• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim de korkum kilolu olması canım dr. ne dedi bundan sonra daha kaç kilo alırmış. Bir de yaptıkları ölçüm gerçekten de tutuyor mu acaba yanılma payı ne kadar var. Ablamda 4,5 kilo doğum yaptı dr. anlamadı mesela ona da ebe demişti kilolu diye
son kontrollerde 3.400gr diyip 4.500gr doğan ,bu kadar fark çıkan cok duydum.

son kontrollerde 3.400gr diyip 4.500gr doğan ,bu kadar fark çıkan cok duydum.
artık bi şekilde dr.a güvenip yolumuza devam edeceğiz inş hakkımızda hayırlısı olur da. Ben artık ille de normal doğum olsun diye diretmiyorum hakkımda neyse hayırlısı o olsun diyorum.

Amin canim insallahh hepimiz icin.masallah kuzucuga:)evet canim denizlideyim tekdende semih mun a gidiyorum canim senin dr un kim.bizde bugun 33.haftaya girdik 32.haftanin basinda 1730 du kilosu 1 hafta gerideymis 2 haftaya kadar tolere edilebilir dedi.bakalim .

Bende ismail uryan'a gidiyorum erpayla anlaşması var benimkide önde 12 gün kadar insan herşeyden korkuyor geride olsada önde olsada inşallah sağ salim kavuşalım miniklerimize muz süt muhakak yemeye çalış canım çok faydası var ben 2 aydır hergün 1 tane muz mutlaka yiyorum hem kasımaya hemde kilo tutmasına yarıyor bebişlerin

kızlar, bebek için yan yatış yastığı aldınız mı, ben almadım ama yorumlara bakınca acaba alsam mı diye aklım karıştı?

benim de korkum kilolu olması canım dr. ne dedi bundan sonra daha kaç kilo alırmış. Bir de yaptıkları ölçüm gerçekten de tutuyor mu acaba yanılma payı ne kadar var. Ablamda 4,5 kilo doğum yaptı dr. anlamadı mesela ona da ebe demişti kilolu diye
3600 civarı dogurursun dedi 200 gra yanılma payı var ama 3400 de olabilir 3800 de bakalım alt dikiş çok olacak anlasilan

kızlar, bebek için yan yatış yastığı aldınız mı, ben almadım ama yorumlara bakınca acaba alsam mı diye aklım karıştı?
Ben gerek görmedm cnm. İnce bir battaniyeyi rulo yapıp yan yatırp battaniyeyi sırtına dayasan yeterli bence.

Kapı süsüne de ben daha karar veremedim canım bi türlü ya nasıl bişi aldın. Hediyelikte sukulent aldm çuval bezi ile kaplayıp üzerine de etiket bastırcam.
Canım ben ahşap kurdeleli süslerle keçeden balonlar arasında gittim geldim sürekli. En son keçeye karar verdim daha sevimli diye. İnsssstgramda bir sürü var keçeden çalışan, ben sana beğendiğimi gönderiyim örnek, bundan yaptırcam

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 87
Ay ne güzel moral verdin valla sağol :) Çok şükür bebiş epey hareket ediyor oynuyoruz onunla, karnımda çıkıntı yapınca tutuyorum çekiyor :)

Senin doktor iyiymiş yine bizimki resim bile vermedi bu sefer, yüzünü görelim dedim "ay nolur yüz aratmayın bana çok kalabalık bugün" dedi yine göremedim yavrumun yüzünü. İçerde benden başka 2 hasta daha vardı:KK70: Tıp fakültesi eğitim hastanesi olunca böyle oluyor heralde.
Olsun canım sağlıklı olsun da ;)
Biz de bugün gittik nst ye girdim ilk defa, normal dediler. Ama bebem hep oynadı içerde rahatsız oldu çok :/
Gelişimi iyi 2400 olmuş boyu 46 cm , 4 gün önde görünüyo ama önemli diil dedi dr..

Başını aşağı vermiş ama doğum pozisyonu almamış, daha erken dedi dr.. Sağ boşluğuma vuruyo hep dedim bakık oraya iki ayağını da sıkıştırmış oraya ayağının tabanıyla ittiryomuş meğersem :D yani baş aşağıda ama ayaklar yukarda deil, yanda.. Kısmet..

Bende ismail uryan'a gidiyorum erpayla anlaşması var benimkide önde 12 gün kadar insan herşeyden korkuyor geride olsada önde olsada inşallah sağ salim kavuşalım miniklerimize muz süt muhakak yemeye çalış canım çok faydası var ben 2 aydır hergün 1 tane muz mutlaka yiyorum hem kasımaya hemde kilo tutmasına yarıyor bebişlerin

Adini duymustum canim ismail uryanin ozel muaynanesimi var universitedemi.haftasiyla uyumlu olsa yeter bana.birde geride olmasinin sebebini tam bilemiyoruz suyum az ondanda olabilirmis kari koca minyonuz genetik bi durumda olabilirmis.muz sut yiyorum hergun ama insallah toparlar canim.dogumun erpadami olucak.

Adini duymustum canim ismail uryanin ozel muaynanesimi var universitedemi.haftasiyla uyumlu olsa yeter bana.birde geride olmasinin sebebini tam bilemiyoruz suyum az ondanda olabilirmis kari koca minyonuz genetik bi durumda olabilirmis.muz sut yiyorum hergun ama insallah toparlar canim.dogumun erpadami olucak.

Evet özel muaynanesi var erpada yaptırıyor doğumu sen hiç moralini bozma yemene dikkat et suyunda azalma varsada armut ye (aslında bunlar ne kadar doğru hiç bilmiyorum hep kulaktan dolma) ama bir umut işte biz yapalımda elimizden geleni epidural sezeryan düşünüyorum ben ama henüz doktorumla konuşmadık bakalım :)

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı

Back
X