• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet yaa toplu taşımada yer mevzusunu bende yaşıyorum çoğu zaman yer vermiyorlar, hele de bayanlar karnıma bakıyorlar gözümün içine bakıyorlar sonra hemen görmemiş gibi davranıp telde vakit geçiriyorlar onlarda ben bayanım erkekler kalksın bekliyor içimden bebeğimden hem özür diliyor hem de teşekkür ediyorum beni yormadığı için biz ne ara böyle yozlaştık bilemiyorum çok şükür iyiyim ama problemli bir hamileliğim de olabilir yani :KK43:

kadınların bakışları birde sinsi sinsi rahatsız ediyor...sanada öyle geliyor mu?
ben geçmişte yanımda bir hamile ile ayaktayız kadın 8.5 aylık hamile karnı burnunda kimse yer vermiyor.Ben metrobüsün içinde bağırdım hamile var kimse yer vermiyor mu diye,kimse umursamadı bakıp kafalarını çevirdi...
Hani ön kısımda ki koltuklar var ya onlar yasal olarak yaşlı,engelli ve hamileler yasal oturma hakkının oldugu yer.
Gecen sene Venediğe gitmiştim.
Otobüste cam kenarı turist olarak dışarda ki manzarayı izlerken omzumda bir el hissettim baktım yaşlı bir teyze,burası yaşlıların yeri cabuk kalk ben oturcam dedi.Rica yok kalk ben oturcam dedi ,hemen kalktım yer verdim tabii.
Bizde bunu yapmalıyız :KK9:

Gece 3'e kadar uyuyamadım ben de aşırı sıcaktı hiç esinti yoktu. Mide yanması da tutunca mahvoldum, eşim de uyumadı yazık. Sonunda rennie tablet çiğnedim bir tane iyi geldi. Bebem de az hareket etti ona da endişelendim biraz. Saçlarımı hep ıslak tutuyorum kafamdan alev çıkıyor sanki. Allah hepimize kolaylık versin.
Meğer anne olmak ne zormuş annemi çok daha iyi anlıyorum şimdi. Amin canım Rabbim hepimize kolaylik versin

Gunaydin anneler bi haftadir kendimi hastanede dagitacagim keceden magnetlere sardim isten gelince onlari yapiyorum iyi oluyo gercekten vakit nasil geciyo anlamiyorum bebegime hazirlaniyorum die mutlu oluyorum ama dun yandim kavruldum resmen

bende şişeri toparladım sayılır üzerlerine etiket kaldı sadece. bişiler yapıp bitirdikçe mutlu oluyoruz :)

Uykusuz zor bi geceydi, bebeğim Çılgınlar gibi döndü durdu bütün gece, ben de erken doğum kabuslari gördüm bu yüzden :işsiz:

sorma canım aynıydım bende. sağıma döndüm tam uyuycam gümm diye bi tekme yedim yatağa doğru mecbur soluma döndüm. harekete devam etti ama uyumuşum bi yerden sonra sızdım sanırım. bi ara mide yanmasıyla uyandım, fenaydı

bende dün akşam bildiğin menopozlular gibiydim. Ağustos ayına girdik en sıcak ay.Allah yardımcımız olsun.
Eminöününe metrelik bebeği kurulamak ,ter bezi vs içn tülbent,mermerşah kumaşı almaya gideyim diyordum gözüm almıyor.

son bi kaç gündür dahada sıcak canım benim. haftasonuna biraz serinliycekmiş hava inşallah. ben eminönüne hep 9 vapuruyla falan geçtim şapka ve güneş kremini sürdüm ve 12-1 olmadanda döndüm çok yormadı ama şimdi düşünemem geçmeyi mesela, artık ağırlaşıyoruz bir an önce hallet bence işlerini

Evet yaa toplu taşımada yer mevzusunu bende yaşıyorum çoğu zaman yer vermiyorlar, hele de bayanlar karnıma bakıyorlar gözümün içine bakıyorlar sonra hemen görmemiş gibi davranıp telde vakit geçiriyorlar onlarda ben bayanım erkekler kalksın bekliyor içimden bebeğimden hem özür diliyor hem de teşekkür ediyorum beni yormadığı için biz ne ara böyle yozlaştık bilemiyorum çok şükür iyiyim ama problemli bir hamileliğim de olabilir yani :KK43:
toplu taşıma mevzusu gerçekten içler acısı kimse yer vermiyor bazen yaşlılar yer veriyor kendimden utanıyorum. Özellikle gençleri dürtüp hamileyim oturabilir miyim demek gerek de onu da ben yapamıyorum. Bazen görüyorum, otobüs tıklım tıkış insanlar kendilerine yer bulmuş el kadar çocukları da yandaki koltuklara oturtturuyorlar çocuk daha küçükten bencil yetiştiriliyor.

Aynen canın aynen küçücük çocuk bile yer vermez olmuş bende bi ara yaşadım küçük çocuk bakıyor yer vermiyor. Aracın içindekiler kalk falan dediler çocuğa bende yazık kalkmasin oda hamile galiba dedim hiç üstüne alınmadı. Vay be nasıl bir nesil yetişiyor

valla ben kendimi iyi hissetmiyosam adamlardan birine usulca söylüyorum hemen kusura bakmayın pek iyi değilim oturuabilirmiyim diye sağolasunlar kalkıyolar. bazen genç hanımlar falanda yer veriyo o zaman şaşırıyorum tabii ama yinede çok ayakta kalmadım neyseki

son bi kaç gündür dahada sıcak canım benim. haftasonuna biraz serinliycekmiş hava inşallah. ben eminönüne hep 9 vapuruyla falan geçtim şapka ve güneş kremini sürdüm ve 12-1 olmadanda döndüm çok yormadı ama şimdi düşünemem geçmeyi mesela, artık ağırlaşıyoruz bir an önce hallet bence işlerini

Henuz anadolu yakasına taşınmadım ,muallakta halen ,yoksa orada metro-marmarayla serin serin sabah gider gelirim dediğin gibi.Daha kısa sürede hallederim.Gidersem zaten inşallah sabah erkenden halledip hemen dönmeyi düşünüyorum.

kadınların bakışları birde sinsi sinsi rahatsız ediyor...sanada öyle geliyor mu?
ben geçmişte yanımda bir hamile ile ayaktayız kadın 8.5 aylık hamile karnı burnunda kimse yer vermiyor.Ben metrobüsün içinde bağırdım hamile var kimse yer vermiyor mu diye,kimse umursamadı bakıp kafalarını çevirdi...
Hani ön kısımda ki koltuklar var ya onlar yasal olarak yaşlı,engelli ve hamileler yasal oturma hakkının oldugu yer.
Gecen sene Venediğe gitmiştim.
Otobüste cam kenarı turist olarak dışarda ki manzarayı izlerken omzumda bir el hissettim baktım yaşlı bir teyze,burası yaşlıların yeri cabuk kalk ben oturcam dedi.Rica yok kalk ben oturcam dedi ,hemen kalktım yer verdim tabii.
Bizde bunu yapmalıyız :KK9:

bizde bunu yapsak kavga çıkar bide suçlu oluruz üstüne maalesef. bizim toplumumuz o kadar medeni olamadı henüz, bu gidişlede zor görünüyor maalesef...

toplu taşıma mevzusu gerçekten içler acısı kimse yer vermiyor bazen yaşlılar yer veriyor kendimden utanıyorum. Özellikle gençleri dürtüp hamileyim oturabilir miyim demek gerek de onu da ben yapamıyorum. Bazen görüyorum, otobüs tıklım tıkış insanlar kendilerine yer bulmuş el kadar çocukları da yandaki koltuklara oturtturuyorlar çocuk daha küçükten bencil yetiştiriliyor.

ben hamileliğin başlarında çocuğu kaldırırmısın hamileyim oturıyım dedim. bahsedilen öndeki koltuklarda hemde. kadın suratıma boş boş bi baktı önce sonra karnıma baktı. güç bela kaldırdı çocuğu. karşısında oturan arkadaşı olan kadınada nasıl hamileyse artık gözlünde gözlükleri falan bile var gibi saçma cümleler sarf etti. yanımdaki çarşaflıydı karşıdakide çingene tipli bişeydi. rahat insanlardı ama belli yani. hiç bişi diyebilecek halim bile yoktu tansiyon problemim çoktu başlarda. sonra hakkımda konuşmaya devam ettiler yol boyunca bn indiğimde hala konuşuyolardı. düşünün şimdi. kendiside anne olmuş evlat yetiştiriyo ama insanlıktan nasiplerine alamamışlar maalesef. kendisi hamileyken aynı şeyi biz yapsak kıyamet kopardı heralde otobüste...

Kızlar ben de bebişime oda lambası yaptım perdenin kumaşından.
20160802_082139.webp

Henuz anadolu yakasına taşınmadım ,muallakta halen ,yoksa orada metro-marmarayla serin serin sabah gider gelirim dediğin gibi.Daha kısa sürede hallederim.Gidersem zaten inşallah sabah erkenden halledip hemen dönmeyi düşünüyorum.

halledebilirsin inşallah istediğin gibi Allah yardımcın olsun canım

ben hamileliğin başlarında çocuğu kaldırırmısın hamileyim oturıyım dedim. bahsedilen öndeki koltuklarda hemde. kadın suratıma boş boş bi baktı önce sonra karnıma baktı. güç bela kaldırdı çocuğu. karşısında oturan arkadaşı olan kadınada nasıl hamileyse artık gözlünde gözlükleri falan bile var gibi saçma cümleler sarf etti. yanımdaki çarşaflıydı karşıdakide çingene tipli bişeydi. rahat insanlardı ama belli yani. hiç bişi diyebilecek halim bile yoktu tansiyon problemim çoktu başlarda. sonra hakkımda konuşmaya devam ettiler yol boyunca bn indiğimde hala konuşuyolardı. düşünün şimdi. kendiside anne olmuş evlat yetiştiriyo ama insanlıktan nasiplerine alamamışlar maalesef. kendisi hamileyken aynı şeyi biz yapsak kıyamet kopardı heralde otobüste...
Seninki baya vahimmiş canım, ne varsa eski topraklarda var diye boşuna dememişler. Çok duyarsız bi nesil yetişiyor gerçekten de:(

hamile olunca anladım.

hamileliğin ilk 3 ay ve son 3 ayı sıkıntılı.

4-5-6 aylar daha rahat.

o yuzden hamileliğin başında ve sonunda olanlara kesinlikle yer verilmeli.

hamile hcg sonucunu önümüzde asılı gezemeyiz

Back
X