• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence çok kilo almayan anne aslında kendi zayıflıyor.Aşağda ki kilo alım listesine göre düşünülürse öyle olmalı. :)

internetten alıntı ;)

Doğum sonrası ve zamanla toparlayarak gidecek olanlar
bebek -> 3.500 gr
amnion sıvısı -> 1.000 gr,
plasenta -> 900 gr,
rahimin ağırlığı -> 900 gr,
göğüslerin büyümesi -> 1.000 gr,
kan hacminin artması -> 1.000 gr
vücut yağında artma -> 2.000 gr olursa (Tahminen)
vücüdun ödem su tutması -> 2.000 gr -4.000gr

12kg alımı normal kabul edilir.
Zayıf ve uzun boylu kadınların 15 kg a kadar ,
kilolu ve kısa boylu kadınların 8-9 kilo alması daha uygun olacaktır.
Genellikle ilk 3 ay bulantı nedeniyle kilo verilebilir,ancak gebeliğin 24-25 haftasına kadar toplam 4-5 kg alınabilir,
sonra haftada yarım kg dan fazla kilo alınmamalıdır.

@triton-x evet cnm doktoruma sordum ben diabet çıksam ne gibi tedaviler uygulanıyor diye sadece diyet mi veriyosunuz dedim o da onun yanı sıra insülin ilavesi de yapabiliyoruz dedi, o yüzden insülinime baktırdım,

yoksa yaptırmadım ya kendimi diabetmiş gibi diyette tutuyorum işte, neyse genetik yatkınlığın varsa zaten mutlaka baktır inş sonuçların güzel gelir bekliyorum merakla,Allah yardımcımız olsun hepimizin..

kızlar ya şu videonun güzelliğine bakarmısınız bayıldım ben

Cnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bence :D
ama çok tatlılar biz de böyle yapsak burdaki kızlarla :P

Cnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bence :KK70:
ama çok tatlılar biz de böyle yapsak burdaki kızlarla :p
valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldum :D

ASM Tuzlada merkezi ataşehirde de vardı sanırım daha küçüktü galiba.Gidip bakmadım ama yakınlarımın tedavileri olmuştu .
Atasehirdeki iyi degil canim
Gebzede var cok kapsamli

Kızlar dış çekimimizi de yaptırdık çok şükür :KK200:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 109
hayırlısı olsun canım ya kısmet tabii ama bir an önce karar versen daha iyi olur tabii beğenmezsen değiştirme fırsatın olsun
Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım hep medipol diyoruz ama bakalım ayrıca gidip hastaneyi falan gezdik odalara baktık fiyat araştırdık nasip

Canımm maşallah senin bebişte baya iyi allahım esirgesin :) nts nasıl birşey bende çok merak ediyorum
ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyi :dua::dua::dua:ay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr:kahve::kahve::KK45::KK45:

ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyi :dua::dua::dua:ay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr:kahve::kahve::KK45::KK45:
Olsun o bile yeter allahım sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah:) benimde erken doğum riskim var 2 buçuk aylıkken kanamam olmuştu çok şiddetli allahıma şükür bebeğime birşey olmadı o yüzden doktor en ufak birşeyde ara diyor hep. Daha çok küçükler zamanında gelirler inşallah sağlıklı bir şekilde

Back
X