• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar az önce kasiklarima 2 kere acayip bi sancı girdi ağlayacaktım neredeyse, şimdi uzandım geçti belim sızlıyor sadece, bu böyle ne kadar sürecek acaba ..:KK57:

Kızlar bende az önce çamaşırımda sarımsi yogun bir akıntı gördüm acaba nisan olma ihtimali var mı ilkkez böyle oldu.:KK17:

Kızlar bende az önce çamaşırımda sarımsi yogun bir akıntı gördüm acaba nisan olma ihtimali var mı ilkkez böyle oldu.:KK17:
Nişanda mukus tıkaç sümükümsü ve ka
hverengi ya da açık pembe olarak geliyormuş ben de geçen telaşlandım ama cıkkk yanlış alarm bu da gol değil:bicak:

Kizlar banada doktor cuma gunu icin sezeryan gunu verdi 38+0 oluyorum kan sulandiricidan dolayi sezeryan olacagim . Bebegiminde kilo alimi yavaslayip suyuda biraz azaldigi icin doktorumuz bekletmeyecek daha fzla . Allahin izniyle kavusacagiz kizimiza. Aranizda daha once spinal anestezi ile sezeryan dogum yapan var mi acaba fikir alsam . Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

İlk doğumum öyleydi, çok rahat ve güzeldi her şey, doğumdan sonrası da gayet güzel geçti, sadece 2 kez tansiyonum düştü, doktor kan kaybına bağladı, normal dedi.

İlk doğumum öyleydi, çok rahat ve güzeldi her şey, doğumdan sonrası da gayet güzel geçti, sadece 2 kez tansiyonum düştü, doktor kan kaybına bağladı, normal dedi.
Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim . Peki ameliyat esnasindaki his nasil bisey baski gibi hissediyosun filan diyolar biraz heyecan yapiyorum umarim benimkide oyle guzel gecer .

Kizlaw sezeryan alicaklarr yarim saate dua edin lutfenn
Hadi güzel haberlerle gel canım
Merhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
Canım içini ferah tut inş. Bizİ haberdar et. Allah yardımcın olsun.

Iyi aksamlar kizlar benimde sezeryan tarihim cuma aslinda bende ekimin ilk haftasi dogumum diye tahmin ediyordum ama dr.um bizi sasirtti.kizim sezeryanle old.icin buda oyle olacak cok heyecanliyim geceleri uyuyamiyorum sabahları da erkenden kalkiyorum.herseyimiz hazir paşa mizi bekliyoruz.spinal sezeryan olacak bu sefer biraz tedirginim panik olurmuyum acaba? hayirlisiyla bi atlatsaydim o günü :KK17:

Iyi aksamlar kizlar benimde sezeryan tarihim cuma aslinda bende ekimin ilk haftasi dogumum diye tahmin ediyordum ama dr.um bizi sasirtti.kizim sezeryanle old.icin buda oyle olacak cok heyecanliyim geceleri uyuyamiyorum sabahları da erkenden kalkiyorum.herseyimiz hazir paşa mizi bekliyoruz.spinal sezeryan olacak bu sefer biraz tedirginim panik olurmuyum acaba? hayirlisiyla bi atlatsaydim o günü :KK17:

Canim ben de cok kararsizim anestezi uzm gorusucem ama korkuyorum spinal sezaryenden

Kaç haftalik oluyorsun cuma ya canım hayırlısı olsun spinal daha iyi gözün açık olmasi onun ilk sesini duymak çok guzelll

Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim . Peki ameliyat esnasindaki his nasil bisey baski gibi hissediyosun filan diyolar biraz heyecan yapiyorum umarim benimkide oyle guzel gecer .

Anestezi doktoru ve hemşiresi vardı doğumda yanımda, sürekli benimle konuştular, Zaten hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin dediler. Valla organlarımın yer değiştirdiğini bile hissettim :) ama kötü bir his değildi.

Back
X