Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sabahları pijamasında kocaman yuvarlaklarla uyanan kaç kişiyiz? Göğsüm akıyor kaç gündür yahu, sütyenle yatmaya da alışkın olsam ped koyacağım içine. Normal herhalde bu kadar gelmesi hele 1 haftadır her gece geliyor. Üstüne de yatmıyorum gerçi ama bilemedim.

Ay caniiiimmm. Yazdiklarini gec gordum. Iyi haberini okuyana kadar nasil okudum sayfalari bilemezsin. Cok sukur cok sevindim iyi olmaniza. Hep guzel haberler alalim insallah

Bugün avent natürel biberon seti,2 tane emzirme sütyeni,lohusa kilodu ve lohusa atleti aldım.alt açma minderlerine baktım çok küçüktüler vazgeçtim almaktan.
Güle güle kullan canım, biz de bugün bebeğin odası için büyüyen beşik sipariş verdik, kendi giyinme ve çamaşır odamızı bebek odasına çevireceğimiz için, kurutma makinasının çevresine dolap yaptırıyoruz, büyüyen beşik siparişi verdik,yatak odasına da sepet beşiği mayıs ya da haziran ayında alacağız, evin duvarları duvar kağıdı olduğu için, badana boya uğraşmayacağız.

TSK ederim canım,sizin eşyalarda hayırlı olsun ,biz yeni ev aldık gelecek ay tasinicaz inş bakalım ben de bekliyorum henuz bebek odası için.

Ayyy ne güzel bir rüyaaa, maşallah, ben de bebeğimi görmek istiyorum

Gecmis olsun konuyabu mdjindan daldim direk kusura bakma
Ishal mi oldun yoksa sadece agrin mi var?
Yaa benimde bugun ishal olacak gibi agrim var ama sadece agri deli oldum sabah 4:30da uyandim bu yuzden ://
Simdi nasilsin?daha iyisindir insallah

İshal oldum cnm bugun kaç kere gittim tuvalete artık sayamadım afedersin kanama bile kanadı makatım.çok canım yanıyor karın mide ağrisida arada vuruyo 5 -10 sürüyor kıvrandirıyor ateşim de 37.8 oldu parol içtim kafam bildiğin odun inşallah yrna bişem kalmaz. Oğlum var ilgilenmiyorum da düştüm kendi halime.şükrolsun yinede geçecek allahın izniyle

Hayırlı olsun yeni eviniz, yeni ev yeni bebişler, ne güzel bir yıl olmuş 2016 sizin için, maşallah
TSK ederim canım ,evet maşallah diyeyim 2016 bereketli bi yıl oluyor şimdilik benim için.rabbim herkese nasip etsin inş,kotuluklerle dolu dünyada iyilik yapınca rabbim karşılığını veriyor ben buna yoruyorum.sorunlar her yaşamda oluyor fakat ben sukredip önüme bakıyorum,deryada bir damlayiz..

Ayyy canim yaaa cok cok gecmis olsu Allah beterinden korusun insallah
evde cocuk olunca bi bas agrisi bile zorluyor insani :// cok iyi anliyorum seni
yarin guzel haberler verirsin insallah

Geçmiş olsun canım, gözünüz aydın, Rabbime emanet yavrularımız...

Henuz o kadar akmadi ama disardan geldigimde bikac kere ic camasirimda lekesi vardi az bisi. Evde bende giyemiyorum cok aciyorlar bir de bende lenfodenopati miymis ne ondan var.simdi daha da cok aciyor. Gecen boob nursing wear emzirme elbisesi buldum pazarda.gecelik olanda ne guzel file seklinde cepler var icerde gogus pedi koymalik.simdi sana iyi olurdu bunun gibi bisi.

Burası Ortadoğu bataklığı,senin yerinde olsam asla yurt dışından dönmem çocuğumu orada buyuturum.eğitim şartları çok çok daha iyi.
Ne yazık ki Cape Town için aynı şeyi söyleyemeceğim. Sömürge ülkesi olduğu için bir çok sistem oturmamış durumda. Bunlardan eğitim birinci sırada diyebilirim. Türkiye' de durum içler acısı fakat daha beterlerini burada gördüm. :) Ama yaşanabilirlik açısından kesinlikle burası. 1 aydır Türkiye' deyim, o kadar sessizliğe alışmışım ki, şehrin-hele İstanbul' un- kalabalığı çok boğdu beni. Hamilelikten ötürü bu kadar sese, kalabalığa hassaslaştım sanıyordum ama kesinlikle çok sessiz bir yerde yaşıyor olmamdanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…