• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
dogunmumünversitede olcak özeldekigibi kafana göre takılamıyosun orda :KK43:ki gidersem kesinlikle attam baakcaklar kesin ..sadece ntseyle iş bitmicek
Canim benim sonradan aklıma geldi üniversite ye gittiğin, kusura bakma, Rabbim yardımcın olsun in, hayırlı haberler ile gel

Kızlar açıklık yok sıvı iyi yatış verdi gözetim de tutmak scin ama imza atıp cikicam sanırim. Kan uyuşmazlığı var onun tahlilini bekliyoruz ona göre iğne vurulacak .
Peki sancıya bakmadılar mı, nasıl geçti muayene yine zorlandın mı

A ayseseyma @triton-x evet kök hücre den bahsediyorum bu hafta izinliyim detaylı araştıracagim sizlere bilgi veririm

cicekkokusu cicekkokusu verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende buraz arastirinca sana bilgi veririm
besyo_86 besyo_86 cok geçmiş olsun canım acilman olmamasına suyunun iyi olmasina sevindim inş zamanında gelir prensesin biraz daha bekler

Kizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir

Kizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir
Canim benim bebişim yaklaşık bi aydır günde 2,3 kere hıçkırıyor üstelik baya sürüyor benim bile canım acıyor gibi diyorum sen nasıl dayanıyorsun minnakım, araştırdım da normal yani, hatta bi yerde ciğerleri gelişiyor diye okudum

Canım büyüme dönemindedir belki ondandır. Benimki de bi ara sürekli hıçkırıyodu ama 2 gündür hiç hıçkırık hissetmedim. Değişiyo sanırım

Kizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
besyo_86 besyo_86 Geçmiş olsun canım, sakin kal, hastanede mi kalacaksın? Sancı kaç dakika aralıklarla ve en yüksek kaç çıktı? İnşallah zamanını bekler ama doğsa bile zaten maasallah kilosu iyi ve riskli zamanı geçti, hayırlısı ne ise o olsun.

A ayseseyma cicekkokusu cicekkokusu teşekkür ederim cevaplariniz için icimi rahatlattiniz eşim önce aaa kalp atışı diye sevindi kalp olsa her daim atar dedim bugunde yatakda aaa tekmeliyor dedi o kadar güçlü yani bebisimin hickiriklari
Ne demek canım bu forum zaten birbirimize destek olalım diye kurulmuş, al bak şu anda yine hıçkırıyor güçlü güçlü aynı anda hareket de ediyor bu bugün 4. Oldu :halay:

Kizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Canim iyi ki gitmişsin, gözetim altında olman iyi olur inşallah korkma

Back
X