Merhabalar,
Dün benim de kontrolüm vardı. 31+2 olduk. Doktor 32+0 da rapor verebileceğini söyledi. Bebeğim 2026 kilogram, yaklaşık 45 cm olmuş. 27-28. haftalarda büyük ağrılarla baş aşağı dönen bebeğim, şimdi başı yukarda çıktı ultrasonda. Epeydir kaburgalarım ağrıyordu özellikle sağ tarafım, ama başı yukarı gelince daha kötü ağrılarım oldu, sırt ağrılarımda başladı. Bu arada cinsiyeti yine net görünmedi, başı sağa ve mideme yakın yerde, makat kasıklarımda, ayakları da sola doğru uzatmış oturuyormuş benim akıllı kuzum.. cinsiyetin üstüne oturdu kalkmadı bir türlü =) Kilosu ve boyu bana biraz fazla geldi ama doktor olumsuz bir şey söylemedi. NST ye bağlandım, sancılarla ilgili de olumsuz bir durumdan bahsetmedi. Artık 2 haftada bir gideceğiz kontrole. Karnım baya büyük benim. Taşımakta zorlanıyorum, uyuyamıyorum sıcaktan ve kalça kaburga ağrısından.. Epey zorlaştı son vakitler.. Güya bu iki hafta yani 32 olmadan rapor ve yıllık izinlerimi kullanıp dinlenip sonrada 5 hafta çalışmak istiyordum ama olmadı. Sicil daire başkanlığı da 32 den sonra alacağımız rapor ve yıllık izinlerin doğum sonrasından düştüğünü söyledi. Kullanamayacağım yıllık izinlerimi vs.. Üniversitede çalışıyorum, arkadaşlardan da aynı şeyi duydum. 32 den sonraki izinler için..
Hoşça hamilelikler..