• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende Ayşe baza gidiyordum da sanırım değiştiricem eşimin isteği üzerine. Çok dr değiştirdimde inşallah bulacağım dr son olcak :)Emel de baya sakin maşallah bende aynısını kendisine dedim tanışalım sakinleştirme konusunda senden yardım alalım diye :)
Neden değiştirceksin ben hamile kaldığımdan beri ona gidiyorum sadece acil gittiğim zaman başkasına gidiyorum. Kafam çok karışıyor doğum yaklaştıkça sanki hep sezeryan doğum yaptiriyor ayşe hanim hiç normale girdiğini görmedim. Görmedim derken benim hamilligim çok zor geçti her hafta gidiyordum hep sezeryan yapıyordu. Bizim şanmed de bi arkadas vardı en iyi doktor hüseyin bey ve Ayşe hanim dedi. Acaba kötü mu

Selam kizlar guunaydinn!! cook guzel gecsin gununuz.. :KK46::anneadayı::KK200::temizlik:

günaydıııınnnn. benim için bu haftalık son iş günü bugün canımmm güzel geçicek inşallah :) bir an önce bitsin diye başlamıştım zaten haftaya ben :) hafataya kontrol varda ondan sayıyorum günleri kuzumu özledim ya gitmedim bu ay arada

Gunaydinlar,bez olarak ben de ilk baslarda prima premium care disunuyorum.oglumda da memnun kalmistim.
Bu arada benim oglanin hareketlerini gidiklamalarini kasiklarimda hissediyorum. Bazen totosunu yukari kaburgamin oraya dayiyor ama elleri asagida surekli kipir kipir:KK49:

bu bebek bezi,ıslak mendil için stok yapacaklar için nerede indirim var birbirimizi haberdar edelim. ;)

Kızlar benim doktorum hamileee karnı günden güne büyüyünce anladık :) ve doğumunada 2 ay kalmış yani benimle aynı gibi :) bu ayın 20 sinde gideceğiz bi konuşalım bakalım nasıl olacak bizim doğum :) şansımdan mıdır nedir yaaa doktorum çok iyi çok başarılı normal doğum yaptıran gerekmedikçe sezeryana almayan bi doktordu allahım şimdi bunun derdine düştüm sanırım birlikte doğuma gideceğiz:)

tecrübeli anne danışalım sana :)
bu bezlerin numaraları var.
1 numarasından ne kadar gider ne kadar almak gerekir.?
indirimde görürsek stoklarımızı ona göre yapalım.

1 numara 2-5 kg oluyo canım.bebek de cok hızlı kilo alıyo ilk ay.o yüzden stok yapmayın bence.1 paket yeterli olur.bi de bebegi sıkmasın die örnegin 1 numara 2-5 kg ama ben bebek 4bucuk kg olunca 2 numaraya gectim

bu bebek bezi,ıslak mendil için stok yapacaklar için nerede indirim var birbirimizi haberdar edelim. :KK66:

showmar markette cumartesi günü uni baby ıslak mendil ve şampuanı birlikte 9.45ti. şampuanın normal fiyat 9.99du. yani hem hediyeli hem ucuzdu. hala devam ediyodur tahminen. bazen bu markette yapıyolar böyle indirimler, görünce söylerim sizede

Kızlarr misafiri çok olan ve onlara hizmet edebilen var mı? Benim bu ara misafirler bitmiyor ve ben çok zorlanıyorum. Geceleri ayaklarımın altı ağrıyor yürüyemiyorum. Uykum oluyor sürekli zaten. Sadece benim çevremdeki insanlar mı anlayışsız merak ettim

kızlar karar verdim hacı şakirin granül deterjanını alıp bebişkonun herşeyi onunla yıkıycam ilk önce. doğduktan sonra alerjik bişi olmazsa 40ı çıkana kadar ona devam ederim sonra bizim deterjana geçer bi denerim noluyo diye. ama aklıma takılan şu, deterjanın yanı sıra bide yumuşatıcısını kullanmaya gerek varmı? hacı şakirde bildiğim kadarıyla yumuşatıcı yok, dalin yada uni baby alabilirim yumuşatıcıyı eğer gerekli derseniz

Kızlarr misafiri çok olan ve onlara hizmet edebilen var mı? Benim bu ara misafirler bitmiyor ve ben çok zorlanıyorum. Geceleri ayaklarımın altı ağrıyor yürüyemiyorum. Uykum oluyor sürekli zaten. Sadece benim çevremdeki insanlar mı anlayışsız merak ettim

Hakkaten hamilesin ve son zamanların ne misafiri yaa ben davet ettiğim halde kimse bana gelmiyor, hatta günüm var ve ilk sen al dışarda yapalım evde hiç uğraşma dedi gün arkadaşlarımda sağolsun,

kızlar karar verdim hacı şakirin granül deterjanını alıp bebişkonun herşeyi onunla yıkıycam ilk önce. doğduktan sonra alerjik bişi olmazsa 40ı çıkana kadar ona devam ederim sonra bizim deterjana geçer bi denerim noluyo diye. ama aklıma takılan şu, deterjanın yanı sıra bide yumuşatıcısını kullanmaya gerek varmı? hacı şakirde bildiğim kadarıyla yumuşatıcı yok, dalin yada uni baby alabilirim yumuşatıcıyı eğer gerekli derseniz
Canım yaa bizim detarjanlar için 40'ı çok erken bence en az 1 yıl bekle

ben kimseyi ağırlamıyorum canım uzun zamandır. zaten kv falan burda değil, ramazanda geldi ama hep biz ona gittik :) arada arkadaşlar geliyolar ama özel bişi beklemiyolar Allah ne verdiyse yiyip içiyoruz, birlikte toparlıyoruz mutfağı falan. eşinin desteğide önemli tabii. benimki yardımcı oluyo sağolsun. normal zamanda sürekli birileri gelirdi biz bi yerlere giderdik şimdi çoğunlukla biz gidiyoruz o da çağırmıyo kimseyi hatta ben çağıralım diyorum bazen gerek yok yorgun oluyosun diyo hemen. insanlar gelmek isterler illaki seni görmek için ama yoruluyorum artık diye söyle, zorlandığımız dönemlere geldik artık maalesef biraz anlayışlı olsunlar

Canım yaa bizim detarjanlar için 40'ı çok erken bence en az 1 yıl bekle

ya düşündümde bilmiyorum hala net değilim o konuda ama çokta titizlenmek istemiyorum, bizim çamaşırlara karıştırmam zaten ama makinadada farklı deterjan kullansakta illaki karışıcak bizim deterjandan, sonuçta gözenekleri temizleyemiycezkii

Tamam canım bekliyoruz bakalım

Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inş
canım senin haftan kurban bayramına mı geliyor anlamadım ben :/
canım hacı şakir granül kullandı kuzen,m ama memnun kalmadı, granüller erimedi çamaşırların üstünde kaldı diye anlattı. sıvı deterjan öneriyor, dalinin falan gibi

Neden değiştirceksin ben hamile kaldığımdan beri ona gidiyorum sadece acil gittiğim zaman başkasına gidiyorum. Kafam çok karışıyor doğum yaklaştıkça sanki hep sezeryan doğum yaptiriyor ayşe hanim hiç normale girdiğini görmedim. Görmedim derken benim hamilligim çok zor geçti her hafta gidiyordum hep sezeryan yapıyordu. Bizim şanmed de bi arkadas vardı en iyi doktor hüseyin bey ve Ayşe hanim dedi. Acaba kötü mu
Ya canım kötü değilde bana senin bebeğin eşi çok aşağıda böyle devam ederse seni üniversite hastanesine yönlendirmemiz gerekebilir dedi başka doktora gittik eşi aşağıda filan değil dedi eşimde başka doktora gidelim dedi kafamız karıştı açıkçası yoksa bende şimdiye kadar ayşe hanıma gidiyodum memnundum bana böyle diyince dr değiştirelim bide o bana baksın dedik 2 hafta sonra gidicem inşallah muayeneye

ya düşündümde bilmiyorum hala net değilim o konuda ama çokta titizlenmek istemiyorum, bizim çamaşırlara karıştırmam zaten ama makinadada farklı deterjan kullansakta illaki karışıcak bizim deterjandan, sonuçta gözenekleri temizleyemiycezkii

yumuşatıcıyı önermiyorlar bir kısmı kıyafete kalıyormuş.
Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum.Toz sabunda kalıp gibi oluyor,onuda kullanmayacağım zaten,kullandığım bebek deterjan birde ütü ile yumuşarlar zaten.

Birde şu deterjan varmış

http://urun.n11.com/bebek-deterjanl...bebek-camasirlari-temizleme-sivisi-P116337058

Canım evet çok da titizlenme taraftarı bende değilim ama sanırım öyle olacağım :kızgın::kızgın: benim annem çok rahat bir anneydi ve kardeşlerimin doktora gittiğini hastalandığını bilmem , ama ona rağmen kardeşlerimin deterjanları farklıydı onlar için bi 2 yıl sanırım bebekler için satılan sabun tozu kullanırdı. Evet makinada kalacak aynı şeyi bende düşünüyorum acaba elimde mi yıkasam diye daha dün kendi kendime düşünüyordum zaten ne kadar ki kıyafetleri el kadar artık bebitom uysal sakin bir bebek olursa elde yıkarım en azından 1 yıla kadar :anne:

Gunaydinlar,bez olarak ben de ilk baslarda prima premium care disunuyorum.oglumda da memnun kalmistim.
Bu arada benim oglanin hareketlerini gidiklamalarini kasiklarimda hissediyorum. Bazen totosunu yukari kaburgamin oraya dayiyor ama elleri asagida surekli kipir kipir:KK49:
Benimki de döndü 1 haftadır ayaklar hep yukarda

Ya canım kötü değilde bana senin bebeğin eşi çok aşağıda böyle devam ederse seni üniversite hastanesine yönlendirmemiz gerekebilir dedi başka doktora gittik eşi aşağıda filan değil dedi eşimde başka doktora gidelim dedi kafamız karıştı açıkçası yoksa bende şimdiye kadar ayşe hanıma gidiyodum memnundum bana böyle diyince dr değiştirelim bide o bana baksın dedik 2 hafta sonra gidicem inşallah muayeneye
Hmmm anladım canım
Hmm anladım canım :) ben sürekli böyleyim acaba iyi mi kötü mü hep biraz pinpirikliyim acikcasi

Back
X