- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
ben sağlık teknikeriyim ama kpss sorunsalı yüzünden atanamadım. yine kendi mesleğimi yapıyorum sağlık bakanlığına bağlı bir kurumdayım. 8-5 devlet memuru gibi çalışıyorum ama taşeron işçiyim neticede...Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin
Ozel sektordesiniz herhalde kizlar, meslekler ney?
4 yine bir nebze iyi bi saat 5.30 ta mesaisi bitenler fln var ya..
torba yasa onaylandı ya onu iyi incelemek lazım vakit bulupta daha inceleyemedimCennetBahcesi53
Anladım canim kolay gelsin. Cocuga bakacak kisi belli mi peki?ben sağlık teknikeriyim ama kpss sorunsalı yüzünden atanamadım. yine kendi mesleğimi yapıyorum sağlık bakanlığına bağlı bir kurumdayım. 8-5 devlet memuru gibi çalışıyorum ama taşeron işçiyim neticede...
Ben de oyle biliyorum ama arastirmak lazimMERiN_ bende sadece memurlar faydalanıyor diye duymuştum. eğer bizde faydalanıyorsak daha ne isterim
canım çocuğa bakacak birini mutlaka bulurum, annem yakın, annem kadar sevdiğim 20 yılımı geçirdiğim annemin komşusu yakın o da bakar, ben bebeğimi bırakmak istemiyorum vicdan azabım iznimi uzatmak için çırpınmam bu yüzdenAnladım canim kolay gelsin. Cocuga bakacak kisi belli mi peki?
Ben de oyle biliyorum ama arastirmak lazim
bende bu seneden olan 14 gün iznimi kullanmayıp yılbaşından sonraki 14 gün izni de ona ekleyip onu da doğum iznimden hemen sonra kullanmayı düşünüyorum. süt iznini de kabataslak hesapladım, 1 yaşına kadar kullanılıyor zaten 15 gün civari bişey yapıyor. Bebek de 10 aylık oldu bu arada çok şükür
Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin
MERiN_ bende sadece memurlar faydalanıyor diye duymuştum. eğer bizde faydalanıyorsak daha ne isterim
Ben de calisiyorum . Bi cumartesi kahvalti yapabiliriz aslinda. Ben anadolu yakasindayim ama fark etmez cogunluk karsidaysa orda da olabilir
taşerona kadro vaadi gerçekleşseydi tüm bu dertlerden kurtulacaktık. yeni durumda işimiz daha da zor. bebeklerin şansı umarım iyi şeyler olur.MERiN_ bende sadece memurlar faydalanıyor diye duymuştum. eğer bizde faydalanıyorsak daha ne isterim
Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin
37. haftada doğum izni zorunlu olarak başlar deniyor ya dr. 37. haftada 35. hafta fln gibi rapor verebiliyor mu? benim işim yaz dönemi rahat oluyor. birde doğum bayramdan sonra o 9 günlük tatil doğum iznimden gitsin istemiyorum. doğum olmazsa o zamana kadar dr idare eder mi acaba bilgisi deneyimi olan var mıııı... 37+0 güle güle izne mi deniyor
Kahvalti fikri super. Ben avrupa yakasindayim ama uyarim her turlu.[/QUOTE]bende anadolu yakasındayım ;benim içinde fark etmez orta bir yer uyar bana dabetuld
Teyzeler detayli ultrasondan geldik hersey yolunda cok sukurbugun asimi da oldum
Selaammmm kızlar biz kontrolden geldik hersey yolunda sağlığımız yerinde pipimiz seyrinde
Ablamizin erkek kardeşi olacağı kesinleşti artık
37+0 dan sonra çalışman mümkün değil canım. 32+0 dan sonra doktor 5 hafta çalışabilir raporu veriyor. onu işyerine ibraz ediyorsun çalışmaya devam edebilmek için. ama 37+0 dan sonra zorunlu ayrılmak zorundasın. ben 30. haftadan sonra top misali yuvarlanarak gelirim heralde diye düşünüyorum... bir de o sıcaklarda gözüm korkmuyor değil37. haftada doğum izni zorunlu olarak başlar deniyor ya dr. 37. haftada 35. hafta fln gibi rapor verebiliyor mu? benim işim yaz dönemi rahat oluyor. birde doğum bayramdan sonra o 9 günlük tatil doğum iznimden gitsin istemiyorum. doğum olmazsa o zamana kadar dr idare eder mi acaba bilgisi deneyimi olan var mıııı... 37+0 güle güle izne mi deniyor
Çok teşekkür ederim canım rabbim kızı olana erkek erkeği olana kız nasip etsin inşallah. Turnayı gözünden wuranlara katıldımçok güzel gerçekten bir kız şimdide bir erkek ikisininde sağlığını versin
canım onu da düşünüyorum. yakından da takip ediyorum aslında ama 2016 yılının sonunda kurum kendi belirleyeceği sınavla alacak diyor. tamam sınavla alsın da süreç uzayacak bu sefer. zamana karşı yarışıyoruz neticede çocuğu istediğim kadar içimde tutamam ki, biraz hızlı ilerleyen bir süreç olsa içim rahat edecek ama en kötü ihtimali hesaplıyorum şuan mecburen...taşerona kadro vaadi gerçekleşseydi tüm bu dertlerden kurtulacaktık. yeni durumda işimiz daha da zor. bebeklerin şansı umarım iyi şeyler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?