.

ya kızlar, bulantım yok diye diye nazar ettim kendimi.iki gecedir başlıyor ağrıyla beraber..gece başlaması ilginç. öok sıkıntı ya valla. yarın da okul var ve 7 saat ders..dr.rapor vereyim demişti de ben iyiyim diye almamıştım. alsam mı@laviusc kesinlikle rapor al bana bir ay verdi Drgitmiotum okula

Bugün biraz daha iyiyim sabah erken kalkıp dısarda açık havada kahvaltı yaptım sonra hiç eve girmedim hep dışarıdaydım sanki o halsizlikten eser yoktu galiba evde oldukça daha kötüleşiyo insan ben çalışmadığım için sabah erken kalkmaya mecbur değilim sanirim biraz mecbur olmak gerekio çalisanlar bukadar halsizlik çekmiyolardır eminim

Haklısın canım. Ben evde durunca sürekli midem bulanıyor ve hergün başım ağrıyor. Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum.bende hergün bi yerlere gitmeye çalışıyorum. Anneme gidiyorum eşimde akşam yemeğini orada yiyor eve öyle geliyoruz.yoksa sabah kahvaltı hazırlarken direk çıkarmaya başlıyorum. Ama dışarı çıkınca sorun yok.onuncu haftadayim bende artık.

merve100 merve100 Merve moral vermeye çalışıyoruz hepimiz ama umarım bi nebzede olsa iyi gelmiştir.
yediklerimiz mi kullandıklarımız bilmem ama farkındaysanız bu sayfada ve son zamanlarda duyduğum çok kadında sorunlar var. bende de var biliyorsun heran elim kalbimde gün geçiriyorum. Allah sana ve ailene sabır versin. en yakın zamanda yeniden hamile olacaksın bundan eminiz hepimiz. dualarımız seninle, kendine iyi bak.

Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınız bu donemı

Back
X