• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
daha önce defalarca doğuma girmiş biri olarak (fotoğrafçılık yapıyodum) aslında eşin yanında olmasının doğum yapan iç daah güç verici bir şey olduğunu söyleyebilirim. şahsen dayanabileceek olsaydı girmesini isterdim doğuma. o an yanımda olup kızımızı ilk anda görmesini kucağına almasını isterdim. eşten soğumak gibi durumlar olabilir tabikide ama eğer doğum yapan git senin yüzünden hep bunlar vs vs derse kim olsa soğur bence. kadınlık anne olsakta her zaman içimizde olucak, eşlerimizede bunu anlatabilmeyliyizki akıllarında farklı düşünceler olmasın, bende böyle düşünüyorum

işte erkeklerin düşünce yapısı çok farklı çalışıyor bizim mantığımızı algılayamıyorlar.
Yoksa istemez misin ilk karşılaşma tanışma anne baba bebek bir arada.
öyle bir durumda var evet anneler doğum acısıyla eşe bağırıyormuş,senin yüzünden diye :)
benim soğuma dediğim kısım kadın vucudunu doğurma esnasında başka acıdan görmesi.Biz kadınlar mucize olarak gördüğümüzü onlar başka görüyor.Erkeklerin aralarında yaptıkları konuşmalara şahit oldum o an baba olmanın mucizesini değilde kadının o anda ki durumunu daha çok dikkat ediyorlar,anlatırken surat ifadeleri bile değişiyor,ekşiyor.

Kızlar kaçar kilo oldunuz ben 16 kilo aldım :KK43: şuan 75 kiloyum 59 la hamile kaldım
1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmm:kızgın: zaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem:oha::KK70:

1.58 boyundayım ve 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 58 oldum 8 kilo almam rağmen millet çok zayıfsin doğum yapınca çocuğuna bakmazsin ye ye ye diyorlar daha ne kadar yiyimmmm:kızgın: zaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem:oha::KK70:

doktor normal demişse gerisi boş,çok fazla olduğunda şeker vs ölçüp uyarıyorlar zaten.
Her bünye farklı
doktor birine 19 kg normal diyip diğerine 12kg aşma diyebiliyor.
o yüzden bizim olayımız doktor ;)
Benim gördüğüm kilo lohusalıkta süt yapsın diye yenilenlerden oluyor.
Halbuki bol su içmek süt için yeterliymiş.

Kızlar bebişlerimiz acaba ne zaman doğum pozisyonuna dönecek 32. hafta biliyorum da daha erken ve daha geç olanlar da varmış
Canım ben 28. Hafta içinde gittiğimde baş aşağı yani doğum pozisyonunda idi ama bu değişebiliyormuş, hatta geçen biriyle konuştum çocuk 40. Haftada makat pozisyon una geçmiş o zaman a kadar da çok dönmüş, en son doktor alalım artık demiş

o kadar eski dr bi leyla hanımdır sanırım ama orda bide eski olan hakan bey ver, erkek dr düşünürsen eğer. benimkide bayılır sordum ciddi ciddi yok tabikide girmem dedi :)

şimdi araştırdım medipol de o cemaatin miş malesef ,gideceğim yerin son anda kapatılma korkusu sardı.

Ben eşimin girmesini istiyorum hatta hastaneyle görüştük normal olursa izin veriliyor ben bu konuda yaşanmış hikayeleri okudum giripcpişman olan baba okumadım hiç eşinin kendisinden soğuduğunu söyleyen anne de okumadım orda tek başına acı çekmektense babası olarak bulunsun oda orda sonuçta baş ucunda bekliyorlar bende 8 kg aldım 64 le başladım 72 yim

eşime dedim ben geçen akşam şu kızına bişi söyle o kadar tepinmesin diye adamda elini koydu karnıma bi heves kız sakinledi hemen. bu seferde diyoki benimi kandırıyosun. utanıyo bizim kız babasından adam ne zaman elini koysa duruyo hemen o da beklemiyo çok bastırır canımız acır diye. ama uzaktan belli oluyo ya karnımın hareketleri ona mutlu oluyo garibim anca

bizimkide çok ilginçtir hareket etti dokun diyorum o an duruyo
ama kendiliğinden elini koyuyorsa o zaman hareket ediyo
sıpam baktığımı bile anlıyo resmen ya hareket çok ediyo bende bakıyorum karnıma pat duruyo :)

Bende 1.64 bende gösteriyorum ama benim karnim çıktı böyle sivri dik öne doğru bakalım doğum dan sonra veriliyor cnm takma kafana
İnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçta

Zayıf hamile kalmışsın canım ne güzel :) kilo verme derdin olmayacak

İnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçta
Ayy istersen keyfinden al ne demek şişmişsin hiç sevmem bu tarz konuşmaları ben de normalde kalın bacaklıyım son 3 yıldırda şişko olma yolunda ilerledim bana da hamile kalırsan seni düşünemiyorum ayy o bacaklar nasıl olur hemen önlem al, göğüsler şöyle olur diyorlardı çok şükür 29. haftadayım ve 5 kg aldım önemli olan süt verirken çok yememek o dönem beslenmeye dikkat edildi mi 1 yılda hatta 6 ayda bütün doğum kiloları gidiyormuş boşver tadını çıkar canım :)

kızlar kim yazdı bulamadım şimdi de aklıma takıldı, decavitle gynoferrol aynı şey diil ,
biri demir hapı bri multivitamin. birini içiyorum diye diğerini bırakmayın ha aman diyim.

kesinlikle öyle sağ kaburga kemiğim benim 2 haftadır sancıyor bazen sanırım oraya gelince oğlum öyle oluyor
altta zaten hissediyorum ben eli kolu bacağı bi yeri de ordadır sonuçta çok büyük alanları yok
yara yara çıkıyorlar yukarı sonra her yer onların tabi :KK70:
Aynı ağrı bir haftadır bende de var doktoruma sordum bebeğin ayağı geldiği için oluyormuş

Ayy istersen keyfinden al ne demek şişmişsin hiç sevmem bu tarz konuşmaları ben de normalde kalın bacaklıyım son 3 yıldırda şişko olma yolunda ilerledim bana da hamile kalırsan seni düşünemiyorum ayy o bacaklar nasıl olur hemen önlem al, göğüsler şöyle olur diyorlardı çok şükür 29. haftadayım ve 5 kg aldım önemli olan süt verirken çok yememek o dönem beslenmeye dikkat edildi mi 1 yılda hatta 6 ayda bütün doğum kiloları gidiyormuş boşver tadını çıkar canım :)
Aynen canım ağız tadıyla bi hamilelik geçirtmiyorlar yediğimde kursağımda kalıyor :)

şimdi araştırdım medipol de o cemaatin miş malesef ,gideceğim yerin son anda kapatılma korkusu sardı.
Hadi ya bende doğum için medipolü düşünüyorumdum hatta gidip hastaneye odaları falan gezdik eşimle fiyat aldık medipolün yeni doğan doktorunu çok övüyorlar onun için istiyorum sırf.

Hadi ya bende doğum için medipolü düşünüyorumdum hatta gidip hastaneye odaları falan gezdik eşimle fiyat aldık medipolün yeni doğan doktorunu çok övüyorlar onun için istiyorum sırf.

oturup ağlayacam ,oh buldum bir yer diyorum sonra araştırınca birşeyler çıkıyor.
Şüphe bile geriyor.

doğuma girme olayı bence baba ve anne adayına göre değişir,
ben normal doğum yapacak olsam girsin isterdim eşim için şahsen, onu bilemiyorum ama :)

sezeryan doğumda girmemesi daha iyi, konsantrasyonu dağıtmasın, anestezi hemşiresi ile muhabbet etmek daha doğru

yaa çok biliyo onlar zaten otursun kendileri yesinler söyle onlara. boşver arkadaşım doktorun sana ve bebeğine ne diyosa ona göre dikkatli git yinede

medipol eskiden cemaatindi canım doğru ama artık değil. şimdilerde yok öyle bi durum, bilgin olsun

bizimkide çok ilginçtir hareket etti dokun diyorum o an duruyo
ama kendiliğinden elini koyuyorsa o zaman hareket ediyo
sıpam baktığımı bile anlıyo resmen ya hareket çok ediyo bende bakıyorum karnıma pat duruyo :)

bazen oynuyo benimle valla bakınca duruyo kafamı çeviriyorum başlıyo yada eşimin elini sıkıyorum hiç hareket etmeden o zaman bile anlıyoda duruyo annesinin kuzusu oyuncu olucak sanırım bizim sıpalar :)

kızlar kim yazdı bulamadım şimdi de aklıma takıldı, decavitle gynoferrol aynı şey diil ,
biri demir hapı bri multivitamin. birini içiyorum diye diğerini bırakmayın ha aman diyim.

benle konuşmuştun canım :) dr bana ferro sanolu verdiğinde artık decavite gerek yok zaten benzer şeyler demişti. aynı değil tabikide ama ferroyu alıyosan decavite ihtiyaç olmuyomuş

Back
X