• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Iyi aksamlar kizlar benimde sezeryan tarihim cuma aslinda bende ekimin ilk haftasi dogumum diye tahmin ediyordum ama dr.um bizi sasirtti.kizim sezeryanle old.icin buda oyle olacak cok heyecanliyim geceleri uyuyamiyorum sabahları da erkenden kalkiyorum.herseyimiz hazir paşa mizi bekliyoruz.spinal sezeryan olacak bu sefer biraz tedirginim panik olurmuyum acaba? hayirlisiyla bi atlatsaydim o günü :KK17:
İnsaallah kazasiz belasiz atlatirsin canim, bende bebegim donmezse spinal olucam, vakit buldugunda tecrubeni bizimle paylasirsan cok sevinirim, cunku coooookkk korkuyorum :(

Merhaba kızlar kontrolumuz vardı bugün suyum çok azalmış şu an nst bekliyorum sonuca gore yatisim yapilacak ama sabah kesin yatacam önce suni sanci deneyecekler olmazsa sezeryan dualarinizi bekliyorum şu an çok tuhafim bebeğime susuzluktan birsey olmaz inşallah
Canım allah yardımcın olsun seninde sağlıkla bebeğini al kucağına

besyo_86 besyo_86 insallah saglikla sihhatle gelmistir bebegin. Takip edemiyorum bi kac gundur baska dogum yapan varmi?ekim anneleride eylule kaydi zamane bebeleri pek zaptedilcek gbi durmuyo simdiden:))

Ben de yarin sezeryanla dogurucam :nazar::nazar::nazar:
Ama uyuyamiyorum. Allah sag salim kucagimiza alip eve getirmeyi nasip etsin insallah.:anneadayı::KK200::nazar::dua::dua::dua:

Rabbim saglikla s8hhatle kavustursun insallahh okurken acayip heycanlaniyorum kendi dogumumda nasil olcam kimbilir.kacinci haftanizdasiniz acaba

Doğum sancısı olmayan ana yine de uyuyamayanlar olarak online bulunuyorum. :KK34:Hamilelerin %88 i beklenen doğum tarihinden 15 gün öncesi doğum yaparmış zaten çoğunluğa girsek şaşardım:110:Herkes bunlar iyi günlerin bi doğsun keşke içerde kalsaydı diceksin diyor. En azından yanımızda olur cefasını çekeriz ama sefasını da süreriz öperiz koklarız. Şimdi anca penguen gibi yürüyelim, bel ağrısı, kasık ağrısı, her kasılmada aaa yoksa doğum mu başladı heyecanı, başlamayınca hayalkırıklığı, her tuvalette yoksa nişanım geldi mi heyecanı, dışarıya çıkacakken acaba suyum dışarda gelir mi korkusu, kabızlıktan kaynaklanan hemeroid, mide yanmaları, nefes almada zorluklar, acaba normal mi yoksa sezaryen mi doğum yapacağım, hatta ya aksilik olursa korkusu ve bunların hepsi bir yana bebeğimi ne zaman kucağıma alacağım sabırsızlığı. Çoğunuzun bu şekilde hissettiğine eminim. Allah hepimize kolay ve hem bizim hem de bebişimizin sağlıklı olduğu doğumlar nasip etsin.:KK200:

Doğum sancısı olmayan ana yine de uyuyamayanlar olarak online bulunuyorum. :KK34:Hamilelerin %88 i beklenen doğum tarihinden 15 gün öncesi doğum yaparmış zaten çoğunluğa girsek şaşardım:110:Herkes bunlar iyi günlerin bi doğsun keşke içerde kalsaydı diceksin diyor. En azından yanımızda olur cefasını çekeriz ama sefasını da süreriz öperiz koklarız. Şimdi anca penguen gibi yürüyelim, bel ağrısı, kasık ağrısı, her kasılmada aaa yoksa doğum mu başladı heyecanı, başlamayınca hayalkırıklığı, her tuvalette yoksa nişanım geldi mi heyecanı, dışarıya çıkacakken acaba suyum dışarda gelir mi korkusu, kabızlıktan kaynaklanan hemeroid, mide yanmaları, nefes almada zorluklar, acaba normal mi yoksa sezaryen mi doğum yapacağım, hatta ya aksilik olursa korkusu ve bunların hepsi bir yana bebeğimi ne zaman kucağıma alacağım sabırsızlığı. Çoğunuzun bu şekilde hissettiğine eminim. Allah hepimize kolay ve hem bizim hem de bebişimizin sağlıklı olduğu doğumlar nasip etsin.:KK200:

Ben de her gece uyanigim
Gunduzleri de asiri mutsuz ve aksiyim
Artik uykusuzluktan
Ben de dogsun istiyorum ama bakamamaktan korkmaya basladim nedense. Eşim eve getirip napıcaz falan dedi valla bizim işmiz zor :dondurma:

Bende uyuyamıyorum bak bu saat oldu gram uyku yok. Ve ben çok korkuyorum yaaaa :KK17::KK17: doğuramayacağım galiba mecburi sezeryan olacağım spinal iğneden ameliyatta Herşeyi hissetmekten doğum sonrası Ağrı'lardan acılardan köpek gibi korkuyorum :mad::mad: düşündükçe kalbimin ritmi hızlanıyor nefesim kesiliyor yaaa napıcam ben sakinleşemiyorum :mad:

Bende uyuyamıyorum bak bu saat oldu gram uyku yok. Ve ben çok korkuyorum yaaaa :KK17::KK17: doğuramayacağım galiba mecburi sezeryan olacağım spinal iğneden ameliyatta Herşeyi hissetmekten doğum sonrası Ağrı'lardan acılardan köpek gibi korkuyorum :mad::mad: düşündükçe kalbimin ritmi hızlanıyor nefesim kesiliyor yaaa napıcam ben sakinleşemiyorum :mad:
Canım sakin ol biraz genele yay bunu yasayacak olan bir tek sen degilsin.

Bende gececiyim. Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum.

Canım dur dur sakin ol biraz .
Uykusuzluk için yapacak birsey yok malesef hepimiz aynı durumdayız.
İşlerinde uzman kişilerle çalışılıyor hissetmen mümkün değil canım . İnternette bazen absürt yazılar oluor lütfen pozitif doğum hikayelerini oku sadece.
Valla panik atak olursun biraz telkin et kendini :duduk::KK60:

Şöyle düşün saniyede 4 bebek doğuyor dünyada bi şekilde zamanı gelince biz de doğurucaz :)

Canım sakin ol biraz genele yay bunu yasayacak olan bir tek sen degilsin.

Canım dur dur sakin ol biraz .
Uykusuzluk için yapacak birsey yok malesef hepimiz aynı durumdayız.
İşlerinde uzman kişilerle çalışılıyor hissetmen mümkün değil canım . İnternette bazen absürt yazılar oluor lütfen pozitif doğum hikayelerini oku sadece.
Valla panik atak olursun biraz telkin et kendini :duduk::KK60:

Şöyle düşün saniyede 4 bebek doğuyor dünyada bi şekilde zamanı gelince biz de doğurucaz :)

Kızlar sağolun keşke aşsam şu korkumu ama yok aşamıyorum gün geçtikçe daha da artıyor kasılmalarım olunca başlıyorum ağlamaya iki gündür salak bi insan oldum çıktım ki normalde hiçte öyle canı tatlı biri değilim ama bu doğum beni mahvediyor

Üstüne bi de kocam şaka yaptığımı naz yaptığımı sanıyor çünkü normalde kolum kırılsa gık demem doğumdan korktuğuma inandıramıyorum bi de karşıma geçip korkmok yok doho ikinciyi yopıcoz hohohoho diye gülünce iyice sinirlerim yıpranıyor anlayışsız herif ya :KK17:

Üstüne bi de kocam şaka yaptığımı naz yaptığımı sanıyor çünkü normalde kolum kırılsa gık demem doğumdan korktuğuma inandıramıyorum bi de karşıma geçip korkmok yok doho ikinciyi yopıcoz hohohoho diye gülünce iyice sinirlerim yıpranıyor anlayışsız herif ya :KK17:
Sezeryan mı olcak canım normal mi

Sezeryan olacak kalbimdeki damarlardan biri kas içine gömülü normal doğum çok riskli ıkınmak hatta şiddetli öksürük bile yasak bana
Cok gecmis olsun canım. Benimde az kaldı doguma simdilik normal görünüyorda ne olur bilemem. Benim arkadasım sezeryan oldu on dakika sürdü diyor. Biraz sıkıntı cekmis sonra ama simdi iyiki sezeryan olmus diyor. Ben normal dogumu savunuyorum. Ama seninki özel bir durum sükür böyle imkanlar var. Yani sezeryandan memnun kalanlarda var. Bence böyle düşünme daha var dogumuna bebegini etkiliyorsun.

Back
X