Canım

ankaradyaım ben ve meclise de emniyete yakınım tam merkez diyebiliriz. Biz neler yaşadık var ya inanamazsınız..
Ömrümden ömür gitti çokzor bi geceydi.. Akşam 9 10 gibi dışarıdan eve gelirken havada yakın ucaklar gördk anlamadık niye alçaktan uçuo bunlar falan diye. Meğersem olaylar olmuş onlar f16 larmış...
Saatlerce istanbulu gösterdiler bize ama o sırada biz bomba sesleri duyduk, silahlı çatışma sesleri duyduk.. Genelkurmay, emniyet, mit binalarında olaylar oldu ama tvye yansıtılmadı. Ankarada çok şey oldu ama istanbul görüntüleriyle türkiyeyi oyaladılar. Burda olanları anlatmadılar.
Gece uçak ve helikopterler hep üstümüzden geçti, meclise atılan bombalar sanki bizim evin içindeydi ölesiye korktum, camlar titredi binalar titredi..
ülkem için de korktum hep evet ama uçaklar eve düşücek helikopterler evleri tarayacak diye daha çok korktm.. Can korkusu duydum.. Her patlama sesinde ağladım , midem tepki verdi sanırım kustum,aylardır kusmamıştım..
Trtde bildiri okunurken bi yandan helikopterler ğstümüzdeydi 2-3 tane, tamam dedim darbe oldu eski dönem filmleri eski nazi filmleri geldi aklıma. Arkdşlarmdan haber geldi bankamatikten paranı çek, eve ekmek makarna stokla, temiz su stokla diye, neler düşündüm evde çıkamıycağımı, aç kalıcağımı, hastanaeye gidemeyeceğimi, foğum yapamayacağımı bebeğime bişey olacağını düşündm..
Sonra sela okunmaya başladı sürekli bi ezan sesi gibi dha çok etkiledi beni bi yandan sela bi yandan patlamalar... Sonra o meclis patlamaları oldu diyorum ya sanki yan odamıza uçak bomba attı gibi bi histi..
Çok kötüydü çok korktuk çok ağladık çok dua ettik... Allah yardımcımız olsun ne kadar aciz kullarız anladım.. Rabbim hepimizi korusun..