- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim ufak çatlaklar bugün büyümüşler gördüğüm kadarıyla şok oldum
hiç mi hiç sanmıyordum çatlağım olacağını nedense :)
yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım :)
Canım bu durumda kullanamıyor muyuz yani? ben yıllık izinden şüpheliydim ama solunum yolu enfeksiyonu gibi durumlardan dolayı rapor alınırsa olur diye düşünüyordum. Ben büyük ihtimal kurbana kadar en fazla durabilirim. Sonra ne yazıkki farklı ilde doğum yapacağım için gelemeyeceğim işe...Allah yardımcımız olsun. Ben yine şu izinler açılsın tekrar sorarım.
Emelcim sen urfadamısinAmin canım benim :)
cnm bence hala dönüp duruyorlar doğum için son hali almamışlardır, haftaya randevum benim de, gidince sorayım bari kaçıncı haftadan itibaren artık pozisyonunu değiştirmez bebek
cnm bence hala dönüp duruyorlar doğum için son hali almamışlardır, haftaya randevum benim de, gidince sorayım bari kaçıncı haftadan itibaren artık pozisyonunu değiştirmez bebek
Ayy inşallah canım vakit bulursak tanisalim :) amannn haa sakin stres yapma sakinlestir kendini :) unutma fitratimizin bi parçası doğum :)Ayy canımm urfaya gelince hemen tanışalım yanıma gel :) ne güzel yaşayalım diyosunn :) ben çooook korkuyrum normal doğumdan yapamam diyorum ayy o anda bişe olur diyorum nefesim gider diyorummm sen bi an önce yaşayalım diyonn valla maşallahhhh :)))
Yok tatlım eylülün başında gelicem inşallah :) urfaliyim,annemler urfada yaşıyorlar :) ben marastayim :)Emelcim sen urfadamısin
Hmmm :) peki doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben çok kararsızım doktorumdan memnunum fakat hastane kafamı karistiriyorYok tatlım eylülün başında gelicem inşallah :) urfaliyim,annemler urfada yaşıyorlar :) ben marastayim :)
canim bebekler de insanlar gibi, kimi uzun kimi kucuk veya buyuk kafali, kimi erken boy atip kilo alir kimi de son ayi bekler. o olcumerde hep 2 hafta falan hata payi olur. bunlar cok onemsiz seyler emin ol.Kizlar benim aklima birsey takildi .
Ben suan 28+5 im.
Bebegimin bas cevresi 30+2
Karin cevresi : 28+0
Kilosuda : 27+5
Ile uyumlu
Bugun dikkat ettim ve
Moralim bozuldu
canim bebekler de insanlar gibi, kimi uzun kimi kucuk veya buyuk kafali, kimi erken boy atip kilo alir kimi de son ayi bekler. o olcumerde hep 2 hafta falan hata payi olur. bunlar cok onemsiz seyler emin ol.
sorun ne zaman olur biliyor musun;
diyelim ki senin 20. haftanda bebegin kilosu 18 haftalik cikti. eger 28. haftanda bebegin kilosu 25-26 haftalik cikiyorsa bir sikinti yok. ama 22-23 haftalik ciktiysa doktor takibe alir. o bile kesin sorun var demek degil zaten. ben o olcumlere bakmiyorum bile. doktora soruyorum heysey yolunda mi diye, yolundaysa ne hala. cok sukur deyip cikiyorum. seni ve bebegini en cok stress yipratir. emin ol bunlar cok tahmini olcumler.
canim hamilelik ilerledikce bebekler yukari cikiyor ve mideye baski yapmaya basliyor. mide asidi de bizi rahatsiz etmeye basliyor. eger yapabilisen sık sık hafıf hafıf yemeye calış.Kızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir
13aylik bir bebegim var canim hareket kisitlamak imkansiz benim icin gecem gunduzum yok su an insallah saglikla kucagimiza alirizAğrılar rahim kasılmalarını tetikleyebiliyor dediler.cok hareket etmemeye çalışıyorum ben deyürümek,kalkmak filan agriya neden oluyor. Cok şükür bugünlere geldik,inşallah sağlıkla dogar bebeklerimiz.yoksa ben kendi çektiğim sıkıntıda değilim,ağrıyı çekerim nolcak
Bu gece bana uyku yok migdem yanıyorr
Bende mustela catlam kremi ve nuxe un kuru yagini kullaniyorum.
Bilemiyorum en azindan elimden geleni yapmis olmak istiyorum.
Gobegim hicbirzaman yoktu simdi bayagi buyudu tabi.
Kismet artik bakalim :/
Bu gece bana uyku yok migdem yanıyorr
minico internet sitesi guvenli mi kizlar alisveris yapan oldumu
bir arkadaşım "bir kadının hayatında göbeğiyle gurur duyabileceği tek 9 aylık süreç" der :) göbüşlerimizi yesinler maşallahki sağlıkla büyüyolar :)