Günaydın kızlarr.. Biz size söylemedk iki gün önce DIPTISDIPTIS
ve tembelanne
ile göbüşlüler toplaşması yaptık. Çok tatlı bir gündü, en azından benim için. Fırsatınız varsa aynı şehirde olanlar görüşün. Bu dönemde güzel moral oluyor. [/QUOTE]
Günaydııınn, süpersiniz kızlar, özendim bakın şimdi, e bize de günün anısına göbüşlüler fotosu gönderin bari
Canım hem hayırlı olsun, hem kolay gelsin, kendini yorma sakın, taşınma işi zor oluyor, yardımcı olan insanlar vardır inşallah.... Yeni yuvanızda yeni bebişinizle mutluluklar size....
ve tembelanne
ile göbüşlüler toplaşması yaptık. Çok tatlı bir gündü, en azından benim için. Fırsatınız varsa aynı şehirde olanlar görüşün. Bu dönemde güzel moral oluyor.
ve tembelanne
ile göbüşlüler toplaşması yaptık. Çok tatlı bir gündü, en azından benim için. Fırsatınız varsa aynı şehirde olanlar görüşün. Bu dönemde güzel moral oluyor.
ve tembelanne
Günaydııınn, süpersiniz kızlar, özendim bakın şimdi, e bize de günün anısına göbüşlüler fotosu gönderin bari[/QUOTE]
Ya ayrıldıktan sonra aklıma geldi fotoğraf aslında. Muhabbete dalınca çıkmış akıldan. Ben dönünce tekrar görüşürüz artık. Gelemeyenlerimiz de aramıza katılır çok daha güzel fotoğraf atarız. :)
doktorun randevu programı, eşimin olaya dahil olmak isteyip müsaitliliğini ayarlayamaması sebebiyle ben bu akşam üzeri detaylı ultrasona giriyorum kızlar.
kızımda baktım 17+3 te girmişim detaylıya, bugünde 19+6 yım , hayırlısı artık :)
Canım hem hayırlı olsun, hem kolay gelsin, kendini yorma sakın, taşınma işi zor oluyor, yardımcı olan insanlar vardır inşallah.... Yeni yuvanızda yeni bebişinizle mutluluklar size....
ve tembelanne
doktorun randevu programı, eşimin olaya dahil olmak isteyip müsaitliliğini ayarlayamaması sebebiyle ben bu akşam üzeri detaylı ultrasona giriyorum kızlar.
kızımda baktım 17+3 te girmişim detaylıya, bugünde 19+6 yım , hayırlısı artık :)
ve tembelanne