2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Selam kizlar benim sat 18 eylül bugun test yaptim.2,cizgi silik cikti..solugu hastanede aldim beta hcg 611 pozitif haftasina göre iyi mi bilmiyorum
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
normal değerler çok takılma ama bence her gebelik birbirinden farklı hepsi mucize gibi

Mide bulantısı oluyor bende bi de belim ağrıyor

Merhaba bayanlar bende dün hamile olduğumu öğrendim. SAT 18 eylüldü ve cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım dün kan verdim çok şükür benimde minnağım inşallah benimle.

Canim sat tarihlerimiz ayni bende yeni ogrendim bebisi beta hcg degerin kac cikti?

Canim sat tarihlerimiz ayni bende yeni ogrendim bebisi beta hcg degerin kac cikti?
Yaa ne güzel gelişimlerini beraber takip edebilirz inşallah. Benimki 146 canım adet gunumun ertesi gunu yaptırdım. Seninki kaç çıktı adet gununden kaç gün sonra öğrendin

Canim benim prsmbe regl gunumdu 13 ekim.. reglim 4 gun gecikti.bugun yani 17 ekimde beta hcg 611 cikti...icim kipir kipir cok heycanliyim.Allahim isteyen herkese nasip.etsin.insallah

Valla ben ebe olduğum halde merakla bekliyorum :) gebelik belirtileri Adetten önceki belirtilerle aynı olduğu için heveslendiremiyorum kendimi

Valla ben ebe olduğum halde merakla bekliyorum :) gebelik belirtileri Adetten önceki belirtilerle aynı olduğu için heveslendiremiyorum kendimi
Ebe olduğunuz içün soruyorum.doğum anında kadındaki eşe bakarak sıradaki bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yapılabilir mi

Merhaba benim de sat 20 eylül 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu fakat değerim düşüktü bugün ikiye katladığını öğrenince içim rahatladı ve geldim buraya :)

Bnde yerleşme kanı olmadi. İdrar Testi çarşamba günü yapmıştım o gün adet günümdü. Adet olacak gibi ağrılarım vardi. İdrar Pozitif cikti. Hic beklemiyordum. inanmadım bir daha yaptmm pozitif. Ardından hastane Hemen kan testi. Sonuç doktor hamilesin dedi. Ben şok. Sadece eşim biliyor bz kimseye söylemedik bebişimizi

Ebe olduğunuz içün soruyorum.doğum anında kadındaki eşe bakarak sıradaki bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yapılabilir mi
Hayır canım plasenta yani eş, her gebelikte gebeliğin kendine has oluşan bişey. Cinsiyette aynı birinci gebelik ikinciyle ikinci üçüncü gebelikle kıyaslanamaz birbirinden bağımsız olaylardır.

HAYIRLI OLSUN

KIZLAR BU ARADA BENİM BULANTILAR HAFİFTEN BAŞLIYO SANKİ MİDEM SU DOLU GİBİ RAHATSIZ EDİYOR SİZDE DURUMLAR NASIL

Hayır canım plasenta yani eş, her gebelikte gebeliğin kendine has oluşan bişey. Cinsiyette aynı birinci gebelik ikinciyle ikinci üçüncü gebelikle kıyaslanamaz birbirinden bağımsız olaylardır.
Çok sağol canım.bana ilk doğumumda ebe demişti seneye de gel bir oğlan doğurtum diye.kizım oldu ikinciye.neye göre böyle dedi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…