• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba,
işbaşı yapan arkadaşlara hayırlı işler bol güneşler :D izine çıkmama son 7 hafta kaldı ağustos ayınıda çalışıp ayrılmayı düşünüyorum rabbim izin verirse sağlığımız yerinde olduğu sürece bakalım.doktora gitmeme 2 hafta var nedense bu sefer doktora baya ara verdim en son 11 haziranda gitmiştim şimdide 25 temmuz da gitcem inşallah.maşallah bir çok arkadaşımızın bebitoları 1 kg aşmış ne kadar güzel bakmışsınız bebitolarınıza acaba benim kızım kaç kg oldu yüzü nasıl oldu çok merak ediyorum çok özledim :) bir kaç gündür iştahım bozuk kızlar aslında çok yemek yiyesim var gözüm aç ama yediklerim hep ağzıma acı su getiriyor sizde byle bir durum yaşamaya başladınız mı?? eczanede tartıldım 64 kg olmuşum toplamda 8 kg almış oldum ve bacak baldırım yırtılmış :mad: görünce çok moralim bozuldu.karnımda görünürde bi çatlatlık yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. yapcak bir şey yok inşallah kızcem sağlıklıdır kilosu normaldır.

kızlar merhaba,
işbaşı yapan arkadaşlara hayırlı işler bol güneşler :KK70: izine çıkmama son 7 hafta kaldı ağustos ayınıda çalışıp ayrılmayı düşünüyorum rabbim izin verirse sağlığımız yerinde olduğu sürece bakalım.doktora gitmeme 2 hafta var nedense bu sefer doktora baya ara verdim en son 11 haziranda gitmiştim şimdide 25 temmuz da gitcem inşallah.maşallah bir çok arkadaşımızın bebitoları 1 kg aşmış ne kadar güzel bakmışsınız bebitolarınıza acaba benim kızım kaç kg oldu yüzü nasıl oldu çok merak ediyorum çok özledim :) bir kaç gündür iştahım bozuk kızlar aslında çok yemek yiyesim var gözüm aç ama yediklerim hep ağzıma acı su getiriyor sizde byle bir durum yaşamaya başladınız mı?? eczanede tartıldım 64 kg olmuşum toplamda 8 kg almış oldum ve bacak baldırım yırtılmış :mad: görünce çok moralim bozuldu.karnımda görünürde bi çatlatlık yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. yapcak bir şey yok inşallah kızcem sağlıklıdır kilosu normaldır.

canım bende kontrole gitmeyeli baya oldu özledim kızımı 23ü cumartesi gidicem inşallah bakalım. bu ay şeker yüklemesi ve diğer tahlillerde var heyecanlı geçicek. en son gittiğimde toplamda 3,5 kg almıştım ama bayramdan dolayı falan bu ay aldım kilo farkındayım yanaklarım doldu. bacaklarına falanda göbeğine ne sürüyosan sür hemen. hatta bel kısmınada kullanmak gerek. artık daha çabuk kilo alacağımızdan ve ödem olabileceğinden tüm vucuda sürmekte fayda var çatlak kremini. ben nivea duşta nemlendirici kullanıyorum tüm vücuduma. göbeğime 2-3 günde bir zeytinyağı sürüyorum o kadar. şimdilik görünürde bi çatlama patlama yok ama bakalım ilerde ne görücez bilmiyorum kısmet artık olursada olsun hiiç üzülemiycem :)))

benimki yorgun döndü bisiklette olunca işin içinde. hadi dedim dinlensin cumartesi pazar bişiler yaparız ondada hasta uyandı sağolsun. ama o da diyo zaten sıkıldın sen bişiler yapalım haftasonu falan diye. arabamız yok bizim maalesef bi arkadaşından ayarlarsa yakınlarda bi yere gidicez yoksa yalovada ısrarcıyım cumadan gider pazar akşamı döneriz bide annemde olunca değme keyfime :)

iş yerinde bişi diyemiyorum kızıma açık ofis bizimki millet hepten delirdiğimi düşünmesin diye

bizimki de arada bakıyo çok cozutunca yani ona çok sataşınca sıkıldın bi çay içelim dışarda diyo

benimki de öyle sesimi duyuyorlar ben içimden konuşunca da anlıyor diye düşünüyorum :)
etrafta kimse olmayınca sesliyim ama :) oğlumdan önemli mi ya deli desinler hahah :halay:

kızlar merhaba,
işbaşı yapan arkadaşlara hayırlı işler bol güneşler :KK70: izine çıkmama son 7 hafta kaldı ağustos ayınıda çalışıp ayrılmayı düşünüyorum rabbim izin verirse sağlığımız yerinde olduğu sürece bakalım.doktora gitmeme 2 hafta var nedense bu sefer doktora baya ara verdim en son 11 haziranda gitmiştim şimdide 25 temmuz da gitcem inşallah.maşallah bir çok arkadaşımızın bebitoları 1 kg aşmış ne kadar güzel bakmışsınız bebitolarınıza acaba benim kızım kaç kg oldu yüzü nasıl oldu çok merak ediyorum çok özledim :) bir kaç gündür iştahım bozuk kızlar aslında çok yemek yiyesim var gözüm aç ama yediklerim hep ağzıma acı su getiriyor sizde byle bir durum yaşamaya başladınız mı?? eczanede tartıldım 64 kg olmuşum toplamda 8 kg almış oldum ve bacak baldırım yırtılmış :mad: görünce çok moralim bozuldu.karnımda görünürde bi çatlatlık yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum. yapcak bir şey yok inşallah kızcem sağlıklıdır kilosu normaldır.

inşallah seninde aşmıştır canım 1 kg yu bende sağlıklı olursam kurbana kadar çalışmayı düşünüyorum
bende de bacak çatlağı malesef önceden vardı
karnımla ilgili çok ilginç bir durumum var göbeğimin yan kısımları bacakla birleşen pul pul dökülüyo
suyu çok içiyorum çok terliyorum onu geçtim bebe yağı sürüyorum yok arkadaş yağı sürüyorum sabaha aynı
hala dökülüyo inşallah çatlamam diye dua ediyorum artık napıyım bilemedim

kızlar merhaba, bir şy sorabilir myiim? bu park yataklar var ya, ilk doğduğunda bebişler park yatak kullanmak uygun olur mu sizce?

kızlar merhaba, bir şy sorabilir myiim? bu park yataklar var ya, ilk doğduğunda bebişler park yatak kullanmak uygun olur mu sizce?
merhaba,
ben mothercare den alcaktım kalın yatak koyarsanız öneriyoruz dediler. ben de uzun süre araştırdım ama sonra vazgeçtim çok büyük evin içinde diye. kullanan çok arkadaşım var ama öneiryorlar.

Kizlar ya belime sanci giriyor sanki bebisde vajinama baski yapiyor gibi offf dun biraz is yapmıştım ya hic mi bise yapmicam anlamadim ki yatiyom surekli zaten gece belime sanci geldi erken dogumdan korkuyorum vallahi..

canım bende kontrole gitmeyeli baya oldu özledim kızımı 23ü cumartesi gidicem inşallah bakalım. bu ay şeker yüklemesi ve diğer tahlillerde var heyecanlı geçicek. en son gittiğimde toplamda 3,5 kg almıştım ama bayramdan dolayı falan bu ay aldım kilo farkındayım yanaklarım doldu. bacaklarına falanda göbeğine ne sürüyosan sür hemen. hatta bel kısmınada kullanmak gerek. artık daha çabuk kilo alacağımızdan ve ödem olabileceğinden tüm vucuda sürmekte fayda var çatlak kremini. ben nivea duşta nemlendirici kullanıyorum tüm vücuduma. göbeğime 2-3 günde bir zeytinyağı sürüyorum o kadar. şimdilik görünürde bi çatlama patlama yok ama bakalım ilerde ne görücez bilmiyorum kısmet artık olursada olsun hiiç üzülemiycem :)))
herşeyin başı sağlık ama birden bu kadar kilo almakta insanın psikolojisini bozmuyor değil.. artık zamanımız azalmaya başladı doğum korkusu sarıyor :)) rabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşallah..

inşallah seninde aşmıştır canım 1 kg yu bende sağlıklı olursam kurbana kadar çalışmayı düşünüyorum
bende de bacak çatlağı malesef önceden vardı
karnımla ilgili çok ilginç bir durumum var göbeğimin yan kısımları bacakla birleşen pul pul dökülüyo
suyu çok içiyorum çok terliyorum onu geçtim bebe yağı sürüyorum yok arkadaş yağı sürüyorum sabaha aynı
hala dökülüyo inşallah çatlamam diye dua ediyorum artık napıyım bilemedim
benimde basen bölgemde iki üç çizgilik ergenlikten kalma çatlağım var ama bu sefer popomun hafif altında çatlamış.suyu bende çok içiyorum ihmal etmiyorum karnıma düzenli olarak vazelin sürerek masaj yapıyorum ama demekki vücudum anneme benzicek :S eski beslenme düzenimde devam ediyorum ama son iki ayda her ay ikişer kilo aldım hep birer kilo alarak gidyordum ama 5.6. aylarda hep 2şer kilo aldım vücutta haklı nasıl birden kaldırsın.vazelin pul pul dökülmelere iyi geliyor tavsiye edebilirim.babamın cildi pul pul dökülür kurur deri atar evde yerler hep babamın derisiyle dolar. istersen birde vazelin dene duş sonrası yumuşacık yapıyor.benimde ellerim çok çatlar vazelin iyi geliyor.

Kizlar ya belime sanci giriyor sanki bebisde vajinama baski yapiyor gibi offf dun biraz is yapmıştım ya hic mi bise yapmicam anlamadim ki yatiyom surekli zaten gece belime sanci geldi erken dogumdan korkuyorum vallahi..
benim kızımda vajinama tekme atıyordu korkuyordum hep keseyi patlatıp erken gelecek diye ama o sürekli pozisyon değiştiriyor ya ondan kaynaklı korkma.doğum korkusu hepimizi sardı anlaşılan bende çok korkuyorum rabbime emanet olsun bebitlarımız inşallah vaktinde sağlıkla gelirler.

Canım bende de oluyor arada.bi tekme atiyo,midemden vajinaya kadar titreşim şeklinde hissediyorum. Yaklaşık iki haftadir da kasıklarımda sanci oluyo kalkarken,egilirken,yürürken.ozellikle sol bacagimi kipirdattigimda cok rahatsiz ediyor.oğlumun hareketleri iyi masallah,cok da evham yapmak istemiyorum

benimde basen bölgemde iki üç çizgilik ergenlikten kalma çatlağım var ama bu sefer popomun hafif altında çatlamış.suyu bende çok içiyorum ihmal etmiyorum karnıma düzenli olarak vazelin sürerek masaj yapıyorum ama demekki vücudum anneme benzicek :S eski beslenme düzenimde devam ediyorum ama son iki ayda her ay ikişer kilo aldım hep birer kilo alarak gidyordum ama 5.6. aylarda hep 2şer kilo aldım vücutta haklı nasıl birden kaldırsın.vazelin pul pul dökülmelere iyi geliyor tavsiye edebilirim.babamın cildi pul pul dökülür kurur deri atar evde yerler hep babamın derisiyle dolar. istersen birde vazelin dene duş sonrası yumuşacık yapıyor.benimde ellerim çok çatlar vazelin iyi geliyor.

tamam canım birde vazelin alayım ikisini bir süreyim
bu yaz gününde hem terleyip hem sürmek ölüm geliyo bazen duştan duşa en azından süreyim diyorum
her akşam unutuyorum çünküm :(

Canım benimde oluyo doktora söyledim ayakları ile idrar kesesi ne baskı yapıyo yaramaz dedi ondan ağrı yapıyormuş

bizimki de arada bakıyo çok cozutunca yani ona çok sataşınca sıkıldın bi çay içelim dışarda diyo

benimki de öyle sesimi duyuyorlar ben içimden konuşunca da anlıyor diye düşünüyorum :)
etrafta kimse olmayınca sesliyim ama :) oğlumdan önemli mi ya deli desinler hahah :halay:

en güzeli delilik valla bu dünyada... tabikide evlatlarımızdan önemli değil hiç bişey ay bi gelsinlerde sevelim artık yaa ama zamanında tabiii

geçen akşam yürümeye başladık 40dk iyi geldi valla açıldı biraz ayaklarım. biraz toparlasında çengelköye bi dondurma yemeye gidelim diycem zaten yakın 10dk sürüyo otobüsle olmadı taksiye bineriz napalım

canım bi doktoruna söylesenmi yaa. Allah korusun erken belirtisi olmasın, dinlen boşver işi gücü

herşeyin başı sağlık ama birden bu kadar kilo almakta insanın psikolojisini bozmuyor değil.. artık zamanımız azalmaya başladı doğum korkusu sarıyor :)) rabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşallah..

sağlıkla gelsinlerde biz sonra diyete falan başlarız artık öyle düşün bozma şimdiden psikolojiyi :) amiin inşallah sağlıkla gelsinler zamanlarında kuzucuklarımız

tamam canım birde vazelin alayım ikisini bir süreyim
bu yaz gününde hem terleyip hem sürmek ölüm geliyo bazen duştan duşa en azından süreyim diyorum
her akşam unutuyorum çünküm :KK43:

niveanın duşta nemlendiricisini tavsiye ederim canım. benim normalde cildim kurudur ama duştan duşa çok iyi geliyo. ehh havalar sıcak malum her gün bi duş yapıncada kremi her gün kullanıyo oluyosun :)

en güzeli delilik valla bu dünyada... tabikide evlatlarımızdan önemli değil hiç bişey ay bi gelsinlerde sevelim artık yaa ama zamanında tabiii

geçen akşam yürümeye başladık 40dk iyi geldi valla açıldı biraz ayaklarım. biraz toparlasında çengelköye bi dondurma yemeye gidelim diycem zaten yakın 10dk sürüyo otobüsle olmadı taksiye bineriz napalım

aynen canım hareket önemli
en fazla yorulursan taksiye atlar dönersin eve
benim doktorum en son gittiğimde çok fazla yürüme günde en fazla 30 dk dedi
kendini sakın yorma dedi ani hareket yapma ağır kaldırma dedi ilk defa sanırım erken gelmesin bebeğim diye
dedim akşamları yürüyüş yapıyoruz ama tamam dedi yorma kendini 30 dk en fazla yürü dedi
yolculukta yapma dedi uzun progestan iç mutlaka gideceksen kendi arabanla git dedi
her hangi bir sıkıntı yok dedi tedbir amaçlı bunların hepsi :)

niveanın duşta nemlendiricisini tavsiye ederim canım. benim normalde cildim kurudur ama duştan duşa çok iyi geliyo. ehh havalar sıcak malum her gün bi duş yapıncada kremi her gün kullanıyo oluyosun :)

tamam canım olmadı onu alırım bişeyler takviye yapmam lazım zaten artık
pul pul mahvoluyorum aklımda takılıyo artık

N Niloya07 canım aynısı bende de oluyor...biraz yoruliyim anında beline ve kasiklarima sanci giriyor... araştırdım yalancı sancılarmis ama yine de yarın doktoruma sorucagim kontrolümuz var... bi de kızlar ben artık nefes almakta zorlanıyorum bugün 28+0 olduk... burnum da hafiften kanıyor bu nedenle uyuyamiyorum gece uykusuzluktan bi hal oldum...

Back
X