• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende her aldigimiz seyden sonra bu sondu artik kalmadi diyorum ama cikiyo sanki oysaki banyo setini bile aldm

oh maşallah bitirmişsin yani
ben daha anca başlıyorum almaya bi şifonyeri var oğluşumun
1 hastane çıkış
2 yelek
2-3 de zıbın alt üst takım var 1 er adet yani o da :)

artık başlıyım istedim maaşa göre her aya birşey yükledim eşimin maaşına ayrı benimkine ayrı :)

doğuma elbette o an yanımda yakınımda kim varsa onunla giderim,diğerleride hst gelir,sadece kişiliğim böyle demek istedim :))

ben hareketli bir insanım bir sıkıntı olmaz ise inşallah doğuma kadar yürürüm zaten.
Bebek arabasını bebek 5-6 aylıkken almayı düşünüyorum şimdilik. ilk üç ay çıkılsa bile çok çıkılmaz kışa geliyor,olursa da ana kucağında çıkarız.O zaman ki ihtiyac şeklime ,marka, kullanışa göre bebek arabası seçerim diye düşünüyorum.Ateşölçerim zaten vardı.
Ama anakucağı,park yatak markalarını ,kullanışlı olanları araştıracağım, onlarıda 35.hafta civarı zaten internetten sipariş etsek 1 haftaya eve gelir.
Sizin tecrübeniz nasıl bebek arabası,anakucağı ve park yatağında?
Bebek Arabası büyük kolaylık 5-6 ay olmadan almanı tavsiye ederim ,alışverişe çıkacağınız zaman çok Lazım oluyor , benim eşim de kızımda daha minicik bebek yaza alırız diyordu(1 Ocak doğumlu kızım )
Tamam nasıl olsa sen taşıyorsun dedim , en ufak bi yürüyüşte kolun kopacak gibi ağrıyor ,Şubat'ın sonunda hava çok sıcaktı sahile inmiştik , o gün pes etti gidip aldık..
Casualin Pasifik modelini aldık Unkapanı bisikletçiler çarşısından 350 tl ye , kocaman bi arka sepeti var , ön tekerleri 360 c Dönüyor , kuş itiyorsun sanki , çok aşırı memnun kaldım , şimdi oğlumda da kullanıcam inş.. Park yatağın resmini attım onu 200 tl ye aldım geniş rahat 3 yaşına kadar kullandık, şimdi kızıma yeni yatak alıcam veya 1 yıl daha yatırıp Oğluma da bunun mavilisini alacağım ..
Ana kucağı baby 2 go , 100 tl ye almıştık Bence çok kullanılan bişey değil hastaneye vs giderken iyi oluyor , onu kullanacağım yine..
Ev için de ablam casual titreşimli ve üst oyuncak aparatı olan ana kucağı vermişti çok işe yarıyor Bebeğin aktivite zamanlarında ona koyuyordum..ilk aydan itibaren gerekli bence..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
oh maşallah bitirmişsin yani
ben daha anca başlıyorum almaya bi şifonyeri var oğluşumun
1 hastane çıkış
2 yelek
2-3 de zıbın alt üst takım var 1 er adet yani o da :)

artık başlıyım istedim maaşa göre her aya birşey yükledim eşimin maaşına ayrı benimkine ayrı :)
Cnm benm kiyafet 3 bebek buyutecek kadar oldu annemin ilk torunu bizim ilk cocuk bi heves aldik 36 tane zibini olmus artik etrafimdakilere hediye vericem birazini hamile arkadaslar var 3 hastane cikisimiz var pijama fln sayisini bilmiyorum ama kisa denk gelmese bende simdi yapardim alisverisi de kis kiyafeti vulmak cok zor olur die aldik

Ne güzel herkes hazırlıklarını yapıyor allah ağız tadilat herkese kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende ağustos ve eylülde kalanları tamamlamayı düşünüyorum. Eşim gelip gidecek şehir dışından artık ayrılık doğumdan sonra bitecek inş. 15 20 gün bebisimle iyi olduktan sonra onun olduğu şehirden esyali ev tutup yaklaşık 8 9 ay yanında olacağız. sonrası allah kerim, bebiş kismetiyle gelsin inş. Oyüzden ben oda yapmayacağım. park yatak aldık. Birde kullanışlı bir dolap alırsak tamamdır. ilerde genç odası yaparız inş napalım yeterki sağlıkla büyüsün ler mutlu huzurlu olsunlar yeter
Aynen canım ..
Bebeklerimizsaglıklı olsun gerisi boş

Ne güzel herkes hazırlıklarını yapıyor allah ağız tadilat herkese kullanmayı nasip etsin inşallah
Bende ağustos ve eylülde kalanları tamamlamayı düşünüyorum. Eşim gelip gidecek şehir dışından artık ayrılık doğumdan sonra bitecek inş. 15 20 gün bebisimle iyi olduktan sonra onun olduğu şehirden esyali ev tutup yaklaşık 8 9 ay yanında olacağız. sonrası allah kerim, bebiş kismetiyle gelsin inş. Oyüzden ben oda yapmayacağım. park yatak aldık. Birde kullanışlı bir dolap alırsak tamamdır. ilerde genç odası yaparız inş napalım yeterki sağlıkla büyüsün ler mutlu huzurlu olsunlar yeter

Kızlar birsey sorucam .. Bebek hareketleriniz nasıl?
Ne kadar hissediyosunuz.

Allah saglik ve agiz tadi versin yeterki canim.

Kızlar birsey sorucam .. Bebek hareketleriniz nasıl?
Ne kadar hissediyosunuz.
Belli olmuyor canım bazen ben ayaktayken bile oynuyor o biraz zorluyor hemen lavabo ya gitmem gerekiyor işe de konsantre olamıyorum, bazen ayakta hiç anlamıyorum oturur ya da uzanırken hemen oynuyor bazen de birkaç saat hiç sesi çıkmıyor ama hareketleri artık çok belirgin hem sağdan hem soldan vuruyor, bazen karnım komple dalgalanıyor :halay: çok hareketli olduğu anlarda kalkıp hiçbirşey yapmıyorum izlemeyi tercih ediyorum :KK37::KK36: bence hamileliğin en güzel zamanları

Sedebu Sedebu iyi olmasnıza cok sevindim canım cok sukurr.. benim biliyosun en son üniversiteye yonlendirilmiştim osekilde devam ediyor .. dr olayıda prof asistan karısk gidiyorum

kızlar park yatak kullanan yada çevresinde kullanan varmi o nasıl acaba herkes çok tavsiye ediyor ne düşünüyorsunuz? ?
Ben çok memnun kaldım , geniş aldığım park yatak , kızım 3 Yaşında hala kullanıyoruz ,alt fermuarı var, mobilya beşik alan Arkadaşlarım pişman oldular, çocuk kafasını çarpabilir , Yüksek olduğu için belli bi aydan sonra sarkabilir vs..
Bi akrabamızın gelini 7 bin tl ye oda yaptırmıştı , sonra çocuk biraz Büyüyünce odaya park yatak koydu :halay:

Ben çok memnun kaldım , geniş aldığım park yatak , kızım 3 Yaşında hala kullanıyoruz ,alt fermuarı var, mobilya beşik alan Arkadaşlarım pişman oldular, çocuk kafasını çarpabilir , Yüksek olduğu için belli bi aydan sonra sarkabilir vs..
Bi akrabamızın gelini 7 bin tl ye oda yaptırmıştı , sonra çocuk biraz Büyüyünce odaya park yatak koydu :halay:
bende park yatak alıcam kesin

Belli olmuyor canım bazen ben ayaktayken bile oynuyor o biraz zorluyor hemen lavabo ya gitmem gerekiyor işe de konsantre olamıyorum, bazen ayakta hiç anlamıyorum oturur ya da uzanırken hemen oynuyor bazen de birkaç saat hiç sesi çıkmıyor ama hareketleri artık çok belirgin hem sağdan hem soldan vuruyor, bazen karnım komple dalgalanıyor :halay: çok hareketli olduğu anlarda kalkıp hiçbirşey yapmıyorum izlemeyi tercih ediyorum :KK37::KK36: bence hamileliğin en güzel zamanları

Canım benim biraz durgunlaştı bu aralar nedense :/

maşallah kızlar alışverişler büyük ölçüde yapılmış bizde henüz hiçbişi yok ağustos bitiminde hatta belki kurban bayramından sonra büyük eşyalara başlarım diye düşünüyorum
size bi kç sorum olcaktı sizinde karnınız taş gibimi yoksa yumuşakmı benim taş gibi geziyom bikaç gündür bide arada hepde sağda taş gibi oluyo bi yerde toplanıyo gibi acaba kasılma bunu tecrübeli anneler cevap yazsaya keşke çok makbule geçer valla idrara çıkma olayından hiç bahsetmiyorum bile bazen yürürken kaçtı kaçacak diyorum saniyeler önce tualete girsemde bazen hatta sıklıkla öle hissediyorum benibi aydınlatın kızlar yaaaaa

maşallah kızlar alışverişler büyük ölçüde yapılmış bizde henüz hiçbişi yok ağustos bitiminde hatta belki kurban bayramından sonra büyük eşyalara başlarım diye düşünüyorum
size bi kç sorum olcaktı sizinde karnınız taş gibimi yoksa yumuşakmı benim taş gibi geziyom bikaç gündür bide arada hepde sağda taş gibi oluyo bi yerde toplanıyo gibi acaba kasılma bunu tecrübeli anneler cevap yazsaya keşke çok makbule geçer valla idrara çıkma olayından hiç bahsetmiyorum bile bazen yürürken kaçtı kaçacak diyorum saniyeler önce tualete girsemde bazen hatta sıklıkla öle hissediyorum benibi aydınlatın kızlar yaaaaa

Canım doktorum dediki eger ayakları asagıya bakıyorsa idrar torbasına baskı yapıyordur.

Ben de henuz hicbir sey almayan guruptayim,eylülde alirim diyorum ama ins. Yetisir:dua:ben oglumda park yatakta tahta besikte aldim,hatta tahtadan olani daha cok kullanir diye yatagini kaliteli aldim.fakat park yatagi daha cok kullandik.fermuarli olmasi onemli,benimki degildi ben yanini kestim:KK46:
A Ankaaa eger cok aktif bir gunde isen hareketini daha az hissetmen bence normal,ben bayramda cok az hissetmistim su ansa iyiyiz maşallah :nazar:

Ben de henuz hicbir sey almayan guruptayim,eylülde alirim diyorum ama ins. Yetisir:dua:ben oglumda park yatakta tahta besikte aldim,hatta tahtadan olani daha cok kullanir diye yatagini kaliteli aldim.fakat park yatagi daha cok kullandik.fermuarli olmasi onemli,benimki degildi ben yanini kestim:KK46:
A Ankaaa eger cok aktif bir gunde isen hareketini daha az hissetmen bence normal,ben bayramda cok az hissetmistim su ansa iyiyiz maşallah :nazar:
Aktif degilim bu aralar ama yinede gercekten cok cok az hissediyorum.
Endişelenmeli miyim acaba

Back
X