• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnşallah 36 yi görür canım ciğer geliştirici iğne felan yaptılar mi bana yapmamişti
Bugun yaptilar canim. Simdiye kadar agri sanci falan cikmaidi doktor bugun tekrar bakti normal hersey dedi ama carsambaya kadar burada placakmisim. Insallah hersey duzelir yavrum 2 hafta sabreder.

Ilk günler bende hiç baş dönmesi olmadı canım. Sonradan cadı kızım bunu yasatmadan cıkmayacak galiba:) hamileligin bütün evrelerini son 1 ayda yaşıyorum.senin ki neden olmuş tansiyon dan mi acaba
Canim benim için hamilelikte tansiyonum dusuyordu ara ara yine düşmüştür vucudumu tanıyorum tuzlu ayran içip uzanip dinlenince aksam 7 gibi gecti zaten gecmeseydi doktora gidecektim

ızlar acemi işi lohusa terligim de tamamlandi tacide bulup yaparsam oda tamam sıra kapı susunde onuda yapabilirsem oh ne ala yapamazsamda artık hazir alacağım

Eklentiler

• IMG-20160905-WA0007.webp
    IMG-20160905-WA0007.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20160905-WA0004.webp
    IMG-20160905-WA0004.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 91
  • 2016-09-05 14.03.36.webp
    2016-09-05 14.03.36.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 99
Canim ne yazikki bebegim hala geride gidiyor :KK43: dopler e gonderdi dpktorum orada bebege giden bir damar az kan goturuyormus. Doktorum profesor e yonlendirdi. O da bakti ve bugun ya da yarin hastaneye yatman gerek dedi. Bugun hazirligimi yapip yarin yaticam. Dediklerine gore kan seviyesi belli bi seviyenn altina inerse bebegi sezeryanle alacaklarmis. Of cok kotu ve uzucu bir gundu hep agladim. 1600 gram bebegim. Doktor genellikle bu haftadan sonra dpgan bebeklerde sikinti pek cikmaz dedi ama cok kucuk ve ben cok korkuyorum ona bisey olur diye

allah korusun,kötü düşünme ,bak doktorda riskli haftaları geçmişsin demiş.
farkındaysan herkesde farklı sıkıntı çıkıyor,ama şükür düzeliyor sonunda.Erken doğum olursada kısa zamanda toparlanır.
Allah şükür artık hastanelerde imkanlar var,doktorlar var.Güven için rahat olsun.Sorun erken tespit edilmesi çok büyük nimet.
Bol dua et,bizlerde edelim senin icin.

allah korusun,kötü düşünme ,bak doktorda riskli haftaları geçmişsin demiş.
farkındaysan herkesde farklı sıkıntı çıkıyor,ama şükür düzeliyor sonunda.Erken doğum olursada kısa zamanda toparlanır.
Allah şükür artık hastanelerde imkanlar var,doktorlar var.Güven için rahat olsun.Sorun erken tespit edilmesi çok büyük nimet.
Bol dua et,bizlerde edelim senin icin.
Allah razi olsun canim. Inan buradaki her kadinin ayir bir sikintisi var. Allahik hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

kızlar bugun öğlen yürüyüş yapayım dedim kendimi iyi hissediyordum, 20. dakkada belim ağrımaya başladı 30.dakkada sol bacağımı basamayacak hale geldim, neyse sonra dinlendim oturdum geçti.. hep böyle mi olacak artık? hani 3 5 kilometre yürümeliydik? yürünmüyor ki kasıklar ağrıyor bel ağrıyor anlamadım bu işi.... :(

bir de bebeğin pozisyonunu anlayabiliyor musunuz? benimki bugun çok hareketli sürekli bişiler yapıyo ama neresi neremde bacakları nerde kafası nerde kolu nerde hiç anlamıyorum :/ anlayan varsa nelere dikkat etmeliyim? solumdan sağıma doğru gerinme hareketi yapıyo yan mı yatıyo hala acaba? ama hıçkırığını çok derinden ve aşağıda hissettim bugun, cidden anlamıyorum sürekli elimde ultrason cihazı olsun göriyim istiyorum :D

kızlar bugun öğlen yürüyüş yapayım dedim kendimi iyi hissediyordum, 20. dakkada belim ağrımaya başladı 30.dakkada sol bacağımı basamayacak hale geldim, neyse sonra dinlendim oturdum geçti.. hep böyle mi olacak artık? hani 3 5 kilometre yürümeliydik? yürünmüyor ki kasıklar ağrıyor bel ağrıyor anlamadım bu işi.... :KK43:

bir de bebeğin pozisyonunu anlayabiliyor musunuz? benimki bugun çok hareketli sürekli bişiler yapıyo ama neresi neremde bacakları nerde kafası nerde kolu nerde hiç anlamıyorum :/ anlayan varsa nelere dikkat etmeliyim? solumdan sağıma doğru gerinme hareketi yapıyo yan mı yatıyo hala acaba? ama hıçkırığını çok derinden ve aşağıda hissettim bugun, cidden anlamıyorum sürekli elimde ultrason cihazı olsun göriyim istiyorum :KK70:
Canim ben de öyle uzun yürüyüş yapamıyorum herkes bir olmuyor demek ki ne yapalım, ben de hıçkırıkları hep göbeğin en altında genelde solda hissediyorum, geçen bi hamilelik bloğunda gördüm de doktorun tarif ettiğine göre karnında çocuğun yerini göstermiş işte ayaklar kafa nerde diye inan hayal edemedim nasıl duruyor diye, görmeden hiç anlayamayız heralde

Canim ben de öyle uzun yürüyüş yapamıyorum herkes bir olmuyor demek ki ne yapalım, ben de hıçkırıkları hep göbeğin en altında genelde solda hissediyorum, geçen bi hamilelik bloğunda gördüm de doktorun tarif ettiğine göre karnında çocuğun yerini göstermiş işte ayaklar kafa nerde diye inan hayal edemedim nasıl duruyor diye, görmeden hiç anlayamayız heralde
evet canım, bi ara anlıyodum tekmeleri aşağıdaydı , o zaman kafası yukarıdaydı, sürekli vuruyodu kasıklarıma...
ama şimdi artık tekme atmıyor.. yeri daraldığı için olabilir bilmiyorum, sadece kımıldıyo ittiriyo geriniyo gibi hareketler. öyle olunca uzuvlarını anlayamıyorum artık :) napalım... neyse doktor randevusunda belli olcak durumu demek ki bizimkilerin...

Haklısın canım valla bazen çok bunalıyorum ya mesela en basit örnek midem yandıgi için domates falan az yiyorum.bir yere gittiğimde ye şifa olur sen iki kişisin ye hani ne yedin ki yahu bu mide yanması sizde olsa diyesim geliyor.en son geçen ay bakıldı kan değerine 9.94 çıktı düşük ama zaten ilaç kullanıyorum Ferrum foort diye doktor da bu ilaçtan başka bişey veremem alerji yapıyor dedi.bende alerji yapıyor.pekmez de içiyorum aklıma geldikçe.psikolojik baskı hissediyorum valla bunaldım iyice şimdiden lohusa olunca çekeceğim var diyorum
bahsetiğin belirtiler tansiyon veya kan değerleri ile ilgili olabilir bence doktorunu bilgilendir. Şu zamanlarda düzenli tansiyon kontrolü yapmakta fayda var.

Bugun yaptilar canim. Simdiye kadar agri sanci falan cikmaidi doktor bugun tekrar bakti normal hersey dedi ama carsambaya kadar burada placakmisim. Insallah hersey duzelir yavrum 2 hafta sabreder.
Çok geçmiş olsun herşey düzelir inşallah. Sancı yoksa herşey normalse sıkıntı yok bol bol dinlen :)

Hanımlar bebeği hareket ederken karnından eklem çıtlaması gibi çıt çıt ses gelen var mı? 3 gündür bazı hareketleri sırasında karnımdan çıt diye ses geliyor, nette araştırdım bunu yaşayanlar varmış acaba ne ki?

Hanımlar bebeği hareket ederken karnından eklem çıtlaması gibi çıt çıt ses gelen var mı? 3 gündür bazı hareketleri sırasında karnımdan çıt diye ses geliyor, nette araştırdım bunu yaşayanlar varmış acaba ne ki?
bende eklem çıtlması değilde böyle ayak ayak üstüne atarken yada kemikler birbirine sürtünürken çıkan sesi duyuyor ve hissediyorum bizimki bacak bacak üstüne atmayı çok seviyorda kaç defa ultrasonda o pozisyonda gördük sanırım o hareketi yaparken hissediyorum minnoşu :KK46::KK46::KK46:

Aaa canım ben eşime söyledim dalga geçti benimle.
Evet benden geldi bi kaç defa hemde

Back
X