• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim biraz indiği halde halen oluyor o mide yanması canım, Dr. Çok zorlandiginda gaviscon iç dedi. Bazen içiyorum bende biraz rahatlatiyor. Bana dr. Bebek dönmediği için başını mideye yasliyor ondan çok yaşarsın dedi. Sanırım benimki ondan
Cnm bence rahim ittiriyio mideyi bebeğin pozisyonundan Ziyade.. Ben de rennie şurup içiyorm ama bazen yemek bile yemek istemiyorum. Hele dün simit yedim kahvaltıda bütün gün ağzımda simit vardı ya mide sindirmiyo baskıdan heralde. Karnım aşağı insin istiyorum artık

Heyecan dorukta, seninkinn rahatı yerinde maşallah :) sen nasılsın? Ben bu hafta iyice zorlanmaya başladım. Karnım çatlayacak nerdeyse seni düşünemiyorum.
Ben pek kilo almadım canım karnım da küçük geceleri zor geliyor sadece bütün gün ayaktayım zaten bir bebeğim var 15 aylık o yüzden diyorum herhalde Allah kolayligini veriyor ilk gebeligim çok çok daha zor geçmişti bir de dönmedi ya ben ondan korkuyorum

Gunaydinlar mutlu haftasonlari:KK24: @melegim66 canim erkek miydi senin bebis?ahhh bu erkekleri rahatligi anne karninda basliyor.ben de 1 ayim var diyorum ama daha gec gelir mi bilmem.
Bu arada doktorum kordonu tam dolanmamis enseden geciyor dedi allaha şükür
Evet canım erkek daha dönecek de doğacak :) abisi de 5gün geç doğmuştu o yüzden kasilmalari falan pek önemsemiyorum şiddetli belden giriyor doğum sancısı erkek bebekte

@melegim66 hamileyken duydugum en gicik sorulardan biri daha dogurmadin mi sorusu:kızgın: sanki elimizde olan bisey.
Bende beklemedeyim ve tetikteyim hala.kizim 40 haftayi 5 gun gecirmisti.bu belki erken gelir diyodum ama gelen giden yok hala.bu arada feci faranjit oldum.bogazim agriyo hic yutkunamiyorum.sesimde cikmiyo.simdi de insallah dogurmam diyorum.bu durumda ne ikinabilirim ne cikarabilirim.bagiramadan nasil doguruyum ben dimi ama:hasta::işsiz::kusmuk:
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur falan iç istersen c vitamini al bol bol . Bir eşim doguracakmisim gibi davranmiyo sagolsun iş buyurur misafir çağırır şuraya gidicez der gece geç gelir maç olursa falan gayet rahat yani son günlerde rahat rahat geçiremiyorum

Evet canım erkek daha dönecek de doğacak :) abisi de 5gün geç doğmuştu o yüzden kasilmalari falan pek önemsemiyorum şiddetli belden giriyor doğum sancısı erkek bebekte

Aynen benim.de oglum 4 gun gec dogmustu.ve hic kasiklarimda sanci hissetmemistim.bu da gec mi gelecek bakalim

Hayırlı pazarlar kızlar :) benimde artık yavaş yavaş ağrılarım oluyor geceleri özellikle kasık ağrısı bel ağrısı oluyor bunlar normalde bende bide makat da ağrı oluyor doğumla alakası var mıdır bilemiyorum. Sizde de var mı

evet canım bende de sancı var belime şiddetli bir ağrı giriyor nasıl tarif etsem ki normal bel ağrısından farklı ve aynı anda karnımda kasılmalarla birlikte ağrı oluyor gelen ağrıyı sanki biri üflüyor geldiğinde sanki bebek vuruyor ama bebek değil aslında farklı bir ağrı ilk gebeliğim ilk olduğunda bu ağrı çok farklı demiştim sancı çıkmıştı bir gece yatmıştım sonra ara ara yine oldu geçen az daha yine yatıyordum ki açılmam yok diye doktoru ikna ettim şimdi alıştığım için o ağrı şiddetlenince doktora gideceğim çünkü ara ara geliyor
Varmı bir gelişme

Cnm bence rahim ittiriyio mideyi bebeğin pozisyonundan Ziyade.. Ben de rennie şurup içiyorm ama bazen yemek bile yemek istemiyorum. Hele dün simit yedim kahvaltıda bütün gün ağzımda simit vardı ya mide sindirmiyo baskıdan heralde. Karnım aşağı insin istiyorum artık
Simit susamı çok yakar canım buara simit ve mayali şeyler yememeye çalış. Mayali hamur yediğimde ben mahvoluyorum mesela direk tetikliyor mide yanmasını
Ben pek kilo almadım canım karnım da küçük geceleri zor geliyor sadece bütün gün ayaktayım zaten bir bebeğim var 15 aylık o yüzden diyorum herhalde Allah kolayligini veriyor ilk gebeligim çok çok daha zor geçmişti bir de dönmedi ya ben ondan korkuyorum
Ne güzel ben de çok kilo almadım ama top gibi önde karnım artık nereye kadar rekor kıracağım bilmiyorum ama dr. Pek beklemez dedi bana ayın 10 undan sonra heran gelebilir dedi.

Kizlar nasilsiniz 1 haftadir hic takip edemedim dugun telasesi vardi cok yoruldum herkesin beni oturtturmasina ragmen artik uzun oturmak bile yoruyo sizler napiyosunuz dogumlar oldu mu olduysa allah anali babali buyutsun

Degil mi korkulcak bisey yoktur :/ cok sagol canimm
Canım benim bile senden hafta küçük bazen azalıyor hareketler senin ki normal bence tabı sen bilirsin de.çok suphelendigim zaman ya çikolata yiyorum ya bişeyler atistirip özellikle uzerine su içip bi yarım saat bekliyorum çok suphelendiginde sen de bi dene istersen.

Kızlar ya doğumlar oluyor ne güzel insan heves ediyor :) daha vaktimiz var evet ama, kendim için düşünüyorum mesela 38 deyim ama hiçbir belirti yok.. Böyle bi anda mı olcak herşey acaba.. Ya da son gününü mü bekliyor..o_O O kadar da hareketliyimdir hiç uzanmayı dinlenmeyi sevmem falan.. Kızım içerde çok mutlu heralde çıkası yok:KK12:

Back
X