Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlarr.. Biz size söylemedk iki gün önce DIPTISDIPTIS ve tembelanne ile göbüşlüler toplaşması yaptık. Çok tatlı bir gündü, en azından benim için. Fırsatınız varsa aynı şehirde olanlar görüşün. Bu dönemde güzel moral oluyor. [/QUOTE]
Günaydııınn, süpersiniz kızlar, özendim bakın şimdi, e bize de günün anısına göbüşlüler fotosu gönderin bari

çok hoş gerçekten bende istanbuldaki arkadaşlarla görüşmek isterdim

insan gobusleri tokusturup resim atar di mi

sizin adiniza sevindim

Günaydııınn, süpersiniz kızlar, özendim bakın şimdi, e bize de günün anısına göbüşlüler fotosu gönderin bari[/QUOTE]
Ya ayrıldıktan sonra aklıma geldi fotoğraf aslında. Muhabbete dalınca çıkmış akıldan. Ben dönünce tekrar görüşürüz artık. Gelemeyenlerimiz de aramıza katılır çok daha güzel fotoğraf atarız. :)

günaydın kızlar

doktorun randevu programı, eşimin olaya dahil olmak isteyip müsaitliliğini ayarlayamaması sebebiyle ben bu akşam üzeri detaylı ultrasona giriyorum kızlar.
kızımda baktım 17+3 te girmişim detaylıya, bugünde 19+6 yım , hayırlısı artık :)

göbüşlerin bazıları buluşmuş çok sevindim

Canım hem hayırlı olsun, hem kolay gelsin, kendini yorma sakın, taşınma işi zor oluyor, yardımcı olan insanlar vardır inşallah.... Yeni yuvanızda yeni bebişinizle mutluluklar size....
sağol Cnm taşınma şirketi tuttuk onlar monte işini hallediyor annem kızkardeşim esim ve komsu kızı da var bana çok is düşmez

Ben 19+6 da gidecegim detayliya. Doktoruma 2 kez sordum, uygundur erken degil dedi. Haber et cikinca, dualarim seninle!

slm kızlar biz bugün tasiniyoruzzzzzz yeni bir ev yeni bir bebek anneme de yakın ohhh misss
Hayirli olsun simdiden :))

Cok iyi yapmissiniz. Hamileyi en iyi anca hamile anlar :))

çok hoş gerçekten bende istanbuldaki arkadaşlarla görüşmek isterdim
Ben de istanbuldayım
sağol Cnm taşınma şirketi tuttuk onlar monte işini hallediyor annem kızkardeşim esim ve komsu kızı da var bana çok is düşmez
Sen yapma bir sey zaten, ne nereye koncak onu soyle sadece :))
R rootstock cidden hiç fotoğraf çekmedik
Hoş çeneden yemeğide unuttuk
3 hamile ve göbekli orjinal olurdu
Diptis senin profil foton guncel mi?
Bana uyar fakat çalıştığım için hafta sonu olursa çok daha iyi olur
Ben de calisiyorum . Bi cumartesi kahvalti yapabiliriz aslinda. Ben anadolu yakasindayim ama fark etmez cogunluk karsidaysa orda da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…