@triton-x geçmiş olsun cnm inş kolay atlatırsın şu şeker testini, ben hiç şeker testi yaptırmadım bu arada insülin,açlık kan şekeri, d vit, b12, ferritin, demir, hemoglobin, hct, hbA1c değerlerime baktırdım....
şeker adına insülinim iyiydi açlık kan şekerim 66 ydı ama sabah saat 9 buçuk gibi yaptırdım ki benim için kahvaltı adına geç bi saat, bir de diabetin varsa kontrollü olup olmadığını gösteren HbA1c değeri var o da normal çıktı...
bu arada kanda demirim iyi , hemoglobin değerim normal sınırlar içinde fakat hamileye göre düşük diye demir takviyesi yazdı doktor, d vit az bi şey düşmüş havalar güzel ilaç yazmama gerek yok dedi, esas doktoruma henüz göstermedim o zaten rutin test yaptır deyip geçiyor ama ben normalde şekerli bi meyve ,az bi beyaz ekmek bile yiyince direk kusuyorum bayıyor beni ekşiler midemi rahatlatıo, artık o çok sevdiğim dondurma ve sütlaç da bayıyo .. o yüzden zaten hiç dayanamayıcağımı düşünüyorum şeker testine....
şimdiye kadar 2-2,5 kilo almışım, hurma çok güzel bi meyve gerçekten şeker dengesi adına mutlaka tavsiye ederim ....... misal bazı sabahlar yulaf pişiriyorum içine hurma ceviz hindistan cevizi tarçın kakao koyup 1 saat bekletip yiyorum o 1 saat içinde hurmalar şekerini o kadar güzel salıyorki hem uzun süre tok mide için rahatlatıcı bebek için de bombastik bir öğün oluyor, diyet yapanlara güzel bi tarif olabilir...... tekrar geçmiş olsun umarım sorunsuzca atlatırsın sonuçlarını mutlaka paylaş bizimle de