Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de calisiyorum . Bi cumartesi kahvalti yapabiliriz aslinda. Ben anadolu yakasindayim ama fark etmez cogunluk karsidaysa orda da olabilir[/QUOTE]

bende anadolu yakasındayım ;benim içinde fark etmez orta bir yer uyar bana da betuld

sabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu

37 . haftayım kadar kullanmam diyodum ama bu gidişle erken ayrılcam sanırım
bende tam olarak bunu hesaplıyodum biliyormusun... 37. haftaya kadar dayanırım inşallah sağlığımız el verirse diyodum ama tam ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum...birde doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin hakkım var, keşke 1 yıl olsaydı

sabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu

bende de durum aynı hatta ben akşam 7 de evde oluyorum. çocuk olunca ne yapacağız bu kadar saat bebek bizi görmeyecek

Keşke ama vermiyorlar maalesef ben yarım gün izin hakkımı kullanmak istiyorum doğumdan sonra ama bakalım

ben 37 ye kadar duramayacağım gibime geliyor daha şimdiden zorlanıyorum

bende de durum aynı hatta ben akşam 7 de evde oluyorum. çocuk olunca ne yapacağız bu kadar saat bebek bizi görmeyecek

onu düşünmek bile istemiyorum çok kötü bir şey doğru düzgün bişeyine tanık olamıyorsun

keşke çalışmak zorunda olmasaydım diyorum bazen ama şartlar maalesef

Keşke ama vermiyorlar maalesef ben yarım gün izin hakkımı kullanmak istiyorum doğumdan sonra ama bakalım

ben 37 ye kadar duramayacağım gibime geliyor daha şimdiden zorlanıyorum
35. haftaya kadar dayansam en iyi ihtimalle diye başlıyorum hesap yapmaya, 8,5 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorum bide en güzel zamanları günde 1,5 saat de süt iznini 1 yaşına kadar kullanabiliyorum, yani her sabah 7,30 da kızımı bırakıp 4 de kavuşabilirim...

ben süt izinlerini evde geçirmeyi düşünüyorum toplu halde yaklaşık 1 ayı buluyo oda sanırım çünkü eve gidene kadar 1,5 saatim gider yollarda

Kızlar merhaba ben dun şeker yuklemesi yaptırdım 176 çıktı değer doktor bir hafta sonra tekrar yapacak yuklemeyi o zamana kadar diyet yapmamı istedi benim gibi şekeri yüksek çıkan varmı ikincisinde düşen korkuyorum oda yüksek çıkarsa iğne falan verir diye ☹

toplu alabiliyor musun bu şekilde. öyleyse daha iyi ama her işveren kabul eder mi bilemedim, yani mesela benimki

onu araştırdım ben iş verenle çalışan arasındaki bir anlaşmaymış illaki her gün 1,5 saat diye bir kanun yokmuş , ben şimdiden konuştum onu ayarladım toplu halde evde geçireceğim

iş yerim çok köhne bir yerde onlarda zaten gidip gelemeyeceğimi tahmin etmişler

sende konuş belik kabul ederler

daha yaptırmadım ben şeker yüklemesi umarım çıkmaz yüksek

sen ücretsiz izin hakkını da kullanıcakmısın canım. kaç aylık süt izni toplamda 1 ay yapıyor

sen ücretsiz izin hakkını da kullanıcakmısın canım. kaç aylık süt izni toplamda 1 ay yapıyor

Günlük 1,5 saat süt iznimi haftalık aylık kac gune denk geliyorsa hesaplayacağım , oda hemen hemen 1 ay yapar diye düşünüyorum ama hesaplatmadım daha

bu izinler bittikten sonra 3 yada ay ücretsiz kullancam , daha sora yarım gün yarım maaş hakkımı kullanarak çalışmayı planlıyorum tabiki bir sorun çıkmazsa

yarım gün yarım maaş sadece devlet memurlarına değil mi? herkes yararlanabilyor mu?

Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin

Ozel sektordesiniz herhalde kizlar, meslekler ney?
4 yine bir nebze iyi bi saat 5.30 ta mesaisi bitenler fln var ya..

bende bu seneden olan 14 gün iznimi kullanmayıp yılbaşından sonraki 14 gün izni de ona ekleyip onu da doğum iznimden hemen sonra kullanmayı düşünüyorum. süt iznini de kabataslak hesapladım, 1 yaşına kadar kullanılıyor zaten 15 gün civari bişey yapıyor. Bebek de 10 aylık oldu bu arada çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…