• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben odayı komple ikeadan alıcam ama önce ev boyanıcak inşallah. bu ay ev boyansa sonra temizlik işi halledilir halılar falan filan sonra odayı alıp kurarız aldıklarımızı en geç eylülün ortasına kadar yıkayıp odasını yerleştirmiş olurum inşallah. bebek arabası vs hiç bakmadım bile daha arkadaşlar hediye alır tahminen içlerinde tecrübeli annede var sen nasıl bişi istersen diyip yırtmayı bile düşünüyorum almanyadan getirebilir kendi arabasıda çok güzeldi çünkü.

örgü için eğer düşünürsen annemin yaptırttığı bi yer var. bende kızıma yaptırıyıorum yelek hırka falan. çokta hesaplıya yapıyo kadın işide güzel.battaniyeleri hazır zaten

süsleme içinde abartılı bişi düşünmüyorum ben zaten kapı süsünü kendim hazırladım birleştirmesi kaldı sadece. hediyelik olarakta şişe içine inci ve nazar boncuğu koyucam onada karar verdik bu ay içinde bi eminönü yapıp alıcam hepsini kalabalık olunca çabuk biter evde halledicez. mevlüt içinde minik lavanta keseleri düşünüyorum kv dikiş biliyo ona yaptırıcam keseleri falan oohh olduda bitti maşallah :)

tabiii banyo malzemeleri derece falan eksik henüz ama onlarada karar verdim. derece eczaneden kol altından olanlardan alıcam, alından falan ölçenler bazen hatalı ölçebiliyo üst üste ölçtüklerinde o yüzden onlardan aliyim dedim bide çokta pahalı bişi değil onlar

benim badana sona kalacak çok sinir bozucu şekilde şu an ona bütçe ayıramıyorum çünkü en olmadı eşime yaptırıcam badanayı çünkü benim tavanım lambiri sadece duvarlar boyanacak sadece bebek odasını boyasa bile işimi görür
diğer odaları yavaş yavaş yaptırırım olmadı eşime hoş adam akşamdan akşama ne kadar yapacaksa 1 hafta ev ayakta durur sanırım iyi olsam heves eder bende yaparımda artık ağrılarım var bazen çok ağrıyo bazen geçiyo çok iyiyim sanki hamile değilim ne ağırlık hissediyorum ne bişey iyice dengesiz oldum :)

yani kaşıntı giderme konusunda şuanlık bendede öyle deli gibi kaşınma olmasada krem sürmediğim zaman daha yoğun kaşıntım oluyor... evet çatlamak için çok erken ama şimdiden tedbir almak lazım benimde normalde yağlı bir cildim vardır ama bacaklarımın yanlarında ufak ufak bi kaç çatlağım var ergenlikten kalma, sanırım bende çatlamaya müsait bir yapıya sahibim..
Kasinti olmuyo canm mesela bugun bebegin pozisyonundan midir nedir asiri derece gergin karnim hatta aciyo bazen ama kasinti fln yok

hmm tamam canım ben bi daha gözden geçireyim o zaman bu fikrimi
sana da kaburga batması gibi ağrı oluyor mu 2 gündür çok ağrım var kaburgalarım batıyo sanki
bacaklarım çok ağrıyo kramp gibi de değil tam anlamadım eğilip kalkmak bacaklarımın üstünde çok zorluyor
sanki kemiklerim kırılacak nasıl acıyo kalkarken

oluyo canım yaa ayakta kalınca bütün bacaklarım ağrıyo sanki damarlarım patlıycakmış gibi. kaburga batması olmuyo ama arkamda yastık varken sırt üstü uzanınca nefes nefese kalıyorum. eğilip kalkmak zorlaşmaya başladı artık

benim badana sona kalacak çok sinir bozucu şekilde şu an ona bütçe ayıramıyorum çünkü en olmadı eşime yaptırıcam badanayı çünkü benim tavanım lambiri sadece duvarlar boyanacak sadece bebek odasını boyasa bile işimi görür
diğer odaları yavaş yavaş yaptırırım olmadı eşime hoş adam akşamdan akşama ne kadar yapacaksa 1 hafta ev ayakta durur sanırım iyi olsam heves eder bende yaparımda artık ağrılarım var bazen çok ağrıyo bazen geçiyo çok iyiyim sanki hamile değilim ne ağırlık hissediyorum ne bişey iyice dengesiz oldum :)

canım biz geçen sene taşındık 1 hafta içinde öbür evi toplayıp buraya yerleşmiştik o yüzden hiç boya yapılamadı. salonda bazı boya çatlakları olan yerler var o yüzden mecbur boyanıcak ev. eşim arkadaşıyla bi haftasonu halledicekmiş çok büyük bi iş değilmiş zaten 2 günde bitermiş. yani onlar öyle düşünüyolarda ben korkuyorum tabiii :) ama bu ay halledilir inşallah umudum var yani, hasta oldu diye açamıyorum konuyu bi toparlasa hemen eee hadi boya diycem hemen

Canım etti biraz bu yüzden doktorumla konuşmadım .

ohh çok şükür tatlım. bazen heyecan yaptırmak istiyolar sanırım bize

Kasinti olmuyo canm mesela bugun bebegin pozisyonundan midir nedir asiri derece gergin karnim hatta aciyo bazen ama kasinti fln yok

benimde 2-3 gündür çok gergin karnım. ya büyüyo ya bebeğin pozisyonundan ama taş gibi resmen karnım

canım biz geçen sene taşındık 1 hafta içinde öbür evi toplayıp buraya yerleşmiştik o yüzden hiç boya yapılamadı. salonda bazı boya çatlakları olan yerler var o yüzden mecbur boyanıcak ev. eşim arkadaşıyla bi haftasonu halledicekmiş çok büyük bi iş değilmiş zaten 2 günde bitermiş. yani onlar öyle düşünüyolarda ben korkuyorum tabiii :) ama bu ay halledilir inşallah umudum var yani, hasta oldu diye açamıyorum konuyu bi toparlasa hemen eee hadi boya diycem hemen

bende bi söyliyim diyorum tamam derse yapar bizimki sever o işleri
bizimde iki senedir boya yapılmadı evlenirken yaptırmıştık sonra 1 sene soba gördü 1-2 o da
bu sene de petek ee artık canı çıktı yani evin şimdi bebişim temiz eve gelsin istiyorum

bende bi söyliyim diyorum tamam derse yapar bizimki sever o işleri
bizimde iki senedir boya yapılmadı evlenirken yaptırmıştık sonra 1 sene soba gördü 1-2 o da
bu sene de petek ee artık canı çıktı yani evin şimdi bebişim temiz eve gelsin istiyorum

aynen yaa bide bebekle daha zor olur boya işleri. her ne kadar kokusuz boyalar çıksada yinede ayrı bi iş yani

KIZLAR 24. HAFTADA TOPLAM 4 KİLO ALDIM 78 OLDUM BU HAFTALARDAN SONRA SİZCE KAÇ KİLO ALIRIZ HEDEFİM MAKSİMUM 86 KİLO İLE DOĞUMA GİRMEK YANİ 12 KİLO ALMAK KENDİME SON 16 HAFTA İÇİN 8 KİLO HAK TANIDIM AMA NOLUR BİLMİYORUM HİÇ

Gecen haftaki seker yuklemesinden sonra diyabet ve diyetisteyene gittik bugun. Diyete bàsliyorum. Gunde 10 kez de kan sekerimi olcecegim bir hafta boyunca. Sonrasinda diyet mi insulinle mi devam edilecek bakilacak. Toplam 5-6 kilo almam gerekiyormus 5 kilosunu aldim zaten simdiye kadar. Sonra doktorumuza gittik, kizimiz 780g olmus. Uyuyordu galiba gozleri kapaliydi. Aslinda izne ayriliyoruz uzun yola cikacaktik ama bu diyet isi aklimizi bulandirdi. Gittigim yerlerde dikkat edebilirmiyim diye. Kararsizim ufff
canım nasıl bir diyet listesi verdiler sana paylaşabilir misin

KIZLAR 24. HAFTADA TOPLAM 4 KİLO ALDIM 78 OLDUM BU HAFTALARDAN SONRA SİZCE KAÇ KİLO ALIRIZ HEDEFİM MAKSİMUM 86 KİLO İLE DOĞUMA GİRMEK YANİ 12 KİLO ALMAK KENDİME SON 16 HAFTA İÇİN 8 KİLO HAK TANIDIM AMA NOLUR BİLMİYORUM HİÇ

Canım ben 7 kilo aldım :/

Kaçla biter
Bilmiyorum

arkadaşlar hiç burnu kanayan oldu mu? gerçi o gün bayağı dolaştım sıcakta ona yordum. doktora gittim birşey çıkmadı çok şükür çocukla alakalı

Canım ben 7 kilo aldım :/

Kaçla biter
Bilmiyorum
canım akşam tartıldığımda bende 6 kilo almış oluyorum akşamdan sabaha 2-3 kilo farkediyo 80 i gördüğümde acayip moralim bozuluyo şu son aylara dikkat etmemiz lazım bebeğin gelişimi iyise neden fazla kilo alalım

NisanFRM NisanFRM sudokremi öğrendiğim iyi oldu ilkkez burda duymuş oldum :) o bezlerden de alacağım, ama ben internetten alışverişi pek sevmiyorum canım, babymall ya da e-bebek mağazalarından gidip tek seferde alırım diye düşünüyorum.

bende dokunarak almayı seviyorum :)
genel olarak hep e-bebek mağzasından aldım.
Ama bahsettiğim krem mothercare de var e- bebekte yok. Ve internette uygun geldi fiyatı.Ama mağzadanda alınabilinir :)

kızlar, 3.trimestar a ne zaman giriliyor? 26 hafta bitince mi, 28 bitince mi?

26 bitince

51ec7f263bff6ccecd95fabbb602c3f5.webp

Back
X