• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugun doktordan geldim,üçüncü kez idrar yollari enfeksiyonu olmuşum :KK43: normalde doktorum monurol şase verirdi bu kez daha fazla sanırım infex antibiyotik verdi. Kızlar nasıl kurtulabiliriz bu sorundan? En az 3 litre su içiyorum her gün zaten
Geçmiş olsun canım, bunun bi belirtisi var mı, ben test yaptırmıştım doktor öyle bişey demedi ama az bakteri yazıyor kafam karıştı

Geçmiş olsun canım, bunun bi belirtisi var mı, ben test yaptırmıştım doktor öyle bişey demedi ama az bakteri yazıyor kafam karıştı
Kasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin tedirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlü

Kasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin te dirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlü
Canım merak edip baktım internette çay, kahve yani kafein içeren içecekler, meyve suları içmemek gerektiği hatta kızılcık suyunun da iyi geldiği yazıyor enfeksiyon A,

Kızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
Canım bebiş mideye baskı yaptığı için normalmiş, ben de menemen ya da domatesli ya da salçalı falan yediğimde oluyor

Kızlar göbeği çatlayan var ni
Şimdilik görmedim hiçbirşey de kullanmadım, yeni farmasi nin alma veralı masaj yağı nı kullanmaya başladım duşlardan sonra sürüyorum bilmiyorum fayda eder mi bitkisel diye güvendim başladım

Kızlar göbeği çatlayan var ni
Benimm yanlardan 2 3 tane minik minik başladı çatlamaya. Bacaklarım daha fena ama üst tafafları çok fazla çatladı. Bio oil yağ var doktorum kullan dedi ama aklıma gelirse sürüyorum ayda 1 2 defa belki :) kendi elimle hazırladım sonumu :)

Benimm yanlardan 2 3 tane minik minik başladı çatlamaya. Bacaklarım daha fena ama üst tafafları çok fazla çatladı. Bio oil yağ var doktorum kullan dedi ama aklıma gelirse sürüyorum ayda 1 2 defa belki :) kendi elimle hazırladım sonumu :)

Canim benim doktorda mustela onerdi. Ben sadece
Gobegime suruyorum.
Ama yinede asiri gergin sanirim catlayacagim.
Annemde catlamis zaten :/

Canim benim doktorda mustela onerdi. Ben sadece
Gobegime suruyorum.
Ama yinede asiri gergin sanirim catlayacagim.
Annemde catlamis zaten :/
Canım bende beyaz tenliyim kırmızı kırmızı çatlaklar oldu bide karnım aşırı kaşınıyor daha çok çatlayacak sanırım. Zaten annelerimiz nasılsa genelde onlara çekiyoruz

Canım merak edip baktım internette çay, kahve yani kafein içeren içecekler, meyve suları içmemek gerektiği hatta kızılcık suyunun da iyi geldiği yazıyor enfeksiyon A,
Zaten haftada bir ya da iki bardak kullanıyorum ama iki gece klima acik uyudum,usutmeye bagliyorum bu sefer.su sureci kazasız belasız sağlıkla atlatsak insallah

kramp girmeler mahvetti beni kizlar gece ykuda deliye donuyorum bir anda damar damar ustune biniyor ya siz de de oluyor mu

ha
Kasıklarım ağrıyo canım ben o şikayetle gidiyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Ama idrarda yanma da belirtiymis. Erken doğuma yol actigi icin tedirgin durumdayım.kurtulamadım bir türlü
hamileligimin basindan beri cekiyorum ben canim surekki agri sizi iltihap akinti kullanmadigim ilac kalmadi antibiyotik sahil gecmiyor geri basliyor

iki üç ay önce ikea da vardı bu.
genelde aynı ürünleri bir kaç ayda bir tekrar getiriyorlar.

bu ürün
https://www.amazon.com/Ikea-JATTESTOR-202-980-33-Elephant-Stuffed/dp/B006V25VNM
evet bu sitede gördüm akşam ama burdan nasıl alım yapılıyo bilmiyorum
dün instagramda birini satış yaparken gördüm sonra fiyatını sordum elinde de varmış 140 tl dedi kargo dahil
amazonun fiyatını görünce çok geldi tabi bana nasıl yapıcam bilmiyorum ama çokta istiyorum
bende çok feci fil hastalığı var alıp evime beslicem o derece bu fotoğrafı görünce de benimde olmalı dedim oğluşuma poz verdiririm ama bilemedim nasıl olacak :KK6:

Back
X