• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ayrıntılı doktoru dedi ama canım :KK43: doktor beni hiç endişelendirmedi ama işte ben dayanamıyorum :KK43:
bir hafta çok büyük bir fark değil.Endişelenmene gerek yok bence.Bebekler 2.500 de doğuyor. 6.000kg da ama hepsi doğumdan 3 hafta sonra öyle büyüyor ki alınan kıyafetler olmuyormuş.

Geçen haberlerde izledim 5.5 aylık doğum yapan bir anne var,bebek minacık sonrasında bir toparlanmış diğer bebeklerden daha iri olmuş maşallah.
Canını sıkma sağlıklı olması önemli,doktorda sorun var dememiş zaten.

Eğer doktordan raporu alabilirsem son haftasını izin alarak geçirmeyi düşünüyorum. Şimdi diyeceksin ki izni neden bebeğe saklamıyorsun izin hakkım 14+6 ve maalesef zorunlu izinlerle 3+6 kaldı madem zorunlu izinlerle izinlerimi yediler bende o 6 günümde yanmasın diye hepsini kullanacağım en azından hazırlıklarımı rahat rahat yaparım, hiçbir şey yapmazsam evde oturur dinlenirim.
Benim de baya birikmişim var, 32 de raporu başlatmak yerine yıllık izinlerimi kullanıcam

ben dr randevumu hep yeni haftasına girdiği güne denk getirmeye çalışıyorum,ve bir hafta önceki değerlere göre karşılaştırıyorum,daha garanti gibi geliyor.
haklısın canım tam haftamı tamamladığımda gitmeye çalışayım ben. Sağol biraz moralim düzeldi.

Canım benim bak ne güzel ilerliyor işte genetikde olabilir bu durum yani senin annende de varsa bu durum sende de olma olasılığı yüksek , önemli olan bebeğinin sağlıklı olması elbette hepimiz isteriz bebeğimiz haftasıyla uyumlu olsun hatta önden gitsin eğer sen beslenmene güveniyor ve doktorun stres etme diyorsa dert etme relax ol belki de geç döllenmiştir bebişin
annem bana hamileyken de aynı sorunlar olmuş doktor da dediğin gibi konuştu. Haklısın canım stres yapmama gerek yok sanırım :)

on gün önce yine bi hafta geride çıkmıştı bi ilerleme var ama haftasıyla uyumlu değil. Çok iyi besleniyorum. Doktor senin beslenmenle alakalı bi durum değil dedi. İzlemeye devam edeceğiz dedi sadece. Sen beslenmene devam et kafana takma dedi ama demesi kolay

Canim benim de cogunlukla 3 gun bazen de 1 hafta geri cikabiliyor. Sanirim 3 gun gec dollenme bizim. Ayrintilida sag ve sol uterusu besleyen damarlarimda centik tespit edildi. Tansiyonumu kontrol ediyorum surekli. Simdilik birkac doktor gordu gelisimde sorun yok diyorlar hepsi de. Allah yardimcimiz olsun.

Benim de baya birikmişim var, 32 de raporu başlatmak yerine yıllık izinlerimi kullanıcam
32+0 da çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alabiliyor muyuz? Ben alamıyoruz, alırsak da sonraki izin hakkımızdan düşüyor diye biliyorum ..

kizlar selamlar, nasilsiniz? insallah hersey yolundadir. anlamli guzel kiz isimlerine bakiyorum, tavsiyeniz var mi? aklima hic guzel isim gelmiyor, internetten bakinca da bulamadim guzel birsey. dini isimlere de bakiyorum. her turlu oneriye acigim ama, tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim.

kızlar merhabalar ...umarım bebişler iyidir:nazar::nazar::nazar:yarın seker yuklemesini yaptırıcamm bakalım inş sıkııntı cıkmaz:dua::dua::dua:bygün devlete gittim 960 gram olmuş bernim minnoşş :nazar::nazar::nazar::KK200:iki haftadır göbegim bayyaa cıktı benimde birden büyüdü bu haftalarda

Kızlar benim ayaklar davul gibi şişti. 37 numara giyiyordum normalde şimdi 40 numara zor oluyor fil ayağı gibi oldu ayaklarım. Sizde durumlar nasıll

Canim benim de cogunlukla 3 gun bazen de 1 hafta geri cikabiliyor. Sanirim 3 gun gec dollenme bizim. Ayrintilida sag ve sol uterusu besleyen damarlarimda centik tespit edildi. Tansiyonumu kontrol ediyorum surekli. Simdilik birkac doktor gordu gelisimde sorun yok diyorlar hepsi de. Allah yardimcimiz olsun.
amin canım amin. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız

32+0 da çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin ya da rapor alabiliyor muyuz? Ben alamıyoruz, alırsak da sonraki izin hakkımızdan düşüyor diye biliyorum ..
Canım bu durumu ben ik ya sordum ve cvp su 32-37 arasi calisir raporu alirsan yillik izin kullanabilirsin raporun bozulmaz izninden düşer , üst solunum gibi hamilelikle ilgili rapor alirsan raporun yine bozulmaz fakat hamilelikle ilgili veya kadin dogumcudan alacağın herhangi bir raporda calisilabilirlik raporu bozulur doğum iznine ayrılmış olursun umarım isine yarar

heramora heramora deha123 deha123 Benimde 4 gun geride görünüyor canim kafana takma cok

pazar günü evde temizlik yaptım akşamına ayaklarımın üstüne basamadım :KK43: görünürde şişlik yok ama üzerlerine basamadım tekleye tekleye gezdim hep pazartesi günüde iş çıkışı bi uyumuşum salı sabahına kadar deliksiz anca düzeldim.. sıcaklarda çok zor geçiyor hamilelik.

dün eve gidip yattım 8e doğru kalktım iftar ettik eşimle sonra 2makina çamaşır yıkadım astım 1-2 parça bişi ütüledim ayaklarıma basamıyodum dediğin gibi. şişlik yoktu çok şükür ama tabanlarından ateş çıkıyodu ve sızlıyıodu resmen basmadığımda bile. gecede sağolsun davulcuya uyandım su içtim sonra 4 falandı heralde tekrar dalabildiğimde sabahta 6buçukta kalktım. zaten tansiyonumdan uykum çok bide böyle oldu bakalım bugün nasıl geçicek

Hepimiz aynı sıkıntılara mağruz kalmışız :KK70::KK70::KK70: bende alıcaktım masa üstü vantilatör a 101 gelmişti ama şimdi işyerinde yelpazeyle yellenmeye bile utanırken onu alamadım :KK70: zaten klimalar açık kimseye kapı kapattırmıyorum heryerden soğuk gelsin diye :KK70:

bizde de açık ama yapacak bişey yok sıkıntı bastığında ferahlayamıyorsam sinir basıyo bu sefer çok uyuz bir insana dönüşebiliyorum :halay:

Canım bu durumu ben ik ya sordum ve cvp su 32-37 arasi calisir raporu alirsan yillik izin kullanabilirsin raporun bozulmaz izninden düşer , üst solunum gibi hamilelikle ilgili rapor alirsan raporun yine bozulmaz fakat hamilelikle ilgili veya kadin dogumcudan alacağın herhangi bir raporda calisilabilirlik raporu bozulur doğum iznine ayrılmış olursun umarım isine yarar
Tmm cnm ben de böyle biliyorum yine de teşekkür ederim. O yüzden yıllık izinlerimi 32 öncesi kullanmaya çalışıcam ben :)

kızlar merhabalar ...umarım bebişler iyidir:nazar::nazar::nazar:yarın seker yuklemesini yaptırıcamm bakalım inş sıkııntı cıkmaz:dua::dua::dua:bygün devlete gittim 960 gram olmuş bernim minnoşş :nazar::nazar::nazar::KK200:iki haftadır göbegim bayyaa cıktı benimde birden büyüdü bu haftalarda
Cnm maşalah bebeğine :) 28.hafta bitince 1 kiloyu geçicekler ya çok heyecanlı bence :) yüklemede de inş sıkıntı olmaz :)

Turşu çok canım istiyor arada yiyorum canım yemeğede tuz atıyorum aşırı değil ama normald salçada tuzlu ondan heralde ya :KK43:
Canım geçen hfta benim de öyleydi 3 gün hiç bi ayakkabımı giyemedim.. Sonra tuzu kestim suyu artırdım. 2lt su içiyodum 3e çıkardım. Bi de akşamları ayaklarının altına yüksekyüksek yastık koy dinlenirken, sonra geçiyor. Yine şişlikler oluyo hafif sıcaktan özellikle ayak bileklerinde kemik kısımlarında ama aşırı şişmenin önüne geçebilirsin :)

Canım bende bunu merak ediyordum. hamilelikle ilgili bir durum raporu yerine normal rapor alırsak hem yıllık izinler yanmaz, hemde sonraya kalır. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler :)

Back
X