• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba, bir şy sorabilir myiim? bu park yataklar var ya, ilk doğduğunda bebişler park yatak kullanmak uygun olur mu sizce?

canım bende park yatak alacağım bizzat yengemde kullandı yeni doğan kullanımı da rahat
ve çocuk 5 yaşına kadar kullanabiliyor genişlerden alınırsa
sonra kaldırma derdi yok küçücük katlanabiliyor istediğin gibi tatile gittin başka yere gittin taşı yanında çocuk yatağında yatsın
ben birazda çift kişilik boşta yatağım var bir yere kaldıramıyorum bazalı falan
park yatak alıcam 5 yaşına kadar falan kullanır sonra büyük yatağa alırım dedim
rahat rahat büyüsün oğluşum :KK46:
bir çok kullanan arkadaşımda çok önerdi bilgin olsun

merhaba,
ben mothercare den alcaktım kalın yatak koyarsanız öneriyoruz dediler. ben de uzun süre araştırdım ama sonra vazgeçtim çok büyük evin içinde diye. kullanan çok arkadaşım var ama öneiryorlar.

canım bende park yatak alacağım bizzat yengemde kullandı yeni doğan kullanımı da rahat
ve çocuk 5 yaşına kadar kullanabiliyor genişlerden alınırsa
sonra kaldırma derdi yok küçücük katlanabiliyor istediğin gibi tatile gittin başka yere gittin taşı yanında çocuk yatağında yatsın
ben birazda çift kişilik boşta yatağım var bir yere kaldıramıyorum bazalı falan
park yatak alıcam 5 yaşına kadar falan kullanır sonra büyük yatağa alırım dedim
rahat rahat büyüsün oğluşum :KK46:
bir çok kullanan arkadaşımda çok önerdi bilgin olsun

teşekkürler kızlar.. ben aslında park yatağa karşıydım, ilk 3-5 ay için ufak beşik alacaktım, sonra zaten yatağına geçer diye. ama düşündüm 6 aylıkken ben işe başladığımda annem bakıcak mesela, annemin evine park yatağı götürürüm orda o kullanır, normal yataktan daha güvenli olabilir belki diye düşündüm. kafam karıştı karar veremiyorum.
ama fiyatları pahalı en ucuzu 300 ya.. benim ilk baktığım küçük beşikler 100 tl filandı.. öyle işte, ağustos sonuna kadar herşeyini alıcam halledicem diye düşünüyodum ama hçbişiye karar veremiyorum ki alayım...

Kızlar bu philips aventin yenidoğan biberonunu almak istiyorumda (120 ml ) 2 şekli var ama bi natural olan bi cam olan. Siz hangisini tavsiye edersiniz alanlar oldu mu?

Selamlar, Allah herkese yavrusuna sağ salim kavuşmayı nasip etsin :)

Bebek arabasına karar veren var mı? Cybex diye bir marka var Alman malı, hiç bunu gören duyan hakkında bilgisi olan var mı?

Bir de, çalışan hamileler ne giyiyorsunuz? Artık göbekler kocaman oldu, birkaç parça kıyafet aldım ama hala ne giyeceğim diye kıvranıyorum. İki renk hamile pantolonu, bir hamile bluzu, birkaç tişört, bir tayt aldım. İki de yazlık elbisem var efil efil. İşyerim de resmi kurum olunca ne giyeceğimi şaşırıyorum, eski bluzlerime güveniyordum ama göğüsler sığmıyor göbek sığsa da :KK48:

teşekkürler kızlar.. ben aslında park yatağa karşıydım, ilk 3-5 ay için ufak beşik alacaktım, sonra zaten yatağına geçer diye. ama düşündüm 6 aylıkken ben işe başladığımda annem bakıcak mesela, annemin evine park yatağı götürürüm orda o kullanır, normal yataktan daha güvenli olabilir belki diye düşündüm. kafam karıştı karar veremiyorum.
ama fiyatları pahalı en ucuzu 300 ya.. benim ilk baktığım küçük beşikler 100 tl filandı.. öyle işte, ağustos sonuna kadar herşeyini alıcam halledicem diye düşünüyodum ama hçbişiye karar veremiyorum ki alayım...

Merhaba, ben de çok kararsızım yatak konusunda. Ahşap karyola mı alalım park yatak mı diye düşünüyoruz. Çevremdeki tecrübeliler karyola park yatak gibi kısa süreli kullanılacak şeyleri ikinci el almamı tavsiye ettiler. Büyüyünce sen de satarsın elden çıkmış olur diyorlar, mantıklı geldi.

aynen canım hareket önemli
en fazla yorulursan taksiye atlar dönersin eve
benim doktorum en son gittiğimde çok fazla yürüme günde en fazla 30 dk dedi
kendini sakın yorma dedi ani hareket yapma ağır kaldırma dedi ilk defa sanırım erken gelmesin bebeğim diye
dedim akşamları yürüyüş yapıyoruz ama tamam dedi yorma kendini 30 dk en fazla yürü dedi
yolculukta yapma dedi uzun progestan iç mutlaka gideceksen kendi arabanla git dedi
her hangi bir sıkıntı yok dedi tedbir amaçlı bunların hepsi :)

ben 40dk ama normal mağaza bakıyomuş gibi yürüdüm :) her sabahta 10dk yürüyorum zaten yetti gitti artık

Merhaba, ben de çok kararsızım yatak konusunda. Ahşap karyola mı alalım park yatak mı diye düşünüyoruz. Çevremdeki tecrübeliler karyola park yatak gibi kısa süreli kullanılacak şeyleri ikinci el almamı tavsiye ettiler. Büyüyünce sen de satarsın elden çıkmış olur diyorlar, mantıklı geldi.
ben ahşap karyola zaten alacağım canım odası olacak.. ama o ahşap karyolaya ilk 3 ay falan yatırılmaz diyor herkes, o yüzden yatak odasına jkendi yanıma beşik alayım dedm.. ama düşündüm annem bakacağı zaman nerede yatacak? orada da boş yatak var muhakkak ama korkuluk takmak gerekecek falan filan :) zor işler... çevrende varsa arkadaşın falan alabilirsin sen onlardan edinebilirsin... benim çevremde yok pek..

Canim ben chicko next2 me alicam. Bayagi kullanisli gibi geldi

@Niloya07 canım aynısı bende de oluyor...biraz yoruliyim anında beline ve kasiklarima sanci giriyor... araştırdım yalancı sancılarmis ama yine de yarın doktoruma sorucagim kontrolümuz var... bi de kızlar ben artık nefes almakta zorlanıyorum bugün 28+0 olduk... burnum da hafiften kanıyor bu nedenle uyuyamiyorum gece uykusuzluktan bi hal oldum...

yorulunca bel ağrısı bendede oluyo canım dinlenince geçiyo. bide benim bacaklarım çok ağrıyo yemek falan yaparken ordan anlıyorum yorulduğumuda. burun kanaması olabilecek etkilerden maalesef ama sakın başını geri atma bırak kanasın

Bebek arabasına karar veren var mı? Cybex diye bir marka var Alman malı, hiç bunu gören duyan hakkında bilgisi olan var mı?

Bir de, çalışan hamileler ne giyiyorsunuz? Artık göbekler kocaman oldu, birkaç parça kıyafet aldım ama hala ne giyeceğim diye kıvranıyorum. İki renk hamile pantolonu, bir hamile bluzu, birkaç tişört, bir tayt aldım. İki de yazlık elbisem var efil efil. İşyerim de resmi kurum olunca ne giyeceğimi şaşırıyorum, eski bluzlerime güveniyordum ama göğüsler sığmıyor göbek sığsa da :KK48:
henüz bebek arabası bakmadık cnm.. sadece ufak tefek kıyafet falan aldım ben...
eskiden bol gelen blüzlerimi giyiyorum şmdi işe ama onlar da zorluyo göbekten :D 2 hafta daha idare ederim ama sonra daha bol daha salaş kıyafetler lazım olacak.. elbise ben de almak istiyorum 28. hafta bi geçsin elbise de alacağım inşallah :)

ben lcw ve defactodan giyiniyorum genelde. resmi kurum olmadığı için rahatım çok şükür. oralara bak bi sürekli yeni şeyler geliyo bide farklı mağazalara bak mutlaka, mağazanın muhitine göre ürünler farklılık gösterebiliyo. bide kv diktirdim 1 tişört 1 askılı bluz iyi oldu. eğer varsa yakınlarında diken terzi falan öylede yaptırabilirsin akllında olsun

canım ama o beşiklerde uzun kullanıma uygun değil sanırım parça parça herşeye para vereceğine bence 1 kere ver tam olsun
ben 700 ü gözden çıkardım 5 yıl kullanabilecekse ve mobilya bile çocuğa dar gelebiliyo habire bişey almaktansa
bi kere alıyım tam alıyım diyorum
bende inşallah ağustos sonunda herşeyi bitirmiş olurum
Rabbim izin verirse kurbana kadar çalışacağım hem evde kendimi yemem hemde maddi anlamda katkım sürmüş olur
bende çalışmaya döndüğümde bebeğimi anneme götürücem olmadı yatağıda götürürüm kalmak falan zorunda olur bişey çıkar

canım ama o beşiklerde uzun kullanıma uygun değil sanırım parça parça herşeye para vereceğine bence 1 kere ver tam olsun
ben 700 ü gözden çıkardım 5 yıl kullanabilecekse ve mobilya bile çocuğa dar gelebiliyo habire bişey almaktansa
bi kere alıyım tam alıyım diyorum
bende inşallah ağustos sonunda herşeyi bitirmiş olurum
Rabbim izin verirse kurbana kadar çalışacağım hem evde kendimi yemem hemde maddi anlamda katkım sürmüş olur
bende çalışmaya döndüğümde bebeğimi anneme götürücem olmadı yatağıda götürürüm kalmak falan zorunda olur bişey çıkar
bencede öyle parca parca alomak banada mantıksız geliyor

canım ben bebek arabasında casual markasına yöneldim çok büyük ihtimal o markanın bir modelini alacağım
baktığım modelleri yollıyım sana

Oyuncak_4308249.webp
vista-purple.webp

yorulunca bel ağrısı bendede oluyo canım dinlenince geçiyo. bide benim bacaklarım çok ağrıyo yemek falan yaparken ordan anlıyorum yorulduğumuda. burun kanaması olabilecek etkilerden maalesef ama sakın başını geri atma bırak kanasın
Dikkat ederim ona canım... kaç gecedir uykusuzluktan çok kötü oldum sende uyku durumu nasıl. ..

taşınabilir beşikler var demir ayaklı filan onlardan alsann? mothercare de 250 ye krem rengi sanırım Graco markaydı park yatak var. ona bi baksan?

ahh ahh şu bebek arabası bende de tam bir sorun şimdiden başlasam anca karar veririm heralde hem 1200'ügeçmesin istiyorum hem şık olsun istiyorum chico urban hoşuma gidiyo bu ara benimde

Kızlar bu philips aventin yenidoğan biberonunu almak istiyorumda (120 ml ) 2 şekli var ama bi natural olan bi cam olan. Siz hangisini tavsiye edersiniz alanlar oldu mu?
Canm onun naturel olan kismi emzik bolumu alti cam yada plastik oluyo ben cam aldim

kullananların yorumunu okudum,her ikiside natural model,cam olan evde kullanımda iyimiş
ama dışarda kullanışlı değilmiş,hem ağırlık hem düşürme kırılma durumu için.

Back
X