Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gecmis olsun cabucak iyi olursun insallah

Kızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir

Kızlar dua edin acile gidicez hissetmiyorum bebegimi ateş bai agrısı ve kusmada eklenince durmanın bi anlamı yok dedik. İnşallah oğlum iyidir
dualarım sizin için canım. aman canını sıkma, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

Yok canim benim 5 yasinda ki kizim oynarken yanlislikla tekme atti karnima bu yuzden korktum ben, ,, ama git canim icin rahat eder enazindan insallah bisey yoktur

19. Hafta bana da oyle olmustu sert tekmelerden sonra 3-4 gun hissedemedim cok korkmustum.cogumuzda olan birsey guzel haberlerle gel insallah

Sen de yeni keşiflerin olursa paylaşırsın canım, madem zevkler, tercihler ortakAmin canım inşallah hepimizin yavruları güzel günlerde kullansınlar inşallah...
Bugün avent natürel biberon seti,2 tane emzirme sütyeni,lohusa kilodu ve lohusa atleti aldım.alt açma minderlerine baktım çok küçüktüler vazgeçtim almaktan.

Gecmis olsun konuyabu mdjindan daldim direk kusura bakma
Ishal mi oldun yoksa sadece agrin mi var?
Yaa benimde bugun ishal olacak gibi agrim var ama sadece agri deli oldum sabah 4:30da uyandim bu yuzden ://
Simdi nasilsin?daha iyisindir insallah

dualarım sizin için canım. aman canını sıkma, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

Git canim aynen durma rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin güzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle

19. Hafta bana da oyle olmustu sert tekmelerden sonra 3-4 gun hissedemedim cok korkmustum.cogumuzda olan birsey guzel haberlerle gel insallah

Amin cnm çok sağol inşallah

İyidir allahın izniyle cnm geçmiş olsun sana da gittin mi yaz hemen

Allahın izniyle biseyi yoktur kuzunun merak etme,skma canını.

iyi haberlerini bekliyoruz cnm

Insallah com guzel haberlerle donersin
bebisin cok cok iyidir

Kızlarrrrrr çok teşekkürler dualarınız içinn bebişin kalp atışlarını dinledikk iyi şükürrr bi sıkıntımız yok ama kadın doguma görünmemde fayda varmış yarın doktora gidicez gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı kalp atışlarını duyana kadar çok şükürrr Rabbime

Gözün aydın canım,hep iyi düşün kuzucugunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.

Oyyy masallah yaaa gercekten cok sevindim gozunuz aydin

gözün aydın Cnm...çok şükür skntinda yokmuş..neden kadın dogumcuya gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…