- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
canım sezeryan doğum normal olmama durumund ayapılıyor zaten amaç anne ve bebeğin sağlığı. sen keyfi bir şekilde istemiyorsun ki kaldı ki keyfi de isteyebilirsin bu senin en doğal hakkın. annesi ve onu dünyaya getirecek kişi sensin senin seçimin ve kararın önemli. kendine hiç baskı yapma. en az stressiz nasıl olacaksa öyle yap. bebeğin hakkı normal diye bir zorunluluk yok milyon tane sezaryan bebeği var. sen kendini rahatlat.Hayırlı bi hafta olsun kızlar, sizinle özel bir durum paylaşmak istiyorum, ben hamile kalmadan önce iki buçuk yıl kadar vajinismus hastası idim, yendim de hamile kaldım ama malum hamilelikte çok ilişki de yaşayamadım aşağı bölgemde hep şişiklik vardı falan neyse şimdi o yüzden normal doğum A cesaretim yok daha doğrusu doğumdan çok parmak muayenesini düşünüyorum tekrar başa dönüp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü gerçekten zor bi durum, doktoruma da danıştım, sezeryan yaparız o zaman dedi, şimdi hep de normal doğumun bebeğin hakkı olduğunu okuyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum, bebeğime bu hakkı tanıyamayacağım için, bi yandan da psikolojim bozulursa ona da faydalı olamam gibi geliyor