• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 50gr lık glikoz toz şeklindeydi onu suya koyup karıştırıp içtim. 1 saat sonra kan alıp baktılar biraz yüksek çıkmış benimki. Sınır 140 dedi dr benimki 163 çıktı haftaya gel 100 gr lık glikoz la tekrar bakalım dedi ama ben gidip bi 100 gram daha almak istemiyorum tatlıyı şekeri keserim diye düşünüyorum. Sizler ne diyosunuz?

bencede öyle yap
ben yükleme yaptırmayı düşünmüyorum doktora söylicem şeker aletimiz var onla ben sabah aç sonra tokluk ölçer bilgi veririm riskli çıkarsa o şeyi içemem
hem eskiler içmemiş bişey mi olmuş bize olmamış :)

Ayy iyi ki söyledin az daha midyata pirince giderken evde ki bulgurdan oluyordum :sinirli::kızgın::skandal:cevap geldi ikdan izin kullandığın süre doğum izninden düşüyormuş hemen yeni bir izin planlaması yapmak istiyorum, o değilde zorunlu izinler iyice yaktı beni :işsiz::cry: ağlıcam yaa hemen izinleri eritmem gerek
canım ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

sabah da dediğim gibi 32 ye kadar izinlerimizi kullanmak lazım. (mecburi-yanacak izin vb.)

32-37 arasını değerlendirmek faydalı. mümkün mertebe işe gidip gelmek lazım.

32-37 arası baktık bi yerde zorlandık, dayanamadık, ya da doktor artık evde otur mu dedi, ya da canımız öyle istedi:D o zaman mecbur :)

canım ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Yaa bunlar Kurban ile 30 Ağustosuda saymazlar inş. sayarlarsa doğumdan sonra basarım raporu , elimde son 1 büyük iş kaldı onuda toparlarsam acımam çıkarım 4 buçukda ayy canım sıkıldı şimdi çıksam mı ki işten off ama saçma bir iş var bekleyen :mad::mad::mad::mad:

Yaa bunlar Kurban ile 30 Ağustosuda saymazlar inş. sayarlarsa doğumdan sonra basarım raporu , elimde son 1 büyük iş kaldı onuda toparlarsam acımam çıkarım 4 buçukda ayy canım sıkıldı şimdi çıksam mı ki işten off ama saçma bir iş var bekleyen :mad::mad::mad::mad:
ayy hiç bilemedim onu özelde nasıl oluyo :/ istersen onu da mail atarsın hemen cevap veriyolar ne güzel :) canını sıkmaaaa herşey halloluuuur :)

ayy hiç bilemedim onu özelde nasıl oluyo :/ istersen onu da mail atarsın hemen cevap veriyolar ne güzel :) canını sıkmaaaa herşey halloluuuur :)
Sordum bile cevap bekliyorum, üstelik o süre zarfında 2 günlük zorunlu izinde var onuda sordum bakalım ne diyecekler off off

Sordum bile cevap bekliyorum, üstelik o süre zarfında 2 günlük zorunlu izinde var onuda sordum bakalım ne diyecekler off off
şöyle biliyorum, 30 ağustos resmi tatil senin hakkın ama,
mesela kurban bayramından bi sonraki cuma gününü sana tatil yapıosa özel sektör ( bayram günleri resmi tatil ama mesela 1 gün sonrası değil ya hani) ama firma hediye ediyo gibi yapıosa, o 1 günü senden daha sonra çalışmanı isteyebilir. ama bunu sana sorarak ve 8 saati dağıtarak falan yapıyo diye biliyorum. o yüzden de işe tekrar başladığında yapabilirsin onları, borçlu gibi
ama sen yine de sor tabi, karışık bu işler..

[QUOTEbugün yaptırdım ul, post: 47144245, member: 755854"]Kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 50gr lık glikoz toz şeklindeydi onu suya koyup karıştırıp içtim. 1 saat sonra kan alıp baktılar biraz yüksek çıkmış benimki. Sınır 140 dedi dr benimki 163 çıktı haftaya gel 100 gr lık glikoz la tekrar bakalım dedi ama ben gidip bi 100 gram daha almak istemiyorum tatlıyı şekeri keserim diye düşünüyorum. Sizler ne diyosunuz?[/QUOTE]
Bende bugun yaptırdım 146 çıktı. Sınır 126 idi. Doktor 1 hafta sonra gel açlık tokluk bakalım dedi. 100 luk yuklemicem dedi.moralim bozuldu ama diyet nasıl olacak acaba.

Kızlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım. 50gr lık glikoz toz şeklindeydi onu suya koyup karıştırıp içtim. 1 saat sonra kan alıp baktılar biraz yüksek çıkmış benimki. Sınır 140 dedi dr benimki 163 çıktı haftaya gel 100 gr lık glikoz la tekrar bakalım dedi ama ben gidip bi 100 gram daha almak istemiyorum tatlıyı şekeri keserim diye düşünüyorum. Sizler ne diyosunuz?
Canim ben gitmeni öneririm. Isyerimde bir arkadasim seker testi yaptirmamis son ay kontrolde suyunun fazla oldugu ortaya ciikmis. Bu da sekerin yuksek olmasindan kaynakliymis. Dogumu riskli ve baya zor gecmis. Diger arkadasimda da seker cikmis doktor ona diyet programi vermis o harfoyen uymus ona ve cok sukur hicbir sıkıntisi olmadan dogum yapmis. Ben de bu testi yaptirmayi dusunmuyordum ama gozumun onunde ornekleri gorunce yaptirmaya karar verdim. Bence gitmelisin kendin ve bebegin sagligi icin canim

Canım sağolasın tekrardan benimde 14 gün yanacagi için bayram sonrası için kullanıyorum. bebiş içinde 32 haftalikken çalışabilir izni alıp raporla sonraya aktarmaya çalışacağım. hepimizin uğraşı bunun için

Benim ilk dönem kapanıyor ozaman 2. Dönemde de raporla halletmeye çalışacağım inş.

Canim rapor alsam diye ben de dusunuyorum ama 2. Donem icin ders yazmalarindan endiselendigim icin belki mart ortasina kadar ucretsiz de alabilirim. Dersler basladiktan sonra nasil olsa ders veremezler ve rahat olabilirim. Bu yaz gecen yildan kalan iznimi kullanip bu yilki 30 gunu seneye yaza aktaracagim insallah. Tum yazi da boylece yillik izinle geciririm.

canım çok geçmiş olsun bende seninke aynı ilaçları kullanıyorum ilk haftalardan beri demir ve decavit kullanıyorum hala da tiksinç geliyor çok büyük haplar ama unutmaki onlar ek takviye yediklerimizden bebeğimize ve kendimize yetecek kadar demir alamıyoruz bebeğinin gelşimi için demir çok önemli kendin için değil ama bebeğin için o ilaçları içmelisin.ben ilaçları kullandığım halde doktorum bana kansız kalmışsın dedi demir değerim düşük çıktı demekki yediklerimden hiç karşılayamamışım.unutma herşey bebitolarımız için onların gelişimi eksik kalsa üzülürüz dimi o yüzden onlar için gerekli olan herşeyi yapmalıyız.. çok geçmiş olsun.
katipcan6868 katipcan6868 bende bulanti azalana kadar icemedim ama icmeye baslayinca bulantim tamamen bitti duzenli icmeye calis.bi sekilde

O
sagol canım iyiyiz. Bugün kontrol vardı. 25+3. 870 gr olmuş :) FL boyunu 7 ile çarpıcı boyu veriyormus yazıyordu bi kitapta ve nette. Doğruysa 33 cm :)
Z zeynep_xx hamilelik gunlugundeki rakamlarda cok yakin bikac kiside daha gozlemledim doktor kontrolu yazan arkadaslarinkiule hamilelik gunlugu cokyakin gidiyor burdanda takip edebiliriz sanirim :)

Z zeynep_xx hamilelik gunlugundeki rakamlarda cok yakin bikac kiside daha gozlemledim doktor kontrolu yazan arkadaslarinkiule hamilelik gunlugu cokyakin gidiyor burdanda takip edebiliriz sanirim :)
evet cnm, benim önceden farklılıklar oluyodu boyda ya da ağırlıkta, senni mesajını okuyunca kontrol ettim, bu hafta kilo ve boy aynı aşağıda yazan gibi :) ama bizimki 25.haftanın ilk günü için, ama olsun burdan da fikir ediniriz artık..

Selam kızlar doğum gittikçe yaklaşıyor ne kadar az kalmış diyorum içimi bir korku kaplıyor tek doğum korkusu değil bebeğin bakımı hastalıkları ve en az 3 sene bana bana bağımlı kalacağı oyyyy oyyy

kızlar merhaba
yarın kontrolümüz var inşallah geciktirdik bu ay biraz
en büyük sıkıntım ilaçlarımı içmeyi unutuyorum :(
ve çok kötü unutkanlığım var bişey eksik çıkacak diye korkuyorum
ama oğluşum maşallah baya hareketlendi yavaştan tüm hareketlerini gezdiğini hissediyorum
önceden sadece tekmelerdi :KK46:

Selam kızlar doğum gittikçe yaklaşıyor ne kadar az kalmış diyorum içimi bir korku kaplıyor tek doğum korkusu değil bebeğin bakımı hastalıkları ve en az 3 sene bana bana bağımlı kalacağı oyyyy oyyy

Canım beni de bir telaş aldı.
Kogusa geceliği arıyorum sürekli birseyler bakınıyorum. Sanki hiçbirseyi beceremicek gibiyim

Back
X