• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bu da bugünkü foto

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 263
Hatta ense kalınlığı da iyi dedi doktor her şey normal dedi

Tatlım ok tam nubunun üstüne gelmiş ama bu da paralel gibi :) paralel olunca nub prenses oluyor :)
Kız olursa ikiside eşim kesin istemez :))) Sağlıklı olsunlar ins. Biri kız biri erkek gönlümden geçen. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. .

Kız olursa ikiside eşim kesin istemez :))) Sağlıklı olsunlar ins. Biri kız biri erkek gönlümden geçen. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. .
Tatlım çok bildigimden değil haa :) internetten arastirmistim bulmuştum ordaki örneklere göre söylüyorum :) hayırlısı hakkimiza canım :) sağlıklı olsunlarda :)

Tatlım çok bildigimden değil haa :) internetten arastirmistim bulmuştum ordaki örneklere göre söylüyorum :) hayırlısı hakkimiza canım :) sağlıklı olsunlarda :)
Ben de sağda solda oluşlarna göre diye biliyorum. Ondan erkek dedim.
Amin.cnm.:)

Kizlarr noluyo burdaa:oops:nub ne ay açıklayın yaaa bende merak ediyorum..:KK31:

Ben de sağda solda oluşlarna göre diye biliyorum. Ondan erkek dedim.
Amin.cnm.:)
Rabbim gönlünüze göre versin canım :) o dediğinde ramzi teorisi oluyor yalnız o da vajinal kontrol ve karindan kontrole göre ikiye ayriliyormus :) biraz karışık bu durumlar :) bizde meraktan araştırıyoruz:)

Kizlarr noluyo burdaa:oops:nub ne ay açıklayın yaaa bende merak ediyorum..:KK31:
Tatlım cinsel organın ilk oluşumu gibi bişey :) genelde 9. Ve 8. Haftalarda görünüyor :) paralel olunca prenses ve daha acili olunca prens oluyormuş :)

Back
X