Kanaman nasıloldu benım de 4. haftamda leke gbi olmstu.. sımdı iste 6. haftadayım ve bebek gorunmedı kese gorundu korkuyorum bos gebelik mi dye dua ıstyorm persembe özele gidicem ınsallah gorunurayniyiz canım bende yiyemiyorum daha doğrusu zorluyorum yemek için bu hafta bir de bulantılara ağrı eklendi 2 hafta önce kanamam vardı geçti şükür ama dediğim gibi pek iyi geçmiyor gebelik
Canım benim birden geldi ve aşırı çoktu afedersin klozet dolmuştu.hemen doktora gittik 2 gün içinde durdu kanamaKanaman nasıloldu benım de 4. haftamda leke gbi olmstu.. sımdı iste 6. haftadayım ve bebek gorunmedı kese gorundu korkuyorum bos gebelik mi dye dua ıstyorm persembe özele gidicem ınsallah gorunur
Gözünüz aydınbenimde 6+0ken kese görüldü bebek 7+1 de göründü kalp atisinida duyduk şükür canım simdi son adet tarihine gore 10 haftam bu gün bitti ve bu gün bebeğimi daha net gördüm kıpır kıpır
nasıl oldunuz hafifledi mi bulantılar sizi merak ettimİDrar testinde benim de pozitif çıktı. Hem de senin gibi aynı döngü gününde iki gün bekledim hafta sonu diye gittim kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım düzenli arttı sonra da muayeneye gittim. İlk adımın pozitif ise kesin gebelik var inşallah ilerler sağlıklı bir şekilde gözün aydın tatlım.
Biraz daha alıştı bünyem bulantıya. Ama henüz geçmiş değil. Sen nasılsın?nasıl oldunuz hafifledi mi bulantılar sizi merak ettim
iyi sevindim biraz iyi olmana ben de çok halsizim uyumak yatmak istiyorum sürekliBiraz daha alıştı bünyem bulantıya. Ama henüz geçmiş değil. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin. Bulantı 12 haftaya kadar sürüyormuş. Bugün doktor kontrolünde öğrendim. Benim 10 gün önce başladı ama azalmaya başladı. Alışırsın. Ben çok şey denedim ama fayda etmedi. Çektim güzel derdimiKızlar aşırı bulantim var. Bide midemden gelen bir koku var. Bulantya bir careniz var mi ne kadar devam eder acaba?
Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin. Bulantı 12 haftaya kadar sürüyormuş. Bugün doktor kontrolünde öğrendim. Benim 10 gün önce başladı ama azalmaya başladı. Alışırsın. Ben çok şey denedim ama fayda etmedi. Çektim güzel derdimi
Hemen kürtaj olma başka doktora da görün bence Benm arkadaşıma da boş gebelik dediler kürtaj olmadı bekledi. Şimdi oğlu doğmak üzere. Lütfen bir kaç görüş al.Arkadaslar bgun doktora gttim ve bebegım yıne görünmedi ve yarun kürtaj olcam moralim çok bozuk.. on bes gundur bulantı ve kusmalarıma mı yanayım esimle sevinçlerimiz yerini üzüntüye bıraktı buna mı bilemedım ama hersey allahtan bildiğim tek sey bu.insallah bebişlerinizi sag salim kucagınıza alırsınız
Bu ıkıncı doktorum.. ve yefı bcuk hfra oldu hala yok cnm
Bilemiyorum ama normalde olsms olması lazımmıs coktan hatta su cm de olması gerekiyodu dedı.. daha fazla beklemek ne işe yarar blmiyorum suanda yedıgım herseyı cıkaruyorum gunde dort kez dolu dolu istfra edıyorm sabahki aç bulantıları hıc saymıyorum bıle bu durumun da normal olmadgnı ogrendım.aksam eşim gelsin son bi karar vercez..
Üzüldüm canm valla hakkında hayırlısıBu ıkıncı doktorum.. ve yefı bcuk hfra oldu hala yok cnm
canım bence bekle benimde 6+4 de göründü kese göründü 7+5 de bebek göründü karından göremedi alttan görebildi 7+5 ken düşünTesekkürler benim de dualarım sizlerle insallah herkese herseyın hayrlısını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?