- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
çok şirinler iyi günlerde kullanır inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım indirim vs yaptılar 3000 e aldımne kadara aldın canım baha pahalı orası da
akşam eve giderken kanz mağazası gördüm olmadı dedim ordan sadece dolap bakarım vardır belki geniş güzel bişey
internet yorumlarına bakıyorum millet aldık kurduk memnunuz diyo ama o kadar para verip düzgün bişey çıkmazsa sinir olurum![]()
Canım yatak odası için chicko next2 me anne yanı alıcam.Canim cok guzeller. Iyi gunlerde kullansin bebegin insallah. Ben de bu gibi takimlara baktim bugun. Ne kadara aldiniz bu takimi?Yatak odasi icin ayri bir besik dusunuyor musun peki?
masallah cok begendım. ne güzel herkes birseyler almış ben daha hiç birsey almadım 2 3 zıbın o kadar. kendıme geceligım bile yok acıl bırsey olursa bıle. hıc vaktım yok cok calısıyorum eve gelınce pılım bıtmıs oluyor. annem ne aldıysa onunla ıdare etcez artk. ama sızı gorunce cok özenıyorum. masallah ya cok guzeller hepsi güle güle kullanmayı nasıp etsin allahım.Canım yatak odası için chicko next2 me anne yanı alıcam.
3000 tl ye aldık.
Canım benim ..masallah cok begendım. ne güzel herkes birseyler almış ben daha hiç birsey almadım 2 3 zıbın o kadar. kendıme geceligım bile yok acıl bırsey olursa bıle. hıc vaktım yok cok calısıyorum eve gelınce pılım bıtmıs oluyor. annem ne aldıysa onunla ıdare etcez artk. ama sızı gorunce cok özenıyorum. masallah ya cok guzeller hepsi güle güle kullanmayı nasıp etsin allahım.
Canım yatak odası için chicko next2 me anne yanı alıcam.
3000 tl ye aldık.
Canım indirim vs yaptılar 3000 e aldım
Ayneb canim ben odayi boyatmicam.anladım canım ya ben sadece dolabı alıcamda eşimin arkadaşı 1500 e yaparım dedi
eşimi ikna edersem 500 taksitle ödeyip yaptıracağım
sadece büyük yatak kalıyo
sonra ıvır zıvır eşyaları alıcam
sonra ev temizliği badana derken bitecek inşallah hepsi
şu an çok fena kafamı kurcalıyo herşey sanki yetişmicek gibi![]()
kızlar park yatak kullanan yada çevresinde kullanan varmi o nasıl acaba herkes çok tavsiye ediyor ne düşünüyorsunuz? ?
Cokta yguna almissiniz hayirli olsun canim. Dun bende girdim bellonaya ama bu model yoktu, baska bir model gordum ama daha pahaliydi. Ben evde kalabaligi hic sevmiyorum. Ama malesef 140 m2 evin her odasi dolu. O yuzden 2 besik yerine tek besik olsun istiyorum ama olmayacak sanirim( Birde biz cocuk odasini calisma odasi olarak kullaniyorduk, simdi onlari nasil ve nereye alacagim kara kara dusunuyorum.
Ayneb canim ben odayi boyatmicam.
Ama o kadar cok eksik var ki napicaz bilmiyorum
Benim eksik listem sayfalarca gidiyor
kızlar park yatak kullanan yada çevresinde kullanan varmi o nasıl acaba herkes çok tavsiye ediyor ne düşünüyorsunuz? ?
Bende her aldigimiz seyden sonra bu sondu artik kalmadi diyorum ama cikiyo sanki oysaki banyo setini bile aldmRabbim hepimize yardım eder inşallah
ben boya işini eşime attım bizde tavan lambiri zaten sadece çocuğun odasını bile boyasa bana yeter ev 2 senedir badana olmuyo çünkü
kıyafette çok almayı düşünmüyorum kanguruyu sağlam bişey istiyorum çünkü hem eşim hem kardeşlerimin en büyük hevesi kanguruda bebeği gezdirmek :)
portbebe seti alıcam bi de bez çanta takımlı ay daha var sayamıyorum saydıkça daraltı basıyo
tüm eşyaları da 500 le alırsam yine iyiyim :)
Canim benim evim 100m2 . 2-+1
Ama yasam alani olmasi onemli benim icin.
Canim bizimki 4000 di indirim yaptilar bayagi.
Ben bugun doktora gittin çok haftasi ile uyumlu dedi 1042 kilosu boyu 37 cm dedi bide çok hareketli bir bebek dedi hiç durmuyor dediSelamun aleykum kıslar bende Ekim annesiyim inşallah. Bebişlerinizin gelişimi nasıl boy kilo