2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

ayniyiz canım bende yiyemiyorum daha doğrusu zorluyorum yemek için bu hafta bir de bulantılara ağrı eklendi 2 hafta önce kanamam vardı geçti şükür ama dediğim gibi pek iyi geçmiyor gebelik
Kanaman nasıloldu benım de 4. haftamda leke gbi olmstu.. sımdı iste 6. haftadayım ve bebek gorunmedı kese gorundu korkuyorum bos gebelik mi dye dua ıstyorm persembe özele gidicem ınsallah gorunur

Kanaman nasıloldu benım de 4. haftamda leke gbi olmstu.. sımdı iste 6. haftadayım ve bebek gorunmedı kese gorundu korkuyorum bos gebelik mi dye dua ıstyorm persembe özele gidicem ınsallah gorunur
Canım benim birden geldi ve aşırı çoktu afedersin klozet dolmuştu.hemen doktora gittik 2 gün içinde durdu kanama

nasıl oldunuz hafifledi mi bulantılar sizi merak ettim

Kızlar aşırı bulantim var. Bide midemden gelen bir koku var. Bulantya bir careniz var mi ne kadar devam eder acaba?

Kızlar aşırı bulantim var. Bide midemden gelen bir koku var. Bulantya bir careniz var mi ne kadar devam eder acaba?
Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin. Bulantı 12 haftaya kadar sürüyormuş. Bugün doktor kontrolünde öğrendim. Benim 10 gün önce başladı ama azalmaya başladı. Alışırsın. Ben çok şey denedim ama fayda etmedi. Çektim güzel derdimi

Sagolasin. Ama surekli oluyo hani agzimin tadı değişik sizde de öyle oldu mu. İlk zamanlar bayağı istahliydim şimdi bisey yiyesim gelmiyo. Sizin kaçıncı hafta?

Arkadaslar bgun doktora gttim ve bebegım yıne görünmedi ve yarun kürtaj olcam moralim çok bozuk.. on bes gundur bulantı ve kusmalarıma mı yanayım esimle sevinçlerimiz yerini üzüntüye bıraktı buna mı bilemedım ama hersey allahtan bildiğim tek sey bu.insallah bebişlerinizi sag salim kucagınıza alırsınız

Hemen kürtaj olma başka doktora da görün bence Benm arkadaşıma da boş gebelik dediler kürtaj olmadı bekledi. Şimdi oğlu doğmak üzere. Lütfen bir kaç görüş al.

Bilemiyorum ama normalde olsms olması lazımmıs coktan hatta su cm de olması gerekiyodu dedı.. daha fazla beklemek ne işe yarar blmiyorum suanda yedıgım herseyı cıkaruyorum gunde dort kez dolu dolu istfra edıyorm sabahki aç bulantıları hıc saymıyorum bıle bu durumun da normal olmadgnı ogrendım.aksam eşim gelsin son bi karar vercez..

Rabbim hayirlisini versin. Dua edelim hep başka caremiz yok :/

Tesekkürler benim de dualarım sizlerle insallah herkese herseyın hayrlısını versin rabbim

Tesekkürler benim de dualarım sizlerle insallah herkese herseyın hayrlısını versin rabbim
canım bence bekle benimde 6+4 de göründü kese göründü 7+5 de bebek göründü karından göremedi alttan görebildi 7+5 ken düşün

Bugun kürtaj oldum arkadaslar herseyın hayırlısı ınsallah rabbim kimseye yasatmasın hepnıze hayrlı dogumlar dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…