Kızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime
Güle güle kullan canım, biz de bugün bebeğin odası için büyüyen beşik sipariş verdik, kendi giyinme ve çamaşır odamızı bebek odasına çevireceğimiz için, kurutma makinasının çevresine dolap yaptırıyoruz, büyüyen beşik siparişi verdik,yatak odasına da sepet beşiği mayıs ya da haziran ayında alacağız, evin duvarları duvar kağıdı olduğu için, badana boya uğraşmayacağız.Bugün avent natürel biberon seti,2 tane emzirme sütyeni,lohusa kilodu ve lohusa atleti aldım.alt açma minderlerine baktım çok küçüktüler vazgeçtim almaktan.
Kızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir[/QUOTE rabbim korusun ikinizide beneğinizi size bağışladın inş hiç biley yoktur Allah acil şifa versin
TSK ederim canım,sizin eşyalarda hayırlı olsun ,biz yeni ev aldık gelecek ay tasinicaz inş bakalım ben de bekliyorum henuz bebek odası için.Güle güle kullan canım, biz de bugün bebeğin odası için büyüyen beşik sipariş verdik, kendi giyinme ve çamaşır odamızı bebek odasına çevireceğimiz için, kurutma makinasının çevresine dolap yaptırıyoruz, büyüyen beşik siparişi verdik,yatak odasına da sepet beşiği mayıs ya da haziran ayında alacağız, evin duvarları duvar kağıdı olduğu için, badana boya uğraşmayacağız.
Babadan çekinik gen gelirse neden olmasın,mavi gozlu şeker bi kuzucuk olur inş.Teşekkür ederim.Mavi göz çekinik gen, çok dilesem de galiba kahverengi gözlü babamıza benzeyeceğiz.:)
Hayırlı olsun yeni eviniz, yeni ev yeni bebişler, ne güzel bir yıl olmuş 2016 sizin için, maşallahTSK ederim canım,sizin eşyalarda hayırlı olsun ,biz yeni ev aldık gelecek ay tasinicaz inş bakalım ben de bekliyorum henuz bebek odası için.
Ayyy ne güzel bir rüyaaa, maşallah, ben de bebeğimi görmek istiyorumYa sorma bende hiç acele yoktu bebeğe dair ama dün gece rüyamda yüzünü gösterdi resmen.Kıvır kıvır saçlı mavi gözlü bembeyaz bi tosuncuk kız. Sanırım öyle olmasını içten içe dilediğimden oldu ama çok sevimliydi.
Gecmis olsun konuyabu mdjindan daldim direk kusura bakma
Ishal mi oldun yoksa sadece agrin mi var?
Yaa benimde bugun ishal olacak gibi agrim var ama sadece agri deli oldum sabah 4:30da uyandim bu yuzden ://
Simdi nasilsin?daha iyisindir insallah
Sağlıkla doğsun hepimizinki inşallah... Ama kimse bonuslara hayır demez tabi ki.Babadan çekinik gen gelirse neden olmasın,mavi gozlu şeker bi kuzucuk olur inş.
TSK ederim canım ,evet maşallah diyeyim 2016 bereketli bi yıl oluyor şimdilik benim için.rabbim herkese nasip etsin inş,kotuluklerle dolu dünyada iyilik yapınca rabbim karşılığını veriyor ben buna yoruyorum.sorunlar her yaşamda oluyor fakat ben sukredip önüme bakıyorum,deryada bir damlayiz..Hayırlı olsun yeni eviniz, yeni ev yeni bebişler, ne güzel bir yıl olmuş 2016 sizin için, maşallah
Ayyy canim yaaa cok cok gecmis olsu Allah beterinden korusun insallahİshal oldum cnm bugun kaç kere gittim tuvalete artık sayamadım afedersin kanama bile kanadı makatım.çok canım yanıyor karın mide ağrisida arada vuruyo 5 -10 sürüyor kıvrandirıyor ateşim de 37.8 oldu parol içtim kafam bildiğin odun inşallah yrna bişem kalmaz. Oğlum var ilgilenmiyorum da düştüm kendi halime.şükrolsun yinede geçecek allahın izniyle
Amin canım inş bu arada ben de biyologumSağlıkla doğsun hepimizinki inşallah... Ama kimse bonuslara hayır demez tabi ki.
Geçmiş olsun canım, gözünüz aydın, Rabbime emanet yavrularımız...Kızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime
Çok güzel :) Mesleğimi çok seviyorum ama güzel ülkem severek yapmama engel oluyor ne yazık ki.Amin canım inş bu arada ben de biyologum
Burası Ortadoğu bataklığı,senin yerinde olsam asla yurt dışından dönmem çocuğumu orada buyuturum.eğitim şartları çok çok daha iyi.Çok güzel :) Mesleğimi çok seviyorum ama güzel ülkem severek yapmama engel oluyor ne yazık ki.
Ayyy canim yaaa cok cok gecmis olsu Allah beterinden korusun insallah
evde cocuk olunca bi bas agrisi bile zorluyor insani :// cok iyi anliyorum seni
yarin guzel haberler verirsin insallah
Henuz o kadar akmadi ama disardan geldigimde bikac kere ic camasirimda lekesi vardi az bisi. Evde bende giyemiyorum cok aciyorlar bir de bende lenfodenopati miymis ne ondan var.simdi daha da cok aciyor. Gecen boob nursing wear emzirme elbisesi buldum pazarda.gecelik olanda ne guzel file seklinde cepler var icerde gogus pedi koymalik.simdi sana iyi olurdu bunun gibi bisi.Sabahları pijamasında kocaman yuvarlaklarla uyanan kaç kişiyiz?Göğsüm akıyor kaç gündür yahu, sütyenle yatmaya da alışkın olsam ped koyacağım içine. Normal herhalde bu kadar gelmesi hele 1 haftadır her gece geliyor. Üstüne de yatmıyorum gerçi ama bilemedim.
Ne yazık ki Cape Town için aynı şeyi söyleyemeceğim. Sömürge ülkesi olduğu için bir çok sistem oturmamış durumda. Bunlardan eğitim birinci sırada diyebilirim. Türkiye' de durum içler acısı fakat daha beterlerini burada gördüm. :) Ama yaşanabilirlik açısından kesinlikle burası. 1 aydır Türkiye' deyim, o kadar sessizliğe alışmışım ki, şehrin-hele İstanbul' un- kalabalığı çok boğdu beni. Hamilelikten ötürü bu kadar sese, kalabalığa hassaslaştım sanıyordum ama kesinlikle çok sessiz bir yerde yaşıyor olmamdanmış.Burası Ortadoğu bataklığı,senin yerinde olsam asla yurt dışından dönmem çocuğumu orada buyuturum.eğitim şartları çok çok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?