Selam kızlar...
Uzun zaman oldu giremedim buraya. vakit buldukça okudum ama yazamadım. temmuz başında yıllık izin alıp Ankaraya gitmiştim. bayramı da orda geçirdim. 3-4 gün ailemle tatile gittik. yoruldum galiba ağrılarım oldu 10 gün istirahat aldım aynı gece darbe girişimini yaşadım orada. zor günler geçirdim. hala etkisinden kurtulamadım. uykusuz geceler, her gece aynı rüyalar.. bugün psikiyatriye gittim. lustral başlayalım dedi. lohusalıkta daha büyük sıkıntılar yaşarsın dedi. başlayacaktım ama prospektüsü okudum vazgeçtim. bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. kalp sıkışması için de kardiyolojiye gitmiştim kolestroller yüksek çıktı. 10 ağustosa da eko için gün verdiler onu bekliyorum. o zaman göstereceğim sonuçları. bakalım inşallah toparlarım bir an önce.
31+1 deyim. geçen hafta kontrole gitmiştim. bebek 1 hafta gerilemiş. yaşadıklarından etkilenmiş olabilir dedi doktor. artık 2 haftada kontrole gideceğim. haftaya çalışabilir alacağım ama acaba 32+6 da falan alabilir miyim.. tam 32 de alırsam 37. hafta kurban bayramı 2. gününe denk geliyor. hem raporu almak zor hem kurban bayramı tatilim yanmış olacak. en azından o haftayı da aktarmış olurum.
geldi mi her şey üst üste geliyor oğlum ateşli iki gündür. onunla uğraşıyorum. boğaz enfeksiyonu yine. antibiyotik başladı doktor. birkaç günde düşer inşallah.
umarım herkes iyidir... artık son trimerse girdik çoğumuz. Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...