• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bendede hafif sancilar kasilmalar var ama gelmeye niyetide yok valla ne zaman dogurcaz yahu :KK34:
Of bi bilsm:( aslında doğumlar bi başlasa ardı arkadı kesilmiyck teker teker doğacaklar ama doğru düzgün başlamadı işte:( arada istisnalar oldu sadc:)

Kızlar benimde her gece fix saat 3-4 de bi karın ağrısıyla uyanıyorum sert bi şekilde sabaha kadar geçmiyo ama bele vuran sancım yok henüz salı kontrolümüz var bakalım ne diyecek

Ben de uyuyamayanlardanım kızlar. Bebeğim sanki yanları boşalttı sivrildi ve sürekli geriliyor yani karnımın önünde toplanıyor ve taş kesiliyor. Ne demek ki bu acaba sizde de öyle oluyor mu?

Canım kasılma olabilir.
Ben nst ye girdigimde boyle kasıldıgında sancı vardı.
Ama ciddi bir duurm olsa agrı esliginde olur.
Senin vucudun kendini doguma hazırlıyor sanırım.

Canım kasılma olabilir.
Ben nst ye girdigimde boyle kasıldıgında sancı vardı.
Ama ciddi bir duurm olsa agrı esliginde olur.
Senin vucudun kendini doguma hazırlıyor sanırım.
Ağrı eşliğinde girmiyor aynen. Daha ne kadar hazırlayacak bakalım sabırsızlıktan düşüp bayılmazsak iyi:KK49:Her sabah bugünde doğurmadım diye açıyorum gözlerimi:110: Etrafımda benden geri bütün arkadaşlarım doğurdu bir ben kaldım ama cık benim kızımın rahatı iyi gelesi yok:lülülü:

Ağrı eşliğinde girmiyor aynen. Daha ne kadar hazırlayacak bakalım sabırsızlıktan düşüp bayılmazsak iyi:KK49:Her sabah bugünde doğurmadım diye açıyorum gözlerimi:110: Etrafımda benden geri bütün arkadaşlarım doğurdu bir ben kaldım ama cık benim kızımın rahatı iyi gelesi yok:lülülü:
Oyy minnosun güzellik uykusunu tamamlayıp gelecek ozaman :)

Benim minnoşda dönmüyor bu gidişle sezaryen olucaz :)
Senin çok az kalmış ama bugn yarın yakındır yani

T tugbavebebik canım şaka gibi dunden beri hiç sancım yok simdiden oynuyor sancim artmasi gerekirken sifirlandi bugün ve crs kontrol var bakalim boyle giderse sezeryan olur diye düşünüyorum karnim çok büyük değil ve bebek çok sıkısıyor zaten drda dedi bebeği riske atmam alırım diye senin hala geliyor mu nişan

Back
X