- 2 Mayıs 2016
- 210
- 128
- 23
Hadi bakalimmm :)) insallah bebislerimizin hayirli habelerini de ayni zamanlarda aliriz..bnm de 9 eylul aynı gün :)
Sat ne deyince, ne bilimbiliyorum senın sat ne yanı ebelık bıtrdım bn bılmesem doverler
hayırlı olsunn söyledin mi eşineBu arada en erken ben öğrenmişim galiba sat 20 Eylül bat 18 Ekim ve 2 ekimde hamile kaldım
hadi hayırlısı ben de salı gitcemSat ne deyince, ne bilimbenim 19 ağustos ama 1 hafta sonrasını söylicem sanırım. Adetlerimin arası uzundur benim, önceki doğymumda da öyledemişti doktor. P.tesi gitmeyi düşünüyorum, bakalım ne dicek doktor
bende de yok daha şişlik bende de var şimdiden karnım şişti sanki doktora gittin miHadi bakalimmm :)) insallah bebislerimizin hayirli habelerini de ayni zamanlarda aliriz..
Benim bulantim filan yok henüz sende durumlar nasil ?? Sadece her aksam karnimda cok fazla şişlik oluyor.
biraz beke bakalım biraz düşük gibi geldi banaAz önce kan sonucu çıktı 17 hamilelik var dedi ama
Yok hiç kimseye söylemedmhayırlı olsunn söyledin mi eşine
neden kiiYok hiç kimseye söylemedm
Ayin 22sine aldim randevumu :)).. sen gittin mi..b
bende de yok daha şişlik bende de var şimdiden karnım şişti sanki doktora gittin mi
Doktora gidince söylerimneden kii
hayır salı günü gidicem ben de haber veririm 22 si cumartesiye geliyo özel klinik faan mı canımAyin 22sine aldim randevumu :)).. sen gittin mi..
pekalaa hayırlısı olsunDoktora gidince söylerim
Özel hastaneye gidicem canım. Haftaici çalışıyorum izin almam zor..hayır salı günü gidicem ben de haber veririm 22 si cumartesiye geliyo özel klinik faan mı canım
Anladım hayırlı haberlerini bekliyorumÖzel hastaneye gidicem canım. Haftaici çalışıyorum izin almam zor..
Nasıl gidiyor hamilelik kızlar[/QUOTE
valla batmalar dışında bi şey yk bende senin nasıll
Hayırlı olsun canim :)Merhaba bayanlar bende dün hamile olduğumu öğrendim. SAT 18 eylüldü ve cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım dün kan verdim çok şükür benimde minnağım inşallah benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?