Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin

Ozel sektordesiniz herhalde kizlar, meslekler ney?
4 yine bir nebze iyi bi saat 5.30 ta mesaisi bitenler fln var ya..
ben sağlık teknikeriyim ama kpss sorunsalı yüzünden atanamadım. yine kendi mesleğimi yapıyorum sağlık bakanlığına bağlı bir kurumdayım. 8-5 devlet memuru gibi çalışıyorum ama taşeron işçiyim neticede...

Anladım canim kolay gelsin. Cocuga bakacak kisi belli mi peki?

MERiN_ bende sadece memurlar faydalanıyor diye duymuştum. eğer bizde faydalanıyorsak daha ne isterim
Ben de oyle biliyorum ama arastirmak lazim

Anladım canim kolay gelsin. Cocuga bakacak kisi belli mi peki?

Ben de oyle biliyorum ama arastirmak lazim
canım çocuğa bakacak birini mutlaka bulurum, annem yakın, annem kadar sevdiğim 20 yılımı geçirdiğim annemin komşusu yakın o da bakar, ben bebeğimi bırakmak istemiyorum vicdan azabım iznimi uzatmak için çırpınmam bu yüzden

bende zaten bu sene seneye ne kadar yıllık ızın hakkım varsa hepsini bir anda kullancam zaten dediğin gibi 10 -11 aylık oluyor ondan sonrada bir çaresini bulacağım artık :)

Istanbulda uzakta calismak cok yorucu. Bir de hamileyken.. Allah kolaylik versin

ben satın alma sorumlusuyum özel sektörde benim 5 te bitiyor sabah 7.30 ama 1 ,5 saat yol sürüyor maalesef istanbul trafiğinden dolayı

37. haftada doğum izni zorunlu olarak başlar deniyor ya dr. 37. haftada 35. hafta fln gibi rapor verebiliyor mu? benim işim yaz dönemi rahat oluyor. birde doğum bayramdan sonra o 9 günlük tatil doğum iznimden gitsin istemiyorum. doğum olmazsa o zamana kadar dr idare eder mi acaba bilgisi deneyimi olan var mıııı... 37+0 güle güle izne mi deniyor

Ben Turist Rehberiyim. Teror yuzunden bu yıl turizm berbart. O yuzden bol bol evdeyim. İns en kısa zamanda düzelir. Biz yevmiye usulu çalışıyoruz. Turizm ve kültür bakanlığı bize her yıl bir yevmiye belirliyor ve çalıştığımız her seyehat acentası o günlük ücreti ödüyor. O yüzden ben biraz rahatım istersem alıyorum tur istersem almıyorum

detayı bilmiyorum ama bende dr la konuşacağım kurban bayramı tatilini ilave ettireceğim ama sanırım 37 . hafta mecburi

37+0 dan sonra çalışman mümkün değil canım. 32+0 dan sonra doktor 5 hafta çalışabilir raporu veriyor. onu işyerine ibraz ediyorsun çalışmaya devam edebilmek için. ama 37+0 dan sonra zorunlu ayrılmak zorundasın. ben 30. haftadan sonra top misali yuvarlanarak gelirim heralde diye düşünüyorum... bir de o sıcaklarda gözüm korkmuyor değil

çok güzel gerçekten bir kız şimdide bir erkek ikisininde sağlığını versin
Çok teşekkür ederim canım rabbim kızı olana erkek erkeği olana kız nasip etsin inşallah. Turnayı gözünden wuranlara katıldım bi kız bi erkek

taşerona kadro vaadi gerçekleşseydi tüm bu dertlerden kurtulacaktık. yeni durumda işimiz daha da zor. bebeklerin şansı umarım iyi şeyler olur.
canım onu da düşünüyorum. yakından da takip ediyorum aslında ama 2016 yılının sonunda kurum kendi belirleyeceği sınavla alacak diyor. tamam sınavla alsın da süreç uzayacak bu sefer. zamana karşı yarışıyoruz neticede çocuğu istediğim kadar içimde tutamam ki, biraz hızlı ilerleyen bir süreç olsa içim rahat edecek ama en kötü ihtimali hesaplıyorum şuan mecburen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…