BEN 9 HAFTALIK HAMİLEYİM HENÜZ BULANTIM YOKKMerhaba ..Bende 7 haftalık hamileym.Mide bulantıları yaşayan varmı?
Aynı durumdayım.Gece gündüz midem bulanıyor kusma yok ama berbat durumdayım.Annem yemek getiriyor banada.Kizimda hiç mide bul.yasamadim..bu defa fena.Dilerim çabucak atlatiroz bugunleri.Ben çok kötü oldum midem sürekli bulantı halinde. Annem bakıyor şuan. Çünkü evimde kaldığımda aç kalıyorum. Ne pişirebiliyorum ne de pişenin kokusuna tahammül edebiliyorum. Yaklaşık 1 haftadırbu böyle. İnşallah geçer. Çok kusuyorum ve nezle gibi sürekli hapşırma ve burun akıntısı var. Yani berbat bi durum.
İnşallah çünkü hayattan zevk alamıyorum. O kadar sabrettim bekledim ki bu bebek için mutlu olmayı hatırlamaya çalışıyorum. Yine de şükredip sabretmeye çalışıyorum.Aynı durumdayım.Gece gündüz midem bulanıyor kusma yok ama berbat durumdayım.Annem yemek getiriyor banada.Kizimda hiç mide bul.yasamadim..bu defa fena.Dilerim çabucak atlatiroz bugunleri.
Geçmiş olsun bu zor zamanlar umarım yakında geçecek sabır diliyorumİnşallah çünkü hayattan zevk alamıyorum. O kadar sabrettim bekledim ki bu bebek için mutlu olmayı hatırlamaya çalışıyorum. Yine de şükredip sabretmeye çalışıyorum.
kızlar mraba bnada bi akıl verin en son 18 ekimde adet grdüm bu ay gcikti iki kez test yaptım pozitif cktı pzartesiyi bekliyorum dktra gtmek için ama hala inanmıyorum hamilemiyimdiır
Geçmiş olsun inş. yakında geçerBen çok kötü oldum midem sürekli bulantı halinde. Annem bakıyor şuan. Çünkü evimde kaldığımda aç kalıyorum. Ne pişirebiliyorum ne de pişenin kokusuna tahammül edebiliyorum. Yaklaşık 1 haftadırbu böyle. İnşallah geçer. Çok kusuyorum ve nezle gibi sürekli hapşırma ve burun akıntısı var. Yani berbat bi durum.
2 kez pozitif çıkmışsa büyük ihtimal hamilesinizdir.kızlar mraba bnada bi akıl verin en son 18 ekimde adet grdüm bu ay gcikti iki kez test yaptım pozitif cktı pzartesiyi bekliyorum dktra gtmek için ama hala inanmıyorum hamilemiyimdiır
ewet canm iki kez cktı pzartsiyı bklıyorum artık sabırsızlıkla2 kez pozitif çıkmışsa büyük ihtimal hamilesinizdir.
Canım bende öyle bulantılayım ve migdem de ağrı bulantı yanma var benimde hamileligim pek iyi geçmeyecek sanırımBir de on gündür asırı mide bulantım var hiç bişi yıyemıyorum herseyden tksiniyorum zar zor kuru ekmek yiyebiliyorum midenin suyunu alsn dye. cunku acken daha cok midem bulanıyo.. benşm kadar bulantı yasayan var mı normal mi sizce
benimde 6+0ken kese görüldü bebek 7+1 de göründü kalp atisinida duyduk şükür canım simdi son adet tarihine gore 10 haftam bu gün bitti ve bu gün bebeğimi daha net gördüm kıpır kıpırMrb arkadaslar ben de en son 1 ekımde adet olmstum ve kasımda olmadım 5+6 haftalık hamileyken doktora gttıgımde kese göründü bebegim gorunmedi.benim gibi aynı durumu yasayan var mı bu persembe yıne gıdecegım ne olur bana dua edın moralım cok bozuk
ayniyiz canım bende yiyemiyorum daha doğrusu zorluyorum yemek için bu hafta bir de bulantılara ağrı eklendi 2 hafta önce kanamam vardı geçti şükür ama dediğim gibi pek iyi geçmiyor gebelikGecms olsn cnm.. ben de Ozene bezene yemk yapıyorum ama bır kasık bile yıyemıyorum.. ilk etapta sadece basım donuyodu ama sımdı bu bulantılardan uc kılo vermsım ınsallah gecer
görünür canım merak etmeÇok şükür öok sevndm adınıza.. ben de persembeyi iple cekiyorum dua etmekten baska carem yok ınsallah bebegım gorunur.. benım de o zaman 7 haftayı gecmıs olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?