- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
ben iyiyim çok sükür biraz yorgunuz hafta sonuna yaklaşırken yorgun oluyorum sen nasılsın
Çok şükür bende iyiyim canımm az kaldı hafta sonuna
bende tam olarak bunu hesaplıyodum biliyormusun... 37. haftaya kadar dayanırım inşallah sağlığımız el verirse diyodum ama tam ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum...birde doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin hakkım var, keşke 1 yıl olsaydısabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu
37 . haftayım kadar kullanmam diyodum ama bu gidişle erken ayrılcam sanırım
bende de durum aynı hatta ben akşam 7 de evde oluyorum. çocuk olunca ne yapacağız bu kadar saat bebek bizi görmeyeceksabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu
bende tam olarak bunu hesaplıyodum biliyormusun... 37. haftaya kadar dayanırım inşallah sağlığımız el verirse diyodum ama tam ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum...birde doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin hakkım var, keşke 1 yıl olsaydı
bende de durum aynı hatta ben akşam 7 de evde oluyorum. çocuk olunca ne yapacağız bu kadar saat bebek bizi görmeyecek
35. haftaya kadar dayansam en iyi ihtimalle diye başlıyorum hesap yapmaya, 8,5 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorumKeşke ama vermiyorlar maalesef ben yarım gün izin hakkımı kullanmak istiyorum doğumdan sonra ama bakalım
ben 37 ye kadar duramayacağım gibime geliyor daha şimdiden zorlanıyorum
35. haftaya kadar dayansam en iyi ihtimalle diye başlıyorum hesap yapmaya, 8,5 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorumbide en güzel zamanları günde 1,5 saat de süt iznini 1 yaşına kadar kullanabiliyorum, yani her sabah 7,30 da kızımı bırakıp 4 de kavuşabilirim...
toplu alabiliyor musun bu şekilde. öyleyse daha iyi ama her işveren kabul eder mi bilemedim, yani mesela benimkiben süt izinlerini evde geçirmeyi düşünüyorum toplu halde yaklaşık 1 ayı buluyo oda sanırım çünkü eve gidene kadar 1,5 saatim gider yollarda
toplu alabiliyor musun bu şekilde. öyleyse daha iyi ama her işveren kabul eder mi bilemedim, yani mesela benimki
Kızlar merhaba ben dun şeker yuklemesi yaptırdım 176 çıktı değer doktor bir hafta sonra tekrar yapacak yuklemeyi o zamana kadar diyet yapmamı istedi benim gibi şekeri yüksek çıkan varmı ikincisinde düşen korkuyorum oda yüksek çıkarsa iğne falan verir diye ☹
Temmuz annelerine yazacaktım yanlış oldu sizin daha var inşllh bir sorun çıkmaz canım.daha yaptırmadım ben şeker yüklemesi umarım çıkmaz yüksek
sen ücretsiz izin hakkını da kullanıcakmısın canım. kaç aylık süt izni toplamda 1 ay yapıyoronu araştırdım ben iş verenle çalışan arasındaki bir anlaşmaymış illaki her gün 1,5 saat diye bir kanun yokmuş , ben şimdiden konuştum onu ayarladım toplu halde evde geçireceğim
iş yerim çok köhne bir yerde onlarda zaten gidip gelemeyeceğimi tahmin etmişler
sende konuş belik kabul ederler
sen ücretsiz izin hakkını da kullanıcakmısın canım. kaç aylık süt izni toplamda 1 ay yapıyor
yarım gün yarım maaş sadece devlet memurlarına değil mi? herkes yararlanabilyor mu?Günlük 1,5 saat süt iznimi haftalık aylık kac gune denk geliyorsa hesaplayacağım , oda hemen hemen 1 ay yapar diye düşünüyorum ama hesaplatmadım daha
bu izinler bittikten sonra 3 yada ay ücretsiz kullancam , daha sora yarım gün yarım maaş hakkımı kullanarak çalışmayı planlıyorum tabiki bir sorun çıkmazsa
Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versinsabırsızlıkla bekliyorum her gün sabah altıda kalk aksam 6.30 da eve gel bide her gün ıkı saat yol cabası çok yorucu
bende tam olarak bunu hesaplıyodum biliyormusun... 37. haftaya kadar dayanırım inşallah sağlığımız el verirse diyodum ama tam ağustos ayında nasıl olacak bilmiyorum...birde doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin hakkım var, keşke 1 yıl olsaydı
Ozel sektordesiniz herhalde kizlar, meslekler ney?35. haftaya kadar dayansam en iyi ihtimalle diye başlıyorum hesap yapmaya, 8,5 aylıkken bırakmak zorunda kalıyorumbide en güzel zamanları günde 1,5 saat de süt iznini 1 yaşına kadar kullanabiliyorum, yani her sabah 7,30 da kızımı bırakıp 4 de kavuşabilirim...
bende bu seneden olan 14 gün iznimi kullanmayıp yılbaşından sonraki 14 gün izni de ona ekleyip onu da doğum iznimden hemen sonra kullanmayı düşünüyorum. süt iznini de kabataslak hesapladım, 1 yaşına kadar kullanılıyor zaten 15 gün civari bişey yapıyor. Bebek de 10 aylık oldu bu arada çok şükürGünlük 1,5 saat süt iznimi haftalık aylık kac gune denk geliyorsa hesaplayacağım , oda hemen hemen 1 ay yapar diye düşünüyorum ama hesaplatmadım daha
bu izinler bittikten sonra 3 yada ay ücretsiz kullancam , daha sora yarım gün yarım maaş hakkımı kullanarak çalışmayı planlıyorum tabiki bir sorun çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?