• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba arkadaşlar benimde kanama yok kesildi kese çevresindede kanama görülmedi ama sol kasığım ağrıyor ara ara okula devam doktorum yatmanın anlamı yok dedi :( bulantılarda kendini zaman zaman hissettiriyor leblebi çubuk kraker bastırmaya çalışıyorum.12. hafta için randevumu aldım başka bir uzmandan ikili test yerine nıfty test yaptırıyorlarmış yaş 36 bakalım ne diyecek ona göre hareket edeceğiz.Allah sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım bende izmirdeyim de hangi hastane ve doktora görünüyorsun memnun kaldığın bir yer var mı veya önereceğin. Ben ilk doğumumu özel hayat hastanesinde yapmıştım ipek hanımdı doktorum çok memnun kaldım ama şimdi bu hastanede değil doktorum sgk ile anlaşmalı olmayan bir hastaneye gitmiş ona görünemeyecem.

ben ilçedeyim. ama merkezde medical parkta doğum yapan arkadaşım var çok memnundu. bir diğer arkadaşım da karataşta doğum yaptı.birkaç arkadaşım daha var izmirde.istersen bi sorabilirim onlara..

E esmana kanama olmaması sevindirici. bende de kasık ağrısı oluyor zaman zaman.. normai olduğunu düşünüyorum. benim bulantımı bastıran şey üzerine az tuz ekilmiş domates. sabah yataktan mutfaga koşuyorum domateslere :)

Merhabalar 2 li test için doktorum 11 hafta içinde gel dedi 12 haftaya girmeden
neden acaba? ben doktora 11+2 mi daha uygun 12+1 mi dedim eşimin işine göre ayarlıyorum randevuları gittiğim yer arabayla 1 saat kadar uzaklıkta olduğu için doktor bana 12+1 daha uygun dedi

Yine kadınlae klübünde düşüge sebep olabilecegi,
Kasılmalara sebep olabilecegi yazıyor.
Canım ben ilk hamileligimde poğaça içindeki maydanozu ayıklıyodum düşüge sebep oluyo diye doktor bana o kadarcık maydanoz bişey yapmaz oturup 1 demet maydanoz yersen zararı olur demişti mesela nar da kanı çok sulandirir o da düşüge sebep olur ama onda da oturup 1 koca nar yersen olur demişti. bence olmaz bişey olsaydı şu saate kadar olurdu ama aklında bulunsun bidaha çok yemezsin

Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınız bu donemı

Geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

Benim dersim 2.5 gun 10 gun rapor aldim yattim sonra 2. Haftadir gidiyorum nobetimide sagolsun idarre ediyorlar aralarinda arkadaslar canim idarecim her turlu kolayligi sagliyor cocuklar sinava gircek diye ..tabi rahatsiz olursam tekrar alacagim rapor sen nasil oldun

çok şanslısın canım ben nöbet için rapor almak zorunda kaldım ücret verdikleri için idare edemezlermiş

Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah

Canim tarihimiz ayni 2li icin simdiden stresi basti ama insallah guzel sonuclar alırız

Dr banada 26sı dedi ikili için daha o gün gerilmeye bsşladım hayırlısı csnım

Kızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..

Ben kullanıyorum ebe bana tatif ederken sağ ve sol olarak vücudunu ikiye böl bir hafta sağ bacak sağ göbek sırayls sonra sol bacak sol göbek sırayla bir hafta dedi şimdiye kadar iki yerde morarma oldu
üşenmedim geçmiş 30 sayfayı okudum. bebeğini kaybedenler inşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp kucaklarına alırlar. mide bulantım az az da olsa yokluyor hala.. eski şiddeti kalmadı şükür. ben öğretmenim.okulda çok zor oluyor yoksa.

Bende öğretmenim okula gitmek çok zor gelmeye başladı derslerde 6.30 da başlayınca

MarV-el MarV-el beni de listeye alır mısın. 32 yaşındayım.öğretmenim. muhtemel doğum tarihim 03-10-2016. izmirde yaşıyorum. 2.çocuğumu bekliyorum inşallah

hoşgeldin canım

Merhaba arkadaşlar benimde kanama yok kesildi kese çevresindede kanama görülmedi ama sol kasığım ağrıyor ara ara okula devam doktorum yatmanın anlamı yok dedi :KK43: bulantılarda kendini zaman zaman hissettiriyor leblebi çubuk kraker bastırmaya çalışıyorum.12. hafta için randevumu aldım başka bir uzmandan ikili test yerine nıfty test yaptırıyorlarmış yaş 36 bakalım ne diyecek ona göre hareket edeceğiz.Allah sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Nifty testte neymiş merak ettim valla

Kızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..
Canim ben hibor kullaniyorum gecen yil clexane kullabmistim cok kotu yapiyordu hibor da yakiyor ama o kadar felaket degil morarmiyor hic. Doktoruna bir ai istersen.birde koluna abcagina da vuarabilirsun demisti doktor yerini degistir.
Bide sizlere bir tavsiyede bulunim geçenlerde mide bulantimdan şikayet ediyordum hep ders arası oturdum bayagi bi çekirdek yedim arkadaşlar yiyordü benim mide ogun bulamadı sonra bi misafirlikte karşıma çıktı yine yedim o akşam mide bulantısı hiç olmadı ben o kadar kötü geçiren biriyim ki druma yalvardim ilacı değiştirelim diye kilo kaybından dolayi hastanede bile yatcpaktim inş. Sizlere de faydasi olur tabi tansiyon sorunu yoksa
Bunuda denicemne duysam ddener oldum ama nedense birine faydasi olan digerine olmuyor leblebi elma kraker hersyei denedim bende etkisi olmadi birde bunu deneyelim

Gunaydin ekim anneleri hayirli gün olur insalhhh hepikiz için.
Burda bu arkadaşımız yulaf ezmesi ile süt kullanmıştı nasıl kullandığı soyleyebilir mi ben yiyemiyorum bu sekil midem bulaniyo bendede asiri gaz ve kabizlik bar kizlar sanci yapiyo bana yani baya rahatsizim sanki 4 aylik hamile gibi karnim cikti :KK66:

selam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalar :KK43: ben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum :KK43:

söylemesine gerek yok, muhtemelen bir sonraki gidişinde ense kalınlığına bakar ve kan testi ister. aç olmana gerek olmadığı için de önceden haber vermemiştir.
artık ayda bir gitmek normal, hatta yoğun doktorlar arayı daha bile açıyorlar.

günaydın anneler,
sizi dinleyerek ve eşimin de zoruyla sabah doktor kontrolüne gittim. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. kasık ağrılarımdam bahsettim, normalde rahim büyüdüğü için olur dedi. ama ağrılarımın azalması için progestana devam dedi. ekstra magnezyum verdi. 1 hafta denicem agrılarım hafiflerse ne ala. ama hıc faydasını göremezsen gel baska testler isteyelim dedi. çalışıyorsanız ve ayakta çok kalıyorsanız aman birseyim yok, olmaz demeyin. o bile etkileyebiliyormus. bol bol dinlenmemi söyledi. aksamları full yatıyorum zaten.

Erkekmiş canım bizim sıpa:KK66:

ben de nasıl olur diyorum, 30u görünüyor doğumun, ekim sandım ama eylülmüş :)
benim 28 ekim daha kalp atışını duyamadım da :)

normal bu zamanda söylemesi, gerçi benim doktorum çok ketumdu 20. haftada söylemişti erkek olacağını ama, öncesinde de biliyordu, "şimdi yanlışlık olur sonra senle papaz olmayalım diye söylemiyorum" demişti.

• günaydın anneler,
    sizi dinleyerek ve eşimin de zoruyla sabah doktor kontrolüne gittim. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. kasık ağrılarımdam bahsettim, normalde rahim büyüdüğü için olur dedi. ama ağrılarımın azalması için progestana devam dedi. ekstra magnezyum verdi. 1 hafta denicem agrılarım hafiflerse ne ala. ama hıc faydasını göremezsen gel baska testler isteyelim dedi. çalışıyorsanız ve ayakta çok kalıyorsanız aman birseyim yok, olmaz demeyin. o bile etkileyebiliyormus. bol bol dinlenmemi söyledi. aksamları full yatıyorum zaten.
    G gunesjuly1234 bak en güzelini yapmissin içinrahat etti en azindan kesinlikle oylee bende okula idip geliodumm hicbiseyim yyokturama kklasikagtisi mmahvetmiştirsşimdidebi ay istirahat edicemm

Gunaydin ekim anneleri hayirli gün olur insalhhh hepikiz için.
Burda bu arkadaşımız yulaf ezmesi ile süt kullanmıştı nasıl kullandığı soyleyebilir mi ben yiyemiyorum bu sekil midem bulaniyo bendede asiri gaz ve kabizlik bar kizlar sanci yapiyo bana yani baya rahatsizim sanki 4 aylik hamile gibi karnim cikti :KK66:
Dr bana kabizlik icin

grpaysgl grpaysgl dr bana şurup verdi ise yaramadi kabizdim fenaa simdi bi yoz verdi o muhteşemcçok isime yariir. Sabah aksam sudaeerutip iciorum ..beni acayip rahatlatti

evet canım ya valla hala göğüslerime dokunamıyorum :KK43: lekelenme yok şimdilik ama kasık ağrısı oluyor, bacaklarıma vuruyor ağrısı. senin ne durumda?
canim benim agrm yok sabah bulantm felaketdr ama be rengli akintm var artk hic kalkmamaya karar verdm yemek yapib hemen uzanyormm senin bulantlaarn nasil

Canim ben hibor kullaniyorum gecen yil clexane kullabmistim cok kotu yapiyordu hibor da yakiyor ama o kadar felaket degil morarmiyor hic. Doktoruna bir ai istersen.birde koluna abcagina da vuarabilirsun demisti doktor yerini degistir.

Bunuda denicemne duysam ddener oldum ama nedense birine faydasi olan digerine olmuyor leblebi elma kraker hersyei denedim bende etkisi olmadi birde bunu deneyelim
Canim bende de etkisi olmuyordu hatta emedur ictim drum sonra iaci degistirdi onunda olmuyordu bu iyi geldi ilaci biraktim 2gndur sukur Allahima

Canim bende de etkisi olmuyordu hatta emedur ictim drum sonra iaci degistirdi onunda olmuyordu bu iyi geldi ilaci biraktim 2gndur sukur Allahima
Bende denicem canim ya çalışıyorum okulda cok zor oluyor gercekten. Sabah kahvaltidan once bos mideyle kustum perisan oldum. Cumartesi kontrolum var doktoruma dicem bakalim belki o da birseyler oneriir

Back
X