Maşallah prensesebizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah prensesebizde dun gittik doktora benim minnoş kızım 1544 gramdıbi masallahınızı alırız teyzeleri
Aynen canım azaldık... iyi olsun da herkes ve bebişler doğum yaklaştıkça yazarlar

Hesapliyim o zamanFL değerini 7 ile çarpıyorsun![]()
Hesapliyim o zaman![]()
Anladım tatlımörneğin değer 5.4mm ise
5.4 x 7 = 37.8cm![]()
örgüyü çok iyi bilmiyorsan bu çok kolay
bu şık :)
birde bu var ki bence en kolayı bu
Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum![]()
Aaa ne guzel sIK gorucez bebeklerimiziforumun eskileri nerde acaba ?@emel
28.haftadan sonra 2 haftada bir cagırılıyormuş

ben henüz öyle çok şey almadım ama 2 takım 0-3 aylık alt üst aldım 1 tulum 0-3 aylık bir tulum 3-6 aylık aldım birde zıbın aldım ama şu var kayın validem şimdiden 1 yaş için elbisesini almış bile doğum günü için :) bohça yapacağı için her aydan her yaştan alacak sanırım. 0-3 ay çok almayın diyorlar... ama tam olarak ne kadar almamız gerektiğini de bilmiyorum sonuçta kusacak altını pisletecek taşacak bunları daha önce doğum yapmış bir arkadaş bizi ayınlatırsa daha iyi olur gibi geldi :)Kizlar alisveriste abartiya kacmak isteniyorum.
Mesela kac tulum kac takim alacaksinjz?
Kac zibin birde..
canım bazen bana da oluyo kegel egzersizi öneriyorlar onun içinKizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum![]()
ben henüz öyle çok şey almadım ama 2 takım 0-3 aylık alt üst aldım 1 tulum 0-3 aylık bir tulum 3-6 aylık aldım birde zıbın aldım ama şu var kayın validem şimdiden 1 yaş için elbisesini almış bile doğum günü için :) bohça yapacağı için her aydan her yaştan alacak sanırım. 0-3 ay çok almayın diyorlar... ama tam olarak ne kadar almamız gerektiğini de bilmiyorum sonuçta kusacak altını pisletecek taşacak bunları daha önce doğum yapmış bir arkadaş bizi ayınlatırsa daha iyi olur gibi geldi :)
Kizlar alisveriste abartiya kacmak isteniyorum.
Mesela kac tulum kac takim alacaksinjz?
Kac zibin birde..
aynen o yüzden şuan pek bişey almıyorum... kayınvalidem görümcem halam ve teyzemler bişey alacaklar onlara bi bakıp kıyafetleri öyle tamamlamayı düşünüyorum... Şuan alabileceğimiz şeylerWalla ben de bilmiyorum.. Kafam corba oldu su alisveris konularindA
kızlaarr sabah sabah kafamda deli sorular yardım istiyorum
evimiz kendimizin bebek odası için 5 çekmeceli şifonyer yaptırdım şimdi hazır dolap alacağım
iki seçenek arasında kaldım
benim düşüncem bi kere alıp tam almak sürekli mobilya alacak halim yok o yüzden fikrinize ihtiyacım var
dolapları bi inceleyip fikir söyler misiniz benim gönlüm büyük olanda
Eki Görüntüle 1858157 Eki Görüntüle 1858158