• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ben dün doktora gittim 27+5 1225 gram 36 cm olmuş tombiş kızım şeker yüklemesi yapmadı doktorum gerek görmedi tek sıkıntı ters duruyor hep ayaklar aşağıda baş yukarda
Canim benim minnosda ters duruyor.
Doktor
Boyle
Giderse seZaryen dedi saha simdiden ;)

Kıı izlar ben dün doktora gittim 27+5 1225 gram 36 cm olmuş tombiş kızım şeker yüklemesi yapmadı doktorum gerek görmedi tek sıkıntı ters duruyor hep ayaklar aşağıda baş yukarda

canım boyunu dr mu söylüyor yoksa sen şu FL 7 ile çarpma hesabıyla mı yapıyorsun? bana boy söyleyemeyiz artık dio sadece gr söylüyor.

Bilmiyorum takip edeceğiz dediler 22 haftalikken ayrıntılı ultrasonda sol lateral ventrikul 14 sağ 12 mm çıkmıştı bu hafta degisiklik var mı diye kontrole gitcem inşallah artmamistir:110:

Insallah birsey cikmaz ..
O kadar sikinti yasadim ve
Bos yere gerildim ki hamileligim zehir oldu.
Ogrendigim tek sey hersey olacagina variyor. Gunun tadini cikart

Mrb bende ekim annesiyim ama bebegimin beyninde sıvı birikimi çıktı :KK17:
Benim teyzemin kizi dogdugunda annem kafasinin 3 4 yerinde şişlik farketmis ve bebeği beyin cerrahina goturmusler dogustan beyninde sıvı toplanmış doktorun dedigine gore bebeklerde karsilasilan durum ve basit bir tedavi ile geçmiş simdi 9 yaşında ve hiçbir sağlık problemi yok inşallah senin bebisinki de geçicidir canını çok sıkma ki bebis etkilenmesin

Kızlarr bebişlerin çok hareket etmesi bi sorun olduğunu göstermez di mi? Bununla ilgili doktoruyla görüşen var mı

Canım benim de kalktığımda göbeğümde bi elim kadar yer semsert oluyor demek ki bizim duruşumuza göre o da pozisyon değiştiriyor malum gündüz uzun süre aynı pozisyonda durmuyoruz biz de o zaman olmuyor. Ama mesela bana arada bi baskı mı yapıyor ne yapıyorsa hiç lavabo ihtiyacım yokken birden kaçıracak gibi oluyorum koşa koşa lavabo ya gidiyorum
canım gerçekten o banada oluyo özelliklede namaz kılarken ayağa kalkınca çok sıkışık oluyorum oysaki abdestten önce girmiş oluyorum ama yinede oluyo :D

Kızlarr bebişlerin çok hareket etmesi bi sorun olduğunu göstermez di mi? Bununla ilgili doktoruyla görüşen var mı
canım gerçekten hareket etse onu düşünüyosun etmese yine düşünüyosun bazen banada bi vuruyo ard arda karnım bi acayip oluyo normalmiki diyorum bazende hiç ses seda yok yine korkuyorum

canım gerçekten hareket etse onu düşünüyosun etmese yine düşünüyosun bazen banada bi vuruyo ard arda karnım bi acayip oluyo normalmiki diyorum bazende hiç ses seda yok yine korkuyorum
bana da bazen o kadar sert vuruyo ki endişeleniyorum. Oturma pozisyonumu değiştiriyorum ne bilim ayağa kalkıyorum sanki rahatsız olup vuruyo gibi geliyor. Doktora bi sorucam. Yatarken mesela çok vurursa pozisyon değiştirmeli miyim yoksa bebeğim öylesine amaçsız mı vuruyor merak ediyorum :))

bana da bazen o kadar sert vuruyo ki endişeleniyorum. Oturma pozisyonumu değiştiriyorum ne bilim ayağa kalkıyorum sanki rahatsız olup vuruyo gibi geliyor. Doktora bi sorucam. Yatarken mesela çok vurursa pozisyon değiştirmeli miyim yoksa bebeğim öylesine amaçsız mı vuruyor merak ediyorum :))
bende sen gibiyim canım oturunca değilde sırt üstü yatınca 5 dk geçmeden şiddetli vuruyodu benimde hoşuma gidiyodu tepikleri ama içten içede korkuyodum dra sordum geçen kontrolümde sırt üstü yatma allah korusun bebek ölümleri olabiliyo dedi artık dikkat ediyorum

Bilmiyorum takip edeceğiz dediler 22 haftalikken ayrıntılı ultrasonda sol lateral ventrikul 14 sağ 12 mm çıkmıştı bu hafta degisiklik var mı diye kontrole gitcem inşallah artmamistir:110:
Çok geçmiş olsun inş. Kısa sürede düzelir de için rahatlar Allah minik kuzularimizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

geçmiş olsun,bir arkadaşımın başına geldi o zaman araştırmıştım 25 hafta civarında kendiliğinden yok olmaya başlıyormuş,çoğunlukla geçici birşeymiş.Yakınımında öyle oldu.Şükür gitti.Senin bebişinin de düzelecektir allahın izniyle inşallah.

Back
X