- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
Of bi bilsmBendede hafif sancilar kasilmalar var ama gelmeye niyetide yok valla ne zaman dogurcaz yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of bi bilsmBendede hafif sancilar kasilmalar var ama gelmeye niyetide yok valla ne zaman dogurcaz yahu![]()
Of bi bilsmaslında doğumlar bi başlasa ardı arkadı kesilmiyck teker teker doğacaklar ama doğru düzgün başlamadı işte
arada istisnalar oldu sadc:)
Aynn valla cnm az evel kıyafetlerine baktm bebişime ne varki bu gece doğsan içinde seni görsk artk dedimEvet artik baslasin hayirlisiyla ya son gunler gercekten gecmek bilmiyomus :/
Değişikmiş o biraz dr na bi sor baklm ne diyckKızlar benimde her gece fix saat 3-4 de bi karın ağrısıyla uyanıyorum sert bi şekilde sabaha kadar geçmiyo ama bele vuran sancım yok henüz salı kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Hafta sonuna kalmaz gibi bence cnm sezeryan olduğu kesin ise daha bekletmez doktorun hayırlısı ile gelsin yavrularimizbu hafta 39 da birtmiş olcak zaten canım bakalım bu haftasonu kızmla evimizde olabilirmmiyiz acaba![]()
Ayy evet dogsunda oyuncak bebek gibi oynicam onla suslicem puslicem kizimi :))) senin kiz mi erkek mi canimAynn valla cnm az evel kıyafetlerine baktm bebişime ne varki bu gece doğsan içinde seni görsk artk dedim![]()
Off bu uykusuzluk nolcak yaa doğuma gücüm kalmicak valla.kizlar uyudunuz mu
Ben de uyuyamayanlardanım kızlar. Bebeğim sanki yanları boşalttı sivrildi ve sürekli geriliyor yani karnımın önünde toplanıyor ve taş kesiliyor. Ne demek ki bu acaba sizde de öyle oluyor mu?
Ağrı eşliğinde girmiyor aynen. Daha ne kadar hazırlayacak bakalım sabırsızlıktan düşüp bayılmazsak iyiCanım kasılma olabilir.
Ben nst ye girdigimde boyle kasıldıgında sancı vardı.
Ama ciddi bir duurm olsa agrı esliginde olur.
Senin vucudun kendini doguma hazırlıyor sanırım.

Ben zaten 37den sonra istediği zaman gelsin istiyorum, ins. 40i bekletmez paşam gerçi sağlıkla gelsin o ayrı meseleMaşallah canım bebek gelişmiştir o zaman zaten bu haftalarda gelişimini tamamlıyor erken gelsin nolcak :)
Oyy minnosun güzellik uykusunu tamamlayıp gelecek ozaman :)Ağrı eşliğinde girmiyor aynen. Daha ne kadar hazırlayacak bakalım sabırsızlıktan düşüp bayılmazsak iyiHer sabah bugünde doğurmadım diye açıyorum gözlerimi
Etrafımda benden geri bütün arkadaşlarım doğurdu bir ben kaldım ama cık benim kızımın rahatı iyi gelesi yok
![]()
Benim minnoşda dönmüyor bu gidişle sezaryen olucaz :)Ağrı eşliğinde girmiyor aynen. Daha ne kadar hazırlayacak bakalım sabırsızlıktan düşüp bayılmazsak iyiHer sabah bugünde doğurmadım diye açıyorum gözlerimi
Etrafımda benden geri bütün arkadaşlarım doğurdu bir ben kaldım ama cık benim kızımın rahatı iyi gelesi yok
![]()