- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
Bu konuda bende doktorumun hakkını ödeyemem , ikili ve dörtlü test yapmadı bi formalite icabı o da doktorlardan istiyorlarmis diye 3 lu yaptırdı. .. bi de ayrıntılı. .. ve hiç öyle evham yaptirmadi bana... kendisi bana amniyosentezi falan kotuledi... inançlı biri doktorum , Allaha emanettiz canım hepimiz sadece bebeklerimiz değil. .. Bazı doktorlar çok uzuyor anneleri... anne karnında iki kuzenimin bebeklerine aldırın kesin sendromlu dediler maşallah ikisi de delikanlı oldu şimdi sapasaglamlar. ..A Ankaaa @besyo_86
Bazı doktorlar çok paracı oluyor ve hamile bayanların zayıf noktasını çok iyi biliyorlar , benim bir arkadaşın her şeyi normal değerlerde çıkmıştı doktor sonuçların güzel diyeceğine bu %95'lik doğru sonuç verir emin olmak istersen tek yolu amniyosentez deyip kızın kafasını allak bullak ettiler. Allah'tan benim doktor öyle birşey demedi sadece 2'li testte ısrar etti ordaki değerlerde normal gelince 3'lüye bile gerek duymadı, gelecek olan Rabbim'dendir çok önemli sorun yoksa testlerde iyi çıktıysa annenin kafasını neden bulandırırlar ki çok kızıyorum bu tip doktorlara Rabbim hepimizin bebeklerini hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin, biraz rahat bıraksınlarda hamileliğimizin tadını çıkaralım![]()