Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Ya ben saklatmak istiyorum ama maliyeti çok fazla bu ara çok fazla giderimiz var zaten bebeğin ihtiyaçları da epey zorlayacak maddi kısmını düşünüyorum umarım ihtiyaç olmaz tabi

Kızlar bu kıpırdı hareket hissedemeyenler varmı bişeyler? Ya ben hissederdim 3 gün falan olcak tık yok korkutuyo bu durum cuma günü doktora gidicem bu yüzden hissederken birden hissedememk korkutuyo

kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Oglumda da cok arastirmistim kendi hastanemize de sormustum. Su an sadece deneysel bir yaklasim demislerdi. Varolan firmalarin guvenilirligi ve garantorlerinin olup olmamasi tartismaya acik bir konuydu o zaman. Su an ilerlemeler nedir ne degildir hic bilmiyorum ama o zaman arastirdigim pek cok firmanin su an olmadigini gorunce uzuldum acikcasi. ciddi bir mesele yeterli bi altyapi ve denetim olmadigi icin bazilarinin para kapisi haline geldi mi diye dusunmeden edemedim. Ama arastiracagim. Mumkunse yurtdisi akrediteli bi yer bulursam neden olmasin

Kendime sigortayı doğumdan en az 1 yıl önce başlatmam gerekiyormuş.

Canim sigorta sirketleri tam ve saglam dogum sarti saglanmadan islem baslatmazlar diye dusunuyorum. Sgk yonetmelikleri geregi yenidoganin ilk 28 gun (14 de olabilir tekrar bakmam lazim) tum tedavi ve tetkikleri sgk anlasmali kurumlarca ucretsiz karsilanmak zorunda. Ozel hastaneler bunu cogunlukla gozardi ederler ama birz bastirmak gerekebilir.

Ayrica bircok ozel hastane dogum fiyati verirken bebek teminati icin de butce ayirir. Butceye dahil olan seyleri belirtir. Sigostasiz donem icin boyle bi secenegi de degerlendirebilirsin sanirim

Kızlar bu kıpırdı hareket hissedemeyenler varmı bişeyler? Ya ben hissederdim 3 gün falan olcak tık yok korkutuyo bu durum cuma günü doktora gidicem bu yüzden hissederken birden hissedememk korkutuyo
Gecenlerde bende 2 gün hissetmedim kizim tekme de atmisdi karnima siddetli cok korkmuştum ama ebemin yanina gittim makinayla kalp atisina bakti ve atiodu sukur, ,, bence sende git goster bu korku insanin icini kemirior tatli biseyler ye uzanip tekrar kontrol et insallah hissedersin

Dogru söyledin ya bende yarın önce bi ebeye gideyim. Tatlılat yedim müzik dinlettim yok aynen banada sert bi tekme atmıştı arada atardıda kıvrılırdıda hissederdim ama yok aynen içimi kemiriyo yarın ebeye cumada doktora gideyim ben

Bak bunu hiç duymamıştım. Çok teşekkürler canım bir araştırayım kendi hastanem için.

Ben de düşünüyorum. Çok iyi araştırmak lazım.

Uzun zaman olmuş yazamayalı ama okumadığım sayfa yok :) bol atraksiyonlu bi gebelik geçiriyorum ara ara kanamalarım oluyo progestana tam gaz devam ama keyfimiz yerinde :) progestanın uzun süre kullanımından dolayı bebek bol kıllı olurmuş duydunuzmu böyle bişey

Duymadim hic
Ama saglikli olsun da killi olsa nolur

Gittim acile serum taktılar kadın dogumcuya gönderdiler bebek iyi çok şükür aşıdan olduğunu zannetmiyorum dedi aksam et yemiştim onu dedim biraz çiğ gibiydi karanlıktı pek anlamadım ondandir büyük ihtimalle dedi ishal ilacı verdi icmek istemedim biraz birakayim kendi haline belki geçer diye ama hâlâ devam bide şiddetli ağrı vuruyor öyle içtim işte allaha emanetiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…