- 21 Şubat 2016
- 476
- 569
- 53
Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana[/QUOTE
besyo_86 Canim Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana[/QUOTE
besyo_86 Canim Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Canim benim sonradan aklıma geldi üniversite ye gittiğin, kusura bakma, Rabbim yardımcın olsun in, hayırlı haberler ile geldogunmumünversitede olcak özeldekigibi kafana göre takılamıyosun ordaki gidersem kesinlikle attam baakcaklar kesin ..sadece ntseyle iş bitmicek
Peki sancıya bakmadılar mı, nasıl geçti muayene yine zorlandın mıKızlar açıklık yok sıvı iyi yatış verdi gözetim de tutmak scin ama imza atıp cikicam sanırim. Kan uyuşmazlığı var onun tahlilini bekliyoruz ona göre iğne vurulacak .
Canim benim bebişim yaklaşık bi aydır günde 2,3 kere hıçkırıyor üstelik baya sürüyor benim bile canım acıyor gibi diyorum sen nasıl dayanıyorsun minnakım, araştırdım da normal yani, hatta bi yerde ciğerleri gelişiyor diye okudumKizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir
Canım büyüme dönemindedir belki ondandır. Benimki de bi ara sürekli hıçkırıyodu ama 2 gündür hiç hıçkırık hissetmedim. Değişiyo sanırımKizlar bugün çok fena başım döndü midem bulandi tum gun yattim simdi iyiyim çok şükür birde benim bebis 3 gündür sürekli hickiriyor sizde de varmi bu durum normal midir
Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana![]()
Allah yardimcin olsun canim.Kizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Kizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Canım Allah şifa versin, düzene girer inşallahKizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Canım durdurulmaya mı calısıyorlar sancıları?Kizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Hakkınızda hayırlısı olsun canım haber etKizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen
Rabbim yardimci olsun inşallah bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar yattın mi hastaneye son durumunuz ne ?Cok korktum. Insallah hersey yolunda olur offf.
Ne demek canım bu forum zaten birbirimize destek olalım diye kurulmuş, al bak şu anda yine hıçkırıyor güçlü güçlü aynı anda hareket de ediyor bu bugün 4. OlduA ayseseymacicekkokusu teşekkür ederim cevaplariniz için icimi rahatlattiniz eşim önce aaa kalp atışı diye sevindi kalp olsa her daim atar dedim bugunde yatakda aaa tekmeliyor dedi o kadar güçlü yani bebisimin hickiriklari

Canim iyi ki gitmişsin, gözetim altında olman iyi olur inşallah korkmaKizlar ntsde sancim çıktı düzenli yatış verdi Dr dua edin lütfen