Gecmis olsun cabucak iyi olursun insallahGittim acile serum taktılar kadın dogumcuya gönderdiler bebek iyi çok şükür aşıdan olduğunu zannetmiyorum dedi aksam et yemiştim onu dedim biraz çiğ gibiydi karanlıktı pek anlamadım ondandir büyük ihtimalle dedi ishal ilacı verdi icmek istemedim biraz birakayim kendi haline belki geçer diye ama hâlâ devam bide şiddetli ağrı vuruyor öyle içtim işte allaha emanetiz.
dualarım sizin için canım. aman canını sıkma, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyorum inşallah.Kızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
Yok canim benim 5 yasinda ki kizim oynarken yanlislikla tekme atti karnima bu yuzden korktum ben, ,, ama git canim icin rahat eder enazindan insallah bisey yokturDogru söyledin ya bende yarın önce bi ebeye gideyim. Tatlılat yedim müzik dinlettim yok aynen banada sert bi tekme atmıştı arada atardıda kıvrılırdıda hissederdim ama yok aynen içimi kemiriyo yarın ebeye cumada doktora gideyim ben
Git canim aynen durma rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninleKızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
19. Hafta bana da oyle olmustu sert tekmelerden sonra 3-4 gun hissedemedim cok korkmustum.cogumuzda olan birsey guzel haberlerle gel insallahDogru söyledin ya bende yarın önce bi ebeye gideyim. Tatlılat yedim müzik dinlettim yok aynen banada sert bi tekme atmıştı arada atardıda kıvrılırdıda hissederdim ama yok aynen içimi kemiriyo yarın ebeye cumada doktora gideyim ben
Amin cnm çok sağol inşallahGecmis olsun cabucak iyi olursun insallah
İyidir allahın izniyle cnm geçmiş olsun sana da gittin mi yaz hemenKızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
Bugün avent natürel biberon seti,2 tane emzirme sütyeni,lohusa kilodu ve lohusa atleti aldım.alt açma minderlerine baktım çok küçüktüler vazgeçtim almaktan.Sen de yeni keşiflerin olursa paylaşırsın canım, madem zevkler, tercihler ortakAmin canım inşallah hepimizin yavruları güzel günlerde kullansınlar inşallah...
Allahın izniyle biseyi yoktur kuzunun merak etme,skma canını.Kızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
iyi haberlerini bekliyoruz cnmKızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
Ama cok tatlisin. O gozleri kizina da vermissindir insallah.Eki Görüntüle 1817547 Ay şu mapus kaçkını bana bakın. Güzellik yarışmasına sokmuşlar beni bu fotoyla.
Gecmis olsun konuyabu mdjindan daldim direk kusura bakmaGittim acile serum taktılar kadın dogumcuya gönderdiler bebek iyi çok şükür aşıdan olduğunu zannetmiyorum dedi aksam et yemiştim onu dedim biraz çiğ gibiydi karanlıktı pek anlamadım ondandir büyük ihtimalle dedi ishal ilacı verdi icmek istemedim biraz birakayim kendi haline belki geçer diye ama hâlâ devam bide şiddetli ağrı vuruyor öyle içtim işte allaha emanetiz.
Insallah com guzel haberlerle donersinKızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
Ayyy sirine..derece yaptin mi güzellik yarışmasında ...maşallah gözler yakiyorEki Görüntüle 1817547 Ay şu mapus kaçkını bana bakın. Güzellik yarışmasına sokmuşlar beni bu fotoyla.
dualarım sizin için canım. aman canını sıkma, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Git canim aynen durma rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle
19. Hafta bana da oyle olmustu sert tekmelerden sonra 3-4 gun hissedemedim cok korkmustum.cogumuzda olan birsey guzel haberlerle gel insallah
Amin cnm çok sağol inşallah
İyidir allahın izniyle cnm geçmiş olsun sana da gittin mi yaz hemen
Allahın izniyle biseyi yoktur kuzunun merak etme,skma canını.
iyi haberlerini bekliyoruz cnm
Insallah com guzel haberlerle donersin
bebisin cok cok iyidir
Gözün aydın canım,hep iyi düşün kuzucugunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.Kızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime
Oyyy masallah yaaa gercekten cok sevindim gozunuz aydinKızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime
gözün aydın Cnm...çok şükür skntinda yokmuş..neden kadın dogumcuya gideceksinKızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime
Teşekkür ederim.Ama cok tatlisin. O gozleri kizina da vermissindir insallah.
Ehehe teşekkür ederim ama ilk 3 dışında açıklamıyorlardı, somurtmamla sonuncu olmuşumdur.Ayyy sirine..derece yaptin mi güzellik yarışmasında ...maşallah gözler yakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?