• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
zeran zeran canım kesedeki konumu nasıldı ilk ultrason kağıdına:) kesenin sagindamiydi solundamiydi :)

Aaa maşallah çok sevindim iyi olduğunuza , ne çabuk belli olmuş :anneadayı::KK70: ben 30 martta gidecektim ama senin Yazıyı okuyunca fikrim Değişti enn kısa zamanda giderim :rolleyes::KK8:
Vallahi bekleyemedim naapiim;)ama daha ufak olduğundan hareket etmiyordu.kalp arılıyla yetindik;)

Canim balli limonlu ilik su iyi raharlatiyor insani ben kendimi kotu hissettigimde hep iciyorum iyi geliyor. Kalp atisi dogru diye bende cok duydum ama benimkielrin ikisininde 120 130 cikti sanirim ikiside erkek bana da oyle gelmeye basladi zaten
çok teşekkür ederim,aynen ılık limonlu ballı su ve ıhlamur çayı ile kanka olduk zaten 3 gündür,rahatlatıyor baya ama burun tıkanıklığı ve baş ağrısı beni öldürüyor..
ay sende tutmuş bak,ama tutmayan da var neyse en iyisi beklemek ama merak öldürüyor :KK51:
selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalar :KK43: ben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum :KK43:

33.haftaya kadar herhangi bir aksilik olmadığı takdirde aylık kontrol normal canım,bir süre sonra alıyorsun merak etme :KK39:
Geçmiş olsun canım bende Grip oldum resmen sürünüyorum
Bu kalp sesiyle cinsiyet anlama nasıl oluyor ben ilk defa duyuyorum.
Buradan ikili taramadaki totalhcg değeri ile olanı okudum arkadaşa baktık yanlış çıktı
çok teşekkür ederim,sana da çok geçmiş olsun..
ben son cümleyi anlayamadım tam olarak?

çok teşekkür ederim,aynen ılık limonlu ballı su ve ıhlamur çayı ile kanka olduk zaten 3 gündür,rahatlatıyor baya ama burun tıkanıklığı ve baş ağrısı beni öldürüyor..
ay sende tutmuş bak,ama tutmayan da var neyse en iyisi beklemek ama merak öldürüyor :KK51:

33.haftaya kadar herhangi bir aksilik olmadığı takdirde aylık kontrol normal canım,bir süre sonra alıyorsun merak etme :KK39:

çok teşekkür ederim,sana da çok geçmiş olsun..
ben son cümleyi anlayamadım tam olarak?
Bas agrisi tansiyon oynadigi icin oluyor galiba arada bendede oluyor. Bu arada benimki sadece tahmin ben daha ogrenmedim ki cinsiyeti

Masallah... ilk ultrason resmi var mı cnm kesede sağda mi solda mi :)
Ultrason resmi var ama orda ne tarafta belli değil ama şunu söyleyebilirim.ovulasyondan bir gün sonra beraber olduk tek defa beraber olduk.ovulasyon öncesi kız sonrası erkek olur derler ya.bide dikkat ettim 8 haftalık gittiğimde Bebek kendini çok belli etti.kızlar et parçası gibi görünür erkekler vücut bellidir derler ya aynen öyleydi benimki belliydi böyle başı vücudu

Ultrason resmi var ama orda ne tarafta belli değil ama şunu söyleyebilirim.ovulasyondan bir gün sonra beraber olduk tek defa beraber olduk.ovulasyon öncesi kız sonrası erkek olur derler ya.bide dikkat ettim 8 haftalık gittiğimde Bebek kendini çok belli etti.kızlar et parçası gibi görünür erkekler vücut bellidir derler ya aynen öyleydi benimki belliydi böyle başı vücudu
Canım ben tam tersi oluyor diye biliyorum , ovulasyona kadar 3-4 gün bekleyip ovu günü olunca erkek oluyor diye duymuştum , gerçi sen de ovudan sonra tek ilişki diyorsun,herşey Rabbimin izniyle oluyor ya mucize hamile olmamız bile Rabbim hayırlısını versin ..

Ölçüyor ya doktor işte o zaman sağa mi sola mi yakın benim ikiside solda ve bu teoriye göre erkek :) çok merak ediyorum ya

zeran zeran canım kesedeki konumu nasıldı ilk ultrason kağıdına:) kesenin sagindamiydi solundamiydi :)
Ben hep sağda hissettim Zara'n şöyle oldu.bwmim sağ tüpüm kapalıydı be o yüzden 2,5 sene hamile kalamadım.rahim filmiyle açıldı be 3 ay sonra hamile kaldım.burdan yola çıkarak sağ diyebilirim

Ölçüyor ya doktor işte o zaman sağa mi sola mi yakın benim ikiside solda ve bu teoriye göre erkek :) çok merak ediyorum ya
Can'ım sağ tüpüm kapalıydı dolayısıyla 2.5 sene hamile kalamadım.tüpümü açtırdıkları 3 ay sonra hamile kaldım.yani sağ diye tahmin ediyorum

Ben hep sağda hissettim Zara'n şöyle oldu.bwmim sağ tüpüm kapalıydı be o yüzden 2,5 sene hamile kalamadım.rahim filmiyle açıldı be 3 ay sonra hamile kaldım.burdan yola çıkarak sağ diyebilirim

canım bu da benim 25 şubatta ki resmim bakar mısın :)) bizde de ovulasyondan 1 gün önce ilişki oldu başka olmadı

Can'ım sağ tüpüm kapalıydı dolayısıyla 2.5 sene hamile kalamadım.tüpümü açtırdıkları 3 ay sonra hamile kaldım.yani sağ diye tahmin ediyorum
Canım bu benim bebişler den biri. Karından usg de bak kesede sola yakın. Bunu kastediyorum :)

Eklentiler

• IMG_20160226_083051.webp
    IMG_20160226_083051.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20160226_083051.webp
    IMG_20160226_083051.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 100

Ay bende bende aşırı merak ediyorum , canım benim minnakım ne sağda ne solda ben yorumlayamıyorum :63:
Bu 8+ 5 teki Görüntüsü hadi bi bana da tahmin yap:anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 99
Ay bende bende aşırı merak ediyorum , canım benim minnakım ne sağda ne solda ben yorumlayamıyorum :63:
Bu 8+ 5 teki Görüntüsü hadi bi bana da tahmin yap:anneadayı:
Teoriye göre kız sanırım cnm :) tabi ki de Allah bilir sağlıklı olsunlar da

İlk ultrasonum daha çok yengeçe benziyordu.burdan belki bişeyler çıkarırsınız.ben anlamıyorum da

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 122
Bu kaç haftalık cnm buna göre sağda aslında teori tutmuyor sanırım :) işte merak ediyor insan napalım

Back
X