Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaç haftalık cnm buna göre sağda aslında teori tutmuyor sanırım :) işte merak ediyor insan napalım
Evet cnm hayırlısı belki 12. Haftada ense kalınlığını ölçerken bir şey der doktor. İkiz benim 2 kat merak var :)Biz biraz daha sabredelim
![]()
İlk foto 6 haftalıktı.kalp atışını da duymuştuk bu kontroldeBu kaç haftalık cnm buna göre sağda aslında teori tutmuyor sanırım :) işte merak ediyor insan napalım
Hatta ense kalınlığı da iyi dedi doktor her şey normal dedi
Masallah cnm darısı başımıza ins :)Hatta ense kalınlığı da iyi dedi doktor her şey normal dedi
Vallahi ne desem bilemedim ki.yani gerçekten bilemiyorum o yüzden yorum da yapamayacak canım ne desem yalan olur şimdinazar değmesin inşallah canımm :)) benim kine bakabildin mi
Tatlım bu resimde bebisin nubu oluşmuş ve nubu paralel kız gibi sanki :)Ay bende bende aşırı merak ediyorum , canım benim minnakım ne sağda ne solda ben yorumlayamıyorum
Bu 8+ 5 teki Görüntüsü hadi bi bana da tahmin yap![]()
Canım benim için yorumun nedir :)Tatlım bu resimde bebisin nubu oluşmuş ve nubu paralel kız gibi sanki :)
Nub teorisinin yalancisiyim :)Tatlım bu resimde bebisin nubu oluşmuş ve nubu paralel kız gibi sanki :)
Tatlım ok tam nubunun üstüne gelmiş ama bu da paralel gibi :) paralel olunca nub prenses oluyor :)Canım benim için yorumun nedir :)
Kız olursa ikiside eşim kesin istemez :))) Sağlıklı olsunlar ins. Biri kız biri erkek gönlümden geçen. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. .Tatlım ok tam nubunun üstüne gelmiş ama bu da paralel gibi :) paralel olunca nub prenses oluyor :)
Tatlım çok bildigimden değil haa :) internetten arastirmistim bulmuştum ordaki örneklere göre söylüyorum :) hayırlısı hakkimiza canım :) sağlıklı olsunlarda :)Kız olursa ikiside eşim kesin istemez :))) Sağlıklı olsunlar ins. Biri kız biri erkek gönlümden geçen. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. .
Ben de sağda solda oluşlarna göre diye biliyorum. Ondan erkek dedim.Tatlım çok bildigimden değil haa :) internetten arastirmistim bulmuştum ordaki örneklere göre söylüyorum :) hayırlısı hakkimiza canım :) sağlıklı olsunlarda :)
@tugbavebebik yarın kalp atışı için gideceğiz, heyecan ve gerginlik bir arada![]()
Rabbim gönlünüze göre versin canım :) o dediğinde ramzi teorisi oluyor yalnız o da vajinal kontrol ve karindan kontrole göre ikiye ayriliyormus :) biraz karışık bu durumlar :) bizde meraktan araştırıyoruz:)Ben de sağda solda oluşlarna göre diye biliyorum. Ondan erkek dedim.
Amin.cnm.:)
Hoşgeldin canım aramıza
Tatlım cinsel organın ilk oluşumu gibi bişey :) genelde 9. Ve 8. Haftalarda görünüyor :) paralel olunca prenses ve daha acili olunca prens oluyormuş :)Kizlarr noluyo burdaanub ne ay açıklayın yaaa bende merak ediyorum..
![]()