- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
ben odayı komple ikeadan alıcam ama önce ev boyanıcak inşallah. bu ay ev boyansa sonra temizlik işi halledilir halılar falan filan sonra odayı alıp kurarız aldıklarımızı en geç eylülün ortasına kadar yıkayıp odasını yerleştirmiş olurum inşallah. bebek arabası vs hiç bakmadım bile daha arkadaşlar hediye alır tahminen içlerinde tecrübeli annede var sen nasıl bişi istersen diyip yırtmayı bile düşünüyorum almanyadan getirebilir kendi arabasıda çok güzeldi çünkü.
örgü için eğer düşünürsen annemin yaptırttığı bi yer var. bende kızıma yaptırıyıorum yelek hırka falan. çokta hesaplıya yapıyo kadın işide güzel.battaniyeleri hazır zaten
süsleme içinde abartılı bişi düşünmüyorum ben zaten kapı süsünü kendim hazırladım birleştirmesi kaldı sadece. hediyelik olarakta şişe içine inci ve nazar boncuğu koyucam onada karar verdik bu ay içinde bi eminönü yapıp alıcam hepsini kalabalık olunca çabuk biter evde halledicez. mevlüt içinde minik lavanta keseleri düşünüyorum kv dikiş biliyo ona yaptırıcam keseleri falan oohh olduda bitti maşallah :)
tabiii banyo malzemeleri derece falan eksik henüz ama onlarada karar verdim. derece eczaneden kol altından olanlardan alıcam, alından falan ölçenler bazen hatalı ölçebiliyo üst üste ölçtüklerinde o yüzden onlardan aliyim dedim bide çokta pahalı bişi değil onlar
benim badana sona kalacak çok sinir bozucu şekilde şu an ona bütçe ayıramıyorum çünkü en olmadı eşime yaptırıcam badanayı çünkü benim tavanım lambiri sadece duvarlar boyanacak sadece bebek odasını boyasa bile işimi görür
diğer odaları yavaş yavaş yaptırırım olmadı eşime hoş adam akşamdan akşama ne kadar yapacaksa 1 hafta ev ayakta durur sanırım iyi olsam heves eder bende yaparımda artık ağrılarım var bazen çok ağrıyo bazen geçiyo çok iyiyim sanki hamile değilim ne ağırlık hissediyorum ne bişey iyice dengesiz oldum :)