Guldemeti Hanım hanımcık Kayıtlı Üye 23 Kasım 2015 160 50 48 25 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drygms #301 Tgb4403 .!.: Bugun kürtaj oldum arkadaslar herseyın hayırlısı ınsallah rabbim kimseye yasatmasın hepnıze hayrlı dogumlar dılıyorum Genişletmek için tıkla... canım g3cmis olsun üzüldüm rabbim kucağını boş bırakmasın
Tgb4403 .!.: Bugun kürtaj oldum arkadaslar herseyın hayırlısı ınsallah rabbim kimseye yasatmasın hepnıze hayrlı dogumlar dılıyorum Genişletmek için tıkla... canım g3cmis olsun üzüldüm rabbim kucağını boş bırakmasın
Tgb4403 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 182 116 53 35 25 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi drygms #302 Amin insallah.. bir sure dusunmuyorum bu olayın şokunu üzerimden atmak istiyorum ama doktoruma kalırsa ilk adetten sonra hemen dusunun riske atmayın diyor hıc boyle yakınınız var mı bekleyınve sıkıntı oluyor mu sizce
Amin insallah.. bir sure dusunmuyorum bu olayın şokunu üzerimden atmak istiyorum ama doktoruma kalırsa ilk adetten sonra hemen dusunun riske atmayın diyor hıc boyle yakınınız var mı bekleyınve sıkıntı oluyor mu sizce