- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 hafta ama dediğini tam anlamadım 32. Haftada 5 hafta daha calisabilirim diye rapor aliyorsun bunumu kasdettinKızlar çalışabilir raporunu en fazla kaç hafta alabiliyoruz? Öğretmen arkadaşlara sorum :)
ben hamileliğimin ilk aylarından beri günde bir tane yiyorum canım son haftalar çoğaltırımKızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem
Gecen hafta buradan paylasmistim bu urunu. Gecen hafts civilde 499 tl idi. Cok baktik biz buna, kararsiz kaldik ve sonunda casual solo aldik biz. Hafif olusu, kabin bagaji olabilisi bizi cezbetmisti ottonun. Esime kalsa hemen alacakti ama benim icime sinmeyen yani ayak kismi ve cift yonlu olmayisi idi. Bir de biz baktigimizda 899 tl idi. 499 olsaydi solodan vazgecebilirdim.
çok güzelmiş canım ben bunu nasıl görmedim acep o kadar da araştırmıştım halbuki
Masallah canim,olacaksa yorgunluk boyle olsun..ben de tatil dönüşü 1 eylul gibi baslicam hazirliklarakızlarmerhabalar bugün bebeşimin camasrılarını yıkıyoruz sonra ütü ve yerlestirme işlemleri.. tüm halıkları store perdeleri yolladım , annem geldi sagolsunelim kolum kanadım oldu resmen .. haftayada kadın alıcam temizlik için .. bu arada benim alt tarafa baskım fazla dünden beri korkutoyr beni bu bebişş
Canım kendine carsaf falanda mı koyuyorsun. Ben hiç koymicam :/dogum yapan arkadaslar koy dedi. ne kadar temiz olur diye kafamı karsıtırdılar. bende attım bi takım cantanın içine. en azından yastık kılıfı koyardım zaten.
Kızlar bebişlerinizin hareketi nasıl ? 2 gündür çok hareket etmedi benim kız bugün de toplam 3 kere vurdu oda vurdu denmicek kadar azdı hareketi dokundu gibi bişey sürekli yatıyorum tık yok biraz kasık ve bel ağrımda var napsam bilemedim![]()
Bildiğim kadarıyla günde 10 kez vurması lazimmis canım. Istersen bi doktorunu ara olmadı git için rahat ederKızlar bebişlerinizin hareketi nasıl ? 2 gündür çok hareket etmedi benim kız bugün de toplam 3 kere vurdu oda vurdu denmicek kadar azdı hareketi dokundu gibi bişey sürekli yatıyorum tık yok biraz kasık ve bel ağrımda var napsam bilemedim![]()
Ben ilk aylar hiç yemedim çünkü düşük tehlikem vardı ayakta az bişey durunca kanamam oluyordu. Son zamanlarda da korkuttu bizi o yüzden az daha bekliyim diyorumben hamileliğimin ilk aylarından beri günde bir tane yiyorum canım son haftalar çoğaltırım
34.hafta başlaman daha sağlıklı sanki.ilk başta 3 tane
37.hafta 5 tane ile devam edersin.Rabbim şifa eder inşallah. :)
Hurma normal doğumu kolaylastiromus canımmerhaba kızlar hurma ne için gerekli bebişlerimize hiç duymadım hurma yenmesi gerektiğini ben![]()