2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Aynı durumdayım.Gece gündüz midem bulanıyor kusma yok ama berbat durumdayım.Annem yemek getiriyor banada.Kizimda hiç mide bul.yasamadim..bu defa fena.Dilerim çabucak atlatiroz bugunleri.

Aynı durumdayım.Gece gündüz midem bulanıyor kusma yok ama berbat durumdayım.Annem yemek getiriyor banada.Kizimda hiç mide bul.yasamadim..bu defa fena.Dilerim çabucak atlatiroz bugunleri.
İnşallah çünkü hayattan zevk alamıyorum. O kadar sabrettim bekledim ki bu bebek için mutlu olmayı hatırlamaya çalışıyorum. Yine de şükredip sabretmeye çalışıyorum.

İnşallah çünkü hayattan zevk alamıyorum. O kadar sabrettim bekledim ki bu bebek için mutlu olmayı hatırlamaya çalışıyorum. Yine de şükredip sabretmeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun bu zor zamanlar umarım yakında geçecek sabır diliyorum

kızlar mraba bnada bi akıl verin en son 18 ekimde adet grdüm bu ay gcikti iki kez test yaptım pozitif cktı pzartesiyi bekliyorum dktra gtmek için ama hala inanmıyorum hamilemiyimdiır

kızlar mraba bnada bi akıl verin en son 18 ekimde adet grdüm bu ay gcikti iki kez test yaptım pozitif cktı pzartesiyi bekliyorum dktra gtmek için ama hala inanmıyorum hamilemiyimdiır

İDrar testinde benim de pozitif çıktı. Hem de senin gibi aynı döngü gününde iki gün bekledim hafta sonu diye gittim kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım düzenli arttı sonra da muayeneye gittim. İlk adımın pozitif ise kesin gebelik var inşallah ilerler sağlıklı bir şekilde gözün aydın tatlım.

Geçmiş olsun inş. yakında geçer

2 kez pozitif çıkmışsa büyük ihtimal hamilesinizdir.

Kızlar hamileliğin ilk ayında karında ağrı şişlik ve kramp girmesi normal mi?
Bide gaz sıkışması. Doktora gidicem ama size sormak istedim . Sanki adet olucakmisim gibi sancı geliyor bazen

Mrb arkadaslar ben de en son 1 ekımde adet olmstum ve kasımda olmadım 5+6 haftalık hamileyken doktora gttıgımde kese göründü bebegim gorunmedi.benim gibi aynı durumu yasayan var mı bu persembe yıne gıdecegım ne olur bana dua edın moralım cok bozuk

Bir de on gündür asırı mide bulantım var hiç bişi yıyemıyorum herseyden tksiniyorum zar zor kuru ekmek yiyebiliyorum midenin suyunu alsn dye. cunku acken daha cok midem bulanıyo.. benşm kadar bulantı yasayan var mı normal mi sizce

Canım bende öyle bulantılayım ve migdem de ağrı bulantı yanma var benimde hamileligim pek iyi geçmeyecek sanırım

Gecms olsn cnm.. ben de Ozene bezene yemk yapıyorum ama bır kasık bile yıyemıyorum.. ilk etapta sadece basım donuyodu ama sımdı bu bulantılardan uc kılo vermsım ınsallah gecer

benimde 6+0ken kese görüldü bebek 7+1 de göründü kalp atisinida duyduk şükür canım simdi son adet tarihine gore 10 haftam bu gün bitti ve bu gün bebeğimi daha net gördüm kıpır kıpır

Çok şükür öok sevndm adınıza.. ben de persembeyi iple cekiyorum dua etmekten baska carem yok ınsallah bebegım gorunur.. benım de o zaman 7 haftayı gecmıs olacak.

Gecms olsn cnm.. ben de Ozene bezene yemk yapıyorum ama bır kasık bile yıyemıyorum.. ilk etapta sadece basım donuyodu ama sımdı bu bulantılardan uc kılo vermsım ınsallah gecer
ayniyiz canım bende yiyemiyorum daha doğrusu zorluyorum yemek için bu hafta bir de bulantılara ağrı eklendi 2 hafta önce kanamam vardı geçti şükür ama dediğim gibi pek iyi geçmiyor gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…