- 1 Haziran 2016
- 717
- 819
- 18
daha önce defalarca doğuma girmiş biri olarak (fotoğrafçılık yapıyodum) aslında eşin yanında olmasının doğum yapan iç daah güç verici bir şey olduğunu söyleyebilirim. şahsen dayanabileceek olsaydı girmesini isterdim doğuma. o an yanımda olup kızımızı ilk anda görmesini kucağına almasını isterdim. eşten soğumak gibi durumlar olabilir tabikide ama eğer doğum yapan git senin yüzünden hep bunlar vs vs derse kim olsa soğur bence. kadınlık anne olsakta her zaman içimizde olucak, eşlerimizede bunu anlatabilmeyliyizki akıllarında farklı düşünceler olmasın, bende böyle düşünüyorum
işte erkeklerin düşünce yapısı çok farklı çalışıyor bizim mantığımızı algılayamıyorlar.
Yoksa istemez misin ilk karşılaşma tanışma anne baba bebek bir arada.
öyle bir durumda var evet anneler doğum acısıyla eşe bağırıyormuş,senin yüzünden diye :)
benim soğuma dediğim kısım kadın vucudunu doğurma esnasında başka acıdan görmesi.Biz kadınlar mucize olarak gördüğümüzü onlar başka görüyor.Erkeklerin aralarında yaptıkları konuşmalara şahit oldum o an baba olmanın mucizesini değilde kadının o anda ki durumunu daha çok dikkat ediyorlar,anlatırken surat ifadeleri bile değişiyor,ekşiyor.
zaten boyda kısa top gibi oldum yakinda gideceğim yere yuvarlanarak gidecem